Sevgilimle küçük bi kavga etmiştik sonra ara düzeltsin diye yengesine telefonda konuşturdu barışabilmek için sonra yengesi saçma salk konuşunca sinir oldum kapattım telefonu anneme arattırdım annemle tanışıyorlardı sonra yengesi gidip ailesine bu kız size küfür etti demiş babasına çocuğun çocuk bana mesaj atti rezil oldum senin yüzünden vs gibi sonra bende niye sustun dedim beni suçladı onun attığı küfürleri gösterdim bende ailesine aslında küfür eden kimmiş görsünler diye bu ilişki tamamen bitti mi bunun dönüşü olabilir mi çünkü kendimi onsuz kötü hissediyorum 1,5 yıllık ilişkiydi tüm akrabalar biliyordu kendisi akrabam zaten
Iyy bunlar ne vıcık vıcık ilişkiler.
Sevgilimle küçük bi kavga etmiştik sonra ara düzeltsin diye yengesine telefonda konuşturdu barışabilmek için sonra yengesi saçma salk konuşunca sinir oldum kapattım telefonu anneme arattırdım annemle tanışıyorlardı sonra yengesi gidip ailesine bu kız size küfür etti demiş babasına çocuğun çocuk bana mesaj atti rezil oldum senin yüzünden vs gibi sonra bende niye sustun dedim beni suçladı onun attığı küfürleri gösterdim bende ailesine aslında küfür eden kimmiş görsünler diye bu ilişki tamamen bitti mi bunun dönüşü olabilir mi çünkü kendimi onsuz kötü hissediyorum 1,5 yıllık ilişkiydi tüm akrabalar biliyordu kendisi akrabam zaten
İnşallah barışırsınız beybi.
Böyle bir sülalenin bence etrafa çok yayılması doğru olmaz. Kendi aranızda oynayın, ye
Böyle bir sülalenin bence etrafa çok yayılması doğru olmaz. Kendi aranızda oynayın
Böyle bir sülalenin bence etrafa çok yayılması doğru olmaz. Kendi aranızda oynayın, durun
Evlenirseniz lütfen çocuk yapıp da bu da bizim sınavımız demeyin
Ama ben daha 20 yaşındayımEvlenirseniz lütfen çocuk yapıp da bu da bizim sınavımız demeyin
Senin okulun mokulun yok mu evladımAma ben daha 20 yaşındayım
Okul okuyan sevgili yapamıyormuSenin okulun mokulun yok mu evladım
yazdığın olayda tek sorun olarak gördüğüm şey akraba olmanız. Akrabadan uzak dur bir sürü dert tasası var, çocuğun engelli doğma riski en başta. Dahası aileler her zaman ilişkinizin içinde olacaklar. Sen hala barışır mıyız diye soruyorsun kurtulduğuna sevineceğin yerde. Evren bile sana kaç kurtar kendini diyor hala umut arıyorsunAma ben daha 20 yaşındayım
Ailesi ne alaka pekiOkul okuyan sevgili yapamıyormu
Akraba olduklarını nereden çıkartınız ben anlamadım da :)Akraba evliliğinden uzak durun; sadece Türkiye'de sizinle akrabalık bağı olmayan milyonlarca erkek var.
Kız akraban dışında da hayat var.Sevgilimle küçük bi kavga etmiştik sonra ara düzeltsin diye yengesine telefonda konuşturdu onunla konuşma hiç iyi bir yere gitmiyordu. Bende anneme verdim telefonu. Onlar konuştu yengesi gidip onun ailesine güya ben küfür etmişim gibi anlatmiş, bende ailesine Aslında çocuğun küfür ettiğini kanıtladım. ondan ayrıldım ama yine de onsuz kötü hissediyorum olay yeni olduğu için sanırım
O kadar korunmamıza rağmen oldu ne yapabilirim onun da bu dünyada yiyecek ekmaa varmışEvlenirseniz lütfen çocuk yapıp da bu da bizim sınavımız demeyin
Akraba olduklarını nereden çıkartınız ben anlamadım da :)
Okul okuyan noktalama işareti biliyor, ek kök ayrı yazmasını öğreniyor falan. Bi de çevresinde illaki 1 ve 1den fazla sayıda erkek oluyor ki akrabasına sarmasın koca adayı diye.Okul okuyan sevgili yapamıyormu
Akrabadan başka adam mı kalmadı memlekette?Sevgilimle küçük bi kavga etmiştik sonra ara düzeltsin diye yengesine telefonda konuşturdu onunla konuşma hiç iyi bir yere gitmiyordu. Bende anneme verdim telefonu. Onlar konuştu yengesi gidip onun ailesine güya ben küfür etmişim gibi anlatmiş, bende ailesine Aslında çocuğun küfür ettiğini kanıtladım. ondan ayrıldım ama yine de onsuz kötü hissediyorum olay yeni olduğu için sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?