Zina ve edepsizlik zaten boşanma sebebi gunahi mi kalmışYatağın i ayırmak da gunah
Eğer boşanmayı kafanıza koyduysanız,mutlaka o iç çamaşırı saklayın,pantolonun fotosunu çekin.deliliniz olsun.mesajları da kendinize yollayın.donuna kadar alırsınız mahkemede.çocuğu yap oh kadın evde sen barda.iyi ki oruçluymuş , da barda madem sen napıyosun ? Belli bir süre ailenizle kalırsınız sonra düzeninizi kurarsınız.merak etmeyin çalışan kadın ile çalışmayanın Kıymet bilinme ya da ayaklarının üstünde durma çabası aynı bu memlekette.iki şekilde de evini zor terkediyor kadın.Slm arkadaslar
esimle 2 yillik evliyiz ve 9aylik oglumuz var...is icin cocukluk arkadasinin yanina kibrisa gitti geldi..1hafta sonra whatsuppinda is arkadasina msj yazmis kibrista striptiz bara gittik adriana lima gibi bi hatundan bahsetmis kucana oturmus barda eger ramazan olmasaymis onunla yatarmis... sok oldum bu msjlara ona telini verdim msji gosterdim ve bavulumu topladim ogece karlar icinde uyudum sanki yaz ortasi sabahlara kadar aci cektim...bana hep erkekler arasinda boyle.muhabbet olur yalan yazdim falan dedi kibristaki arkadasi oruc tutar hep aradi oruclu agziyla yeminler etti... onlara inandim sonra ic camasirlarini yikarken ic camasirinin temizlenmedigini gordum sanki sprem vardi aklima takildi bugun kibrista giydigi takim elbisesini cikardim ve fermuar kisminda bir leke ve parfum.kokusu var belliko kadin kucana oturmus... cok aci cekiyorum tarif edemem onu affedemem ben aileme karsi ciktim evlendim 2yil sonra eve donucek yuzum bile yok. Bana bunu neden yapti bosanmayi dusunuyorum ama bunu aileme nasil soyleyecegimi bilmiyorum neryee gidecegimi... calismiyorum suanda bebegim kucuk gucum yok ev acamiycam napicam aksam bana ne kilif uydurucak bunun icinde bilmiyorum birde yeminler etmisti okadar allah bildi gibi etsin onu kotuyum cok kotu
boşs kurtul o adamı hayır gelmez ondan bir kez affedersen emin ol devamı gelir yabir süre ayrı kal köpek gibi pişman olsun ya da direk kararını ver ailen eminim destek olacaktır. artık kadın başına ayakta kalmak zor değil eminolSlm arkadaslar
esimle 2 yillik evliyiz ve 9aylik oglumuz var...is icin cocukluk arkadasinin yanina kibrisa gitti geldi..1hafta sonra whatsuppinda is arkadasina msj yazmis kibrista striptiz bara gittik adriana lima gibi bi hatundan bahsetmis kucana oturmus barda eger ramazan olmasaymis onunla yatarmis... sok oldum bu msjlara ona telini verdim msji gosterdim ve bavulumu topladim ogece karlar icinde uyudum sanki yaz ortasi sabahlara kadar aci cektim...bana hep erkekler arasinda boyle.muhabbet olur yalan yazdim falan dedi kibristaki arkadasi oruc tutar hep aradi oruclu agziyla yeminler etti... onlara inandim sonra ic camasirlarini yikarken ic camasirinin temizlenmedigini gordum sanki sprem vardi aklima takildi bugun kibrista giydigi takim elbisesini cikardim ve fermuar kisminda bir leke ve parfum.kokusu var belliko kadin kucana oturmus... cok aci cekiyorum tarif edemem onu affedemem ben aileme karsi ciktim evlendim 2yil sonra eve donucek yuzum bile yok. Bana bunu neden yapti bosanmayi dusunuyorum ama bunu aileme nasil soyleyecegimi bilmiyorum neryee gidecegimi... calismiyorum suanda bebegim kucuk gucum yok ev acamiycam napicam aksam bana ne kilif uydurucak bunun icinde bilmiyorum birde yeminler etmisti okadar allah bildi gibi etsin onu kotuyum cok kotu
ben emin değilim ki zaten,kocam da melek değil...beyninde olan adam zaten bara gitmeden de aldatır ki..yolda görür,işyerinde kadınlar da var neticede,beyninde aldatacaksa onlarla da yapabilir.siz doğru anlamamışsınız, bazen birşeyler spontane gelişir. eşiniz striptiz bara gitmem diyor diye beyninde sizi aldatmadığından nasıl emin olabiliyorsunuz. yada siz böyle melek kocaları nerden buluyorsunuz Allah aşkına söyleyinde konu sahibi de oraya başvursun.
Hay ellerine sağlık yaKonu sahibinin kocasının sözleri ne çeşit bir adam olduğunu koyuyor bence ortaya.''Eğer ramazan olmasaydı onunla yatardım''.Kusura bakmasın bazı arkadaşlar ama ''bunlar normal hem onlar için eşleri daha önemli'' ise niye böyle bir mevzuyu arkadaşına böylesine iğrenç cümlelerle açıyor ? Ben buna inanmam.Eğlencesine yapmış ama eşini seven bir adam evliliğini tehlikeye atacak böylesine iğrenç cümleyi bu kadar kolay kullanmamalı.Kullanıyorsa da saygısı yok demek ki evliliğine.Saygı yoksa da sürmesine gerek yok.
Konu sahibi bana göre aldatılmışsınız.Unuturum ya da alışırım diyorsanız devam edin,yoksa hayatı kendinize zindan etmeyin,kendinize yeni bir hayat kurun.
Evliliği de kutsallaştırmaya gerek yok.İki şahit bir nikah memuru al sana evlilik.
Hay ellerine sağlık ya
nasıl bir donemdeyiz nasıl bir cagdagiz kii bir kadın adamın kucagina oturuyor sonra bir de ramazan olmasa yatardim diyor biz de bu aldatma deil erkek bu fitratinda var diyebilioruz
sonra bir de bosanma tablosu taşmasin diye boşanma diyoruz
aldatmaktir deyince horlaniyoruz
bu konu bugün beni deli etti hayretler içindeyim
Ha ama kuma gelse fıtrat demedemez kimse
Ama şunu da söyleyebilirim ki bu mantığı baştan böyle Kabul eden kadınlar çok çok suçluYa bir de düz mantık hani denilir ya hep kadınlar duygusal erkekler cinsel bakar o yüzden aldatırlar bilmem ne...Arkadaş o zaman BDV'de tonlarca ''çok ilgisiz ya'' diye konu açan konu sahiplerinin sevgililerini/eşlerini aldatmaları da doğal o da fıtrat.Yazık değil mi ilgi görememişler ilgiyi başka adamda aramışlar fıtratları duygusal,ilgiye,sevilmeye muhtaçlar ne yapsınlar ?
Ben bu erkeğe tanınan ikiyüzlülüğe cidden üzülüyorum.Kadın ya da erkek gidecek başka biriyle cinsel ya da duygusal olarak tatmin olacak...Benim gözümde iğrenç ve bu bir aldatma.Ötesi yok benim için Kıbrıs'ta on bin tane bar da olsa umrumda değil attığı adımdan kişinin kendisi sorumlu.
bu nasıl bir düşünce yapısıdır. sizin gibi kadınlar olduğu müddetçe erkekler tepemize çıkar. erkek yapar diye bir şey yok yapacaksa evlenmeyecek. adam kızlarla kırıştırsın kırıştırsın sonra kocaya güven. hatta ne de olsa erkek kırıştırmaya giderken de haber versin olmazsa. ah aherkek olsam evlenmeye korkardım..adam duvara surtse duvarla aldattı beni olacak..pis iğrenç yaratık olacak...erkekler koca olunca melekliğe terfi etmiyorlar, arada bu şekilde aldatmalar mazur görülmeli..fıtratlarında cinsellik bizden daha fazla yüklenmiş ve böyle hataları boşanma sebebi olmamalı.
mazur görülmeli derken gözü korkutulup pişman olması sağlanmalı..önemli olan eşinize güveniyor musunuz..pişman olur mu? çocuğunun geleceğini nasıl görüyorsun? bu durum dışında geçmişte hataları var mı? bunları masaya yatırıp boşanmaya ayaklanmalısınız...
Ya bir de düz mantık hani denilir ya hep kadınlar duygusal erkekler cinsel bakar o yüzden aldatırlar bilmem ne...Arkadaş o zaman BDV'de tonlarca ''çok ilgisiz ya'' diye konu açan konu sahiplerinin sevgililerini/eşlerini aldatmaları da doğal o da fıtrat.Yazık değil mi ilgi görememişler ilgiyi başka adamda aramışlar fıtratları duygusal,ilgiye,sevilmeye muhtaçlar ne yapsınlar ?
Ben bu erkeğe tanınan ikiyüzlülüğe cidden üzülüyorum.Kadın ya da erkek gidecek başka biriyle cinsel ya da duygusal olarak tatmin olacak...Benim gözümde iğrenç ve bu bir aldatma.Ötesi yok benim için Kıbrıs'ta on bin tane bar da olsa umrumda değil attığı adımdan kişinin kendisi sorumlu.
Bence bu bir aldatma değil, Etrafımdan arkadaşlarımın eşlerinden öyle şeyler duyuyorum ki inanın bu durum hiç aldatma sayılmaz. Muhtemelen barda biraz eğlenmişler eşin biraz etkilenmiş ancak o striptizci kızlar her önüne gelenle de yatsa sabaha kadar hangi biriyle birlikte olacak. Bar dolusu adam var sonuçta. Erkekler aldatan bir beyne sahip ancak eşleri onlar için yine de önemliler. Burada hemen ayrıl diyen arkadaşlara da şaşırıyorum ortada kanıtlanmış bir aldatma bile yok.
ayyy şunuda anlamıyorum yani kadın adamın kucağına oturacak adam buna ses etmeyecek. Üstüne bu kadınla yatarsım diyecek. Ama yatmadığı için aldatma sayılmayacak. Yok artık yani illa et ete değmeli mi yani aldatmış olması için yapmayın lütfen ya.bence bir aldatma yok bara gittiyse dancçı kızlarla bir yakınlaşma olmuş olabilir ama kocana özel bir durum değildir emin ol
ayyy şunuda anlamıyorum yani kadın adamın kucağına oturacak adam buna ses etmeyecek. Üstüne bu kadınla yatarsım diyecek. Ama yatmadığı için aldatma sayılmayacak. Yok artık yani illa et ete değmeli mi yani aldatmış olması için yapmayın lütfen ya.
erkek olsam evlenmeye korkardım..adam duvara surtse duvarla aldattı beni olacak..pis iğrenç yaratık olacak...erkekler koca olunca melekliğe terfi etmiyorlar, arada bu şekilde aldatmalar mazur görülmeli..fıtratlarında cinsellik bizden daha fazla yüklenmiş ve böyle hataları boşanma sebebi olmamalı.
mazur görülmeli derken gözü korkutulup pişman olması sağlanmalı..önemli olan eşinize güveniyor musunuz..pişman olur mu? çocuğunun geleceğini nasıl görüyorsun? bu durum dışında geçmişte hataları var mı? bunları masaya yatırıp boşanmaya ayaklanmalısınız...
Seni rahatlatmaz ama şu kadarını söyleyeyim kıbrıs a giden herkes o barlari gider.kadınlar striptiz ve kucak dansı denir kucak dansı yaparlar.herkesin de kucağına oturmazlar.kucağına oturulan havası olur.bize uzak bunlar ama erkekler böyle işte napsin. Kıbrıs a giden buralara gider mutlakaSlm arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?