ihaneti affeden erkek var mı?

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
aranızda kocasını veya sevgilisini aldatıp sonra bunu itiraf eden veya bir şekilde aldattığı otaya çıkıp kocası/sevgilisi tarafından affedilen var mı?hani hep kadınlar affeder ya bunu affeden erkekler de var mı?çevrenizde buna örnek var mı?

çok yakın bi akrabam affetti karısını. çok berbar bi durum bütün aile öğrendi:( bu işin kadını erkeği yok bence. üzeri kapatılıyor bence.

çok yakın bi akrabam affetti karısını. çok berbar bi durum bütün aile öğrendi:( bu işin kadını erkeği yok bence. üzeri kapatılıyor bence.

bana da öyle geliyor.hani Türk erkekleri bu durumlarda asar keser ama gizleden affeden (üstünü örten) veya üç maymunu oynayanlar da vardır.

affetmiyorlar anacım affetmiş gibi gözükseler bile birgün mutlaka sen beni aldatmıştın deyip yolu gösteriyorlar

............................................................................................................

Adam da eşini aldatıyorsa/aldatmışsa affeder bence.:ssz:
Benim çok yakın bir arkadaşım ihanet yüzünden boşanma davası açtığında adam "sen beni aldatsaydın affederdim" dediydi!:53:
Affedersin tabi ahlaksız sana göre normal bir olay ihanet di mi?:19:

affeden birini tanıyorum eşini affetti o benim bildiğimi bilmiyor tabi
çok zor ama adam 1 ayda 10 kilo verdi neredeyse...

vardır bencede.benimde bir arkadaşım vardı mesela bunlar çocukluktan beri çıkıyolardı sonra kız başkasına aşık oldum dedi evlendi başka birinle bunu bıraktı .bu ne acılar çekti ,üzüldü zapzayıf oldu üzüntüsünden .sonra kız eşinden boşandı ve yine buna döndü buda afetti evlendiler yani oluyor bu tarz şeyler .yani ne kadar sağıklı yürür bilemem o erkek o kadına bir daha nasıl güvenir ?hiç aklına gelmez mi yaptıkları off bilmiyorum zzor ben yapamam yani galiba .benim sevgilim bunları yapsaydı bana .çok kötü bir durum.

erkek affeder ama içinde ne fırtınalar kopar tıpkı kadınlarda olduğu gibi affedersin ama içinde bir tiksinçlik hissedersin şahsen benim başıma gelse affetsem her an ona da böle baktı mı onun elini böle mi tuttu eti etine değse iğrenirsin eminirim ama tabi normal karşılayan olsunda da yanımda olsun diyenlerde vardır tabii

evet ben böyle ığrenç bı adam tanıyorum

kadın kocasını aldattı ve adam çocuklarımın anasıdır demek kı bı eksık görmüş !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dedı ve affetı
erkek veya kadın fark etmez ama bu adamın o dedıklerı hala kulağımda
bıdaha görüşmedım zaten ne adamla ne de o kadınla
bırazda kışılık meselesı tabı, bu adam tam kışılıksızdı :47:

bizim mahallede adamın karısını tüpçüyle bastılar...kaynı,eltisi,kayın peder,kaynana hepsi gelini dövdüler,kapıya attılar.ahlaksız ilan ettiler.ama çocukları vardı..çocuklar çok ağlıyordu 2 ay sonra affettiler :ssz:

Var çok. Hatta bazen aldatan kadınlar daha kıymetli oluyor. Erkekler o kadar aşık oluyorlar ki o kadına, karşılarında rakip görünce daha da hırslanıyorlar, kaybedeceğim diye yusuf yusuf oluyorlar :)

Son düzenleme:
Back
X