ihanete uğradim yardim

Yapıcı olamazdım bu durumda, adam sürtüne sürtüne boşalmış işte...
Ne anlayışı? Oturtmuş kadını, almış zevkini.
Ama demi girmemiş ki, konuşturuyorsunuz insanı böyle.
Illa yatması mı gerekiyor, gurur neresinde bunun?
Konu sahibi küçük çocuğun varmış, boşan diyemem sana, senin bileceğin iş.
Çaresizlik... Umarım feraha kavuşursun.

Eğer boşanmayı kafanıza koyduysanız,mutlaka o iç çamaşırı saklayın,pantolonun fotosunu çekin.deliliniz olsun.mesajları da kendinize yollayın.donuna kadar alırsınız mahkemede.çocuğu yap oh kadın evde sen barda.iyi ki oruçluymuş , da barda madem sen napıyosun ? Belli bir süre ailenizle kalırsınız sonra düzeninizi kurarsınız.merak etmeyin çalışan kadın ile çalışmayanın Kıymet bilinme ya da ayaklarının üstünde durma çabası aynı bu memlekette.iki şekilde de evini zor terkediyor kadın.

boşs kurtul o adamı hayır gelmez ondan bir kez affedersen emin ol devamı gelir yabir süre ayrı kal köpek gibi pişman olsun ya da direk kararını ver ailen eminim destek olacaktır. artık kadın başına ayakta kalmak zor değil eminol

ben emin değilim ki zaten,kocam da melek değil...beyninde olan adam zaten bara gitmeden de aldatır ki..yolda görür,işyerinde kadınlar da var neticede,beyninde aldatacaksa onlarla da yapabilir.
kocam bara gider diyorum,erkek arkadaşları ile de takılır,benim güvenim kadınlarla flört etmeyeceği konusundadır..yapar mı yapabilir de,kimseye %100 güven duymam..ama bir şekilde karşıma çıkar öğrenirim nasılsa..güvense olay,güven böyle birşeydir..
güvenirim ama asla yapmaz demem..

Hic bir zaman anlattiklari kadar degildir. Genelde onda birini ancak anlatirlar. Birseyler olmus bana gore.

Konu sahibinin kocasının sözleri ne çeşit bir adam olduğunu koyuyor bence ortaya.''Eğer ramazan olmasaydı onunla yatardım''.Kusura bakmasın bazı arkadaşlar ama ''bunlar normal hem onlar için eşleri daha önemli'' ise niye böyle bir mevzuyu arkadaşına böylesine iğrenç cümlelerle açıyor ? Ben buna inanmam.Eğlencesine yapmış ama eşini seven bir adam evliliğini tehlikeye atacak böylesine iğrenç cümleyi bu kadar kolay kullanmamalı.Kullanıyorsa da saygısı yok demek ki evliliğine.Saygı yoksa da sürmesine gerek yok.
Konu sahibi bana göre aldatılmışsınız.Unuturum ya da alışırım diyorsanız devam edin,yoksa hayatı kendinize zindan etmeyin,kendinize yeni bir hayat kurun.
Evliliği de kutsallaştırmaya gerek yok.İki şahit bir nikah memuru al sana evlilik.

Hay ellerine sağlık ya
nasıl bir donemdeyiz nasıl bir cagdagiz kii bir kadın adamın kucagina oturuyor sonra bir de ramazan olmasa yatardim diyor biz de bu aldatma deil erkek bu fitratinda var diyebilioruz
sonra bir de bosanma tablosu taşmasin diye boşanma diyoruz
aldatmaktir deyince horlaniyoruz
bu konu bugün beni deli etti hayretler içindeyim

Ha ama kuma gelse fıtrat demedemez kimse

Ya bir de düz mantık hani denilir ya hep kadınlar duygusal erkekler cinsel bakar o yüzden aldatırlar bilmem ne...Arkadaş o zaman BDV'de tonlarca ''çok ilgisiz ya'' diye konu açan konu sahiplerinin sevgililerini/eşlerini aldatmaları da doğal o da fıtrat.Yazık değil mi ilgi görememişler ilgiyi başka adamda aramışlar fıtratları duygusal,ilgiye,sevilmeye muhtaçlar ne yapsınlar ?
Ben bu erkeğe tanınan ikiyüzlülüğe cidden üzülüyorum.Kadın ya da erkek gidecek başka biriyle cinsel ya da duygusal olarak tatmin olacak...Benim gözümde iğrenç ve bu bir aldatma.Ötesi yok benim için Kıbrıs'ta on bin tane bar da olsa umrumda değil attığı adımdan kişinin kendisi sorumlu.

Ama şunu da söyleyebilirim ki bu mantığı baştan böyle Kabul eden kadınlar çok çok suçlu

bu nasıl bir düşünce yapısıdır. sizin gibi kadınlar olduğu müddetçe erkekler tepemize çıkar. erkek yapar diye bir şey yok yapacaksa evlenmeyecek. adam kızlarla kırıştırsın kırıştırsın sonra kocaya güven. hatta ne de olsa erkek kırıştırmaya giderken de haber versin olmazsa. ah ah

Elricciğim hep dediğimi demişsin. Kadının aldatması daha mantıklı geliyor bana. Kocam ilgisizdir. Türkiyedeyiz boşanmal zor geliyor kadınlara. Başka erkeğin duygusal işgisine ihtiyaç duyarsın. Aldatırsın. Adam için farketmiyorsa ihtiyacını gidersin yeterse eşiyle gidersin masturbasyon yapsın. Niye aldatıyo o zaman :))

Erkekler aldatan bir beyne sahip demişsiniz ya acaba hangi veriye dayanarak bunu söylüyorsunuz???? Elinizde dini yahut bilimsel bir veri mi war?? Herkes tutturmuş bir yol yuva kolay kurulmuyor. Ewet kolay kurulmuyor ve 3 dk lık zevk için de harcanmamalı. Kadın erkeği aldattığında bi erkek demiyo ki yuva kolay kurulmuyor. Kadın erkekten daha mı değersiz ki bu durumu kabullensin. Adam olanın o barda işi ne acaba? Heralde çay içip sohbet etmeye gitmedi.. bi de ramazan olmasa yatarmış o kadnla..! Hiç utanmadan bi de arkadaşına yazmış bunu.. hem o bara gidip o rezilliği yaşayarak hem de bunu arkadaşına anlatarak eşini aşagılamış olmuş..

Siz kabul ediyorsanız "benim için normal bi durum" diyin yemin ederim anlayamasam da saygı duyarm. Ama erkeğin fıtratını bu işe karıştırmayn..

bence bir aldatma yok bara gittiyse dancçı kızlarla bir yakınlaşma olmuş olabilir ama kocana özel bir durum değildir emin ol
ayyy şunuda anlamıyorum yani kadın adamın kucağına oturacak adam buna ses etmeyecek. Üstüne bu kadınla yatarsım diyecek. Ama yatmadığı için aldatma sayılmayacak. Yok artık yani illa et ete değmeli mi yani aldatmış olması için yapmayın lütfen ya.

Dikkatinizi cekerim bara gitmiş olmasını savunmuyorum zaten ama o ortama bir kez gidip gördüyseniz demek istediğimi anlarsınız. Ki kıbrısda burada olduğundan daha rahat

Off üzücü bir şey. .
canım ailene aldatıldım de ..
Annen baksın bebeğine sende çalış.
.

E yuh.. Bir bayan bile arada aldatmalar maruz görülmeli diyorsa erkeklere hiç güvenmeyelim zaten.
Bu nasıl bir mantıktır arkadaş.
Kimse hatayla,kazara soyunup sevişmez.
Aldatma aldatmadır ve karakter yoksunluğudur.

igrenç adam, bide dini alet etmezlermi fitil oluyorum hersey serbest ama kopasıca şeyini sokacak biyer bulunca zina ve haram öylemi, Töbe Töbe ya

Seni rahatlatmaz ama şu kadarını söyleyeyim kıbrıs a giden herkes o barlari gider.kadınlar striptiz ve kucak dansı denir kucak dansı yaparlar.herkesin de kucağına oturmazlar.kucağına oturulan havası olur.bize uzak bunlar ama erkekler böyle işte napsin. Kıbrıs a giden buralara gider mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…