- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
Senin gözünde kısıtlı bakış acım varsa ne mutlu bana,sizinle aynı fikirde olmadığım icin sükür bile ederim buna. Boyuna takılan tasma, kalbe takılan Nişan falan geçiniz bunları. Ne biz masal dünyasında yasıyoruz nede olayın kahramanları bir pamuk prenses efenime Söyleyeyim bir beyaz atlı prens değil. Sizin düşüncenize göre Erkeğin aldatması libidoyla alakalı, onların fıtratı böyle. Kadının fıtratındada ilgi alaka sevgi güzel sözler beğenilme arzusu var, o zaman bu saydıklarımı herhangi biri bi kadına gösterse kadında gayet tabi olumlu Karşılık verebilir, nede olsa fıtrat böyle ya. Insanlarda bulunan libido hormon şehvet arzu hayvanlardada var. Bazı hayvanlar bile eşini aldatmazken bicok hayvan farklı farklı iliskiler yaşıyor üremek icin. Ben insan oldugum icin diger türlüsü bana ters gelir, sizi bilmemben ciddi manada feministim..söylediklerimi çok başka yollara çekilip farklı durağa indirildi.. öyle bir durakta indi ki yazdıklarım erkek kadından üstün, fırtatı böyle, erkektir yapar... sanırım ben çok ince yazmadım yanlış kelimeleri cımbızla çekilmesine müsade ettim...eşlerin kalplerine nişan yerleştirmeyip, boyunlarına tasma taktığını unuttum.
kalbine nişan değil boynuna tasma takarsan başkasını ısırması kaçınılmazdır. dediklerimin özeti bu aslında..konu sahibe yüklenip zaten seni sevmiyormuş tasmasını koparmış boşan gitsin demem işin kolay yanı..bi çocuk yaptıysa ve başka hatası olmamışsa bazı soruları yatırıp öyle karar vermesi gerektiğini yazdım..
çok ileri görüşlüsünüz ama kısıtlı bakış açısıyla.
beyin ölümüm sizinle aynı fikirde olmadığım için ölüyse sonuna kadar kabul ederim..sizin gibi olmak en büyük korkum çünkü..
benim zihniyetimde burda şu ana kadar 2 kişi bile çıkmadı..türkiye genelinde neredeyse %80 aldatma söz konusuyken demek ki sizin düşüncelerinizdeki yani genelin yetiştirdiği çocuklar sınırları aşma eğilimi gösteriyor..yani insana sınır yüklersen eğilimi o tarafa kayar.."ters psikoloji"
ben ciddi manada feministim..söylediklerimi çok başka yollara çekilip farklı durağa indirildi.. öyle bir durakta indi ki yazdıklarım erkek kadından üstün, fırtatı böyle, erkektir yapar... sanırım ben çok ince yazmadım yanlış kelimeleri cımbızla çekilmesine müsade ettim...eşlerin kalplerine nişan yerleştirmeyip, boyunlarına tasma taktığını unuttum.
kalbine nişan değil boynuna tasma takarsan başkasını ısırması kaçınılmazdır. dediklerimin özeti bu aslında..konu sahibe yüklenip zaten seni sevmiyormuş tasmasını koparmış boşan gitsin demem işin kolay yanı..bi çocuk yaptıysa ve başka hatası olmamışsa bazı soruları yatırıp öyle karar vermesi gerektiğini yazdım..
beyin ölümüm sizinle aynı fikirde olmadığım için ölüyse sonuna kadar kabul ederim..sizin gibi olmak en büyük korkum çünkü..
benim zihniyetimde burda şu ana kadar 2 kişi bile çıkmadı..türkiye genelinde neredeyse %80 aldatma söz konusuyken demek ki sizin düşüncelerinizdeki yani genelin yetiştirdiği çocuklar sınırları aşma eğilimi gösteriyor..yani insana sınır yüklersen eğilimi o tarafa kayar.."ters psikoloji"
ben ciddi manada feministim..söylediklerimi çok başka yollara çekilip farklı durağa indirildi.. öyle bir durakta indi ki yazdıklarım erkek kadından üstün, fırtatı böyle, erkektir yapar... sanırım ben çok ince yazmadım yanlış kelimeleri cımbızla çekilmesine müsade ettim...eşlerin kalplerine nişan yerleştirmeyip, boyunlarına tasma taktığını unuttum.
erkeklerin fıtratı nefsi bilmem nesi işini az önce eşimle konuştum,bazı kadınlar erkekler dayanamaz onların nefsi zayıf uçkuru düşük diyo dedim, o zaman sokakta otobüste dolmuşta elle ya da sözlü tacize maruz kalınca şikayet etmesinler fıtratları böyle deyip geçsinler dedi
Bravo. Bundan güzel cevap olamazdı. Eşinize bravo
bence de çok mantıklı erkektir dayanamaz edemez nefsine yenik düşer dersen o zaman şikayet etmiceksin,kendini tutamayan bir hayvansa karşı taraf tecavüz bile edebilir,erkek ama yazık tutamadı kendini
eşimin bir lafı daha var: amaç boşalmaksa onu elimde yapar,önce seveceksin
erkek olsam evlenmeye korkardım..adam duvara surtse duvarla aldattı beni olacak..pis iğrenç yaratık olacak...erkekler koca olunca melekliğe terfi etmiyorlar, arada bu şekilde aldatmalar mazur görülmeli..fıtratlarında cinsellik bizden daha fazla yüklenmiş ve böyle hataları boşanma sebebi olmamalı.
mazur görülmeli derken gözü korkutulup pişman olması sağlanmalı..önemli olan eşinize güveniyor musunuz..pişman olur mu? çocuğunun geleceğini nasıl görüyorsun? bu durum dışında geçmişte hataları var mı? bunları masaya yatırıp boşanmaya ayaklanmalısınız...
erkek olsam evlenmeye korkardım..adam duvara surtse duvarla aldattı beni olacak..pis iğrenç yaratık olacak...erkekler koca olunca melekliğe terfi etmiyorlar, arada bu şekilde aldatmalar mazur görülmeli..fıtratlarında cinsellik bizden daha fazla yüklenmiş ve böyle hataları boşanma sebebi olmamalı.
mazur görülmeli derken gözü korkutulup pişman olması sağlanmalı..önemli olan eşinize güveniyor musunuz..pişman olur mu? çocuğunun geleceğini nasıl görüyorsun? bu durum dışında geçmişte hataları var mı? bunları masaya yatırıp boşanmaya ayaklanmalısınız...
adamlara tasma takalım,aman şeytana uyarlar falan diye mi evleniyor biz?? uymasın efendim şeytana madem..
adam da kadın da bazen tek başlarına olabilrler..
kadın sırf bebeği var diye,devamlıa damın başını yiyecek unuttrumayacak ,peki ya kendisi ne hale gelecek?? mutlu mu oalcak??evlilik mutlu olmak için değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?