Bizde polise dedik onlarda dedi savcılığa suç duyurusunda bulun ihbarı yapan kişinin ismini vermediler yarın avukatı bakacakAbiniz ne yapıyor da ihbar ediyor ? Durduk yere polis sizinle uğraşacak değil ya.
O zaman beklemekten başka çareniz Yok.Bizde polise dedik onlarda dedi savcılığa suç duyurusunda bulun ihbarı yapan kişinin ismini vermediler yarın avukatı bakacak
Dilerim Allah sana erkek evlat vermesin yoksa cok kızın başını yakarsın sen bu kafayla.
Kendisi gorumce kisisi ya konusu var hatta kardesim bosandi diye bi taraflarina kina yakmisti hani.
Kendisi gorumce kisisi ya konusu var hatta kardesim bosandi diye bi taraflarina kina yakmisti hani.
Bu kadin kardesinin 15 gunlukte olsa karisina iftira atmislar bebek kardesimden degil diye ustune dna testi bile yapmayi dusunmusler.
Devlet bosanma davasinda karar olarak hem nafaka hem de tazminat verince gelin hanima soylemedigi sey kalmadi. O yuzden bu kadinin hic oglu olmasin cunku yazik olur kizlarimiza.
Konuyu okumadim denk geldim ama. Hemen okuyorum.Kendisi gorumce kisisi ya konusu var hatta kardesim bosandi diye bi taraflarina kina yakmisti hani.
Bu kadin kardesinin 15 gunlukte olsa karisina iftira atmislar bebek kardesimden degil diye ustune dna testi bile yapmayi dusunmusler.
Devlet bosanma davasinda karar olarak hem nafaka hem de tazminat verince gelin hanima soylemedigi sey kalmadi. O yuzden bu kadinin hic oglu olmasin cunku yazik olur kizlarimiza.
Okumalisin bence cunku konu sahibi okul derslerinde konu olacak kadar acayip bir karaktere sahip :)Konuyu okumadim denk geldim ama. Hemen okuyorum.
Merak ettim
Hemen bakıyorum,:)Okumalisin bence cunku konu sahibi okul derslerinde konu olacak kadar acayip bir karaktere sahip :)
Allah yardim etsin o kizcagiza pacayi iyi kurtarmis yineOkumalisin bence cunku konu sahibi okul derslerinde konu olacak kadar acayip bir karaktere sahip :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?