ihaneti affeden erkek var mı?

olmaz olur muuu
benim eski ev arkadaşlarımdan birinin eski sevgilisi
olsun,aldatsan da başkasını sevsen de gel diye ağlar yalvarırdı kıza...

var tabii yakın çevremde görmedim ama başkalarından çok duydum.kadını çocukları küçük diye affedip geri kabul eden erkekler var
çok kötü bir durum yaa

Her erkek için değişir bu durum ama ne olursa olsun affetse bile bence içten içe hatırlar ve hazmedemez hiç kimse. Hep onun şüphesiyle yaşıycaktır ya yine yaparsa diye düşünecektir. En iyisi aldatılan affetse bile aldatan pişmanda olsa istememeli sürdürmeyi hiçbişey eskisi gibi olmaz çünkü. Sonuçta güven bi ilişkinin en temel öğelerinden biridir :55:

Bence affedileceğeniz bilen kadın aldatıyordur
çünkü aldattığını öğrenince kocasının onu affedebileceğini biliyordur ve dikkatsiz davranabiliyordur yoksa aksi halde aldatıldığını öğrenen hangi koca affederki aksine karısına çok kötü şeyler bile yapabilir değilmi ama

benim teyzemin gelini.teyzem sinirinden beyin kanaması geçirdi 2006 yılında.yenge olacak eşinin teyze oluyla bişiler yaşadı.iki erkekte teyze oğlu benim.ben ilk duyduğumda inanmadım ama bana bizzat kız kardeşi anlattı olanları.bayada olaylar oldu.ama herşey unutuldu abimde çok bocaladı 3 çocuk anne yok baba yok artık yengede ne anlatıp inandırdıysa affetti.bu ocak ayındada 4. çocuğunuda doğurdu o kadar çağırıyor abimde ama gidesim gelmiyo içimden gönül koyuyo gitmiyom die .abim hazmetti ama ben hazmedemedim.kız kardeşi anlatmasa olanları günahını almıyım die konduramazdım ama herşey ortada.

benim teyzemin gelini.teyzem sinirinden beyin kanaması geçirdi 2006 yılında.yenge olacak eşinin teyze oluyla bişiler yaşadı.iki erkekte teyze oğlu benim.ben ilk duyduğumda inanmadım ama bana bizzat kız kardeşi anlattı olanları.bayada olaylar oldu.ama herşey unutuldu abimde çok bocaladı 3 çocuk anne yok baba yok artık yengede ne anlatıp inandırdıysa affetti.bu ocak ayındada 4. çocuğunuda doğurdu o kadar çağırıyor abimde ama gidesim gelmiyo içimden gönül koyuyo gitmiyom die .abim hazmetti ama ben hazmedemedim.kız kardeşi anlatmasa olanları günahını almıyım die konduramazdım ama herşey ortada.

:53: nasıl öğrenmişler ki
Yazık kayınvalideye olan olmuş kayınvalide nasıl peki şimdi

evet var..esimin is yerine gitmistim taze bi olaydan bahsediyorlardi..bi kadin bi erkek netten tanismislar 3 er cocuklari var,eslerini birakip gitmisler..kadin bosanip diger adamla evlenmek istiyor kocasi olmaz bosamam bana geri don diyor yalvariyor hatta..savciya affettim herseyi unuturum diyor varmi boyle bisey yaaaa

hiçbir kadın kolay kolay aldatmaz. macera aramaz. aşk arar saygı arar şefkat arar. bulup gittiyse zaten dönmez ki geri af dilesin:44:

ama maddi çıkar uğruna saçma sapan ego tatmini için yaparsa eli ayağına dolaşır gurur da yoksa zaten gitmez yalvarır durur. toplumumuzda bu tip kadınlarda çokk malesef.

evet affeden de babam. çocukken anneme çok kızmıştım ama yaş ilerledikçe sevgi aradığını düşündüm. kolay değil, ama bazı erkekler çok seviyor. babam da onlardan biri ve hala evliler gayet de mutlular şu an.

Back
X