İhtimaller neler?

Sizi msnden ve Facebooktan kendisi silmediyse başına bir şey gelmiş olabilir... Neticede kaza geçirse, ölse haber verecek kimse yok... Fakat sizi listelerinden sildiyse durum netlik kazanır, sizinle artık görüşmek istemiyordur...

Neti "öcü" gibi görmeyen nadir kullanıcılarındanım forumun... Adam evli olsa yahut cinselliğe dair niyetleri olsa iki yıl "sadece havadan sudan" konuşmak için çok uzun bir zaman... "Amacına" hizmet edecek bir sürü site, bir sürü kadın varken sizinle "vakit kaybetmezdi" diye düşünüyorum...

Eğer hala onun listelerinde ekliyseniz eninde sonunda olumlu veya olumsuz ses verecektir... Bize de haber verin lütfen... :34:
msn listesinde hala ekli görünüyorum..Olumlu yada olumsuz ses verirse burdan paylaşacağım..şimdi kendimi beklemeye aldım

Geri geldi..aylar sonra geldii....bana bağlanmaktan korkup kaçmış ama dayanamamış...Aylar sonra çıkagelmesine mi bu bahaneyle beni avutabileceğine inanmasına mı kızayım ben şimdi?? Ya da en azından geldi diye mi sevineyim..Neyse olumlu ya da olumsuz haber vereceğim demiştim o yüzden yazdım..

ilginç bir durum , 3 ay gibi bir zaman snra geri dönmüş sanırım.Benm aklıma gelen ilk ihtimal şu oldu bir sevgilisi oldu nrmal hayatında ve sanal bağlantısını kesti sizle görüşmemek için ne bileyim böyle olmayadabilir ama korkup kaçması bağlanmamak istemesi yani bu bahane bana inandırıcı gelmmedi açıkçası :19:

Geri geldi..aylar sonra geldii....bana bağlanmaktan korkup kaçmış ama dayanamamış...Aylar sonra çıkagelmesine mi bu bahaneyle beni avutabileceğine inanmasına mı kızayım ben şimdi?? Ya da en azından geldi diye mi sevineyim..Neyse olumlu ya da olumsuz haber vereceğim demiştim o yüzden yazdım..

hemen yelkenleri suya indirmeyin bence,madem o zaman bağlanmaktan korkuyordu şimdi ne değişti de geldi?bir gün iki gün değil ki bu üç ay..insanın soğuması için yeterli bir süre..ayrıca siz o kadar üzülürken hiç mi içi sızlamadı da bir haberi bile çok gördü..oh ne ala,adam canı sıkılınca gelsin,keyfine göre gitsin..ayrıca bu insanın internette çizdiği karakteri gerçek olmayabilir çünkü tutarlı davranışları yok..yine de bağlanıp,sevmek istiyorsanız siz bilirsiniz,ama görünen köy de kılavuz istemez.

Son düzenleme:

bana da bahane gibi geldi, başka bir ilişkisi oldu muhtemelen, siz de ona hayatımda biri var diyin gitsin. Böyle bir adamdan ilişki beklenmez

bu bahane bana da inandırıcı gelmedi tabii ki...zaten beni en çok kızdıran şey beni bu kadar mı saf görüyor?? kürkçü dükkanı mıyım ben dön, dolaş geri gel..

Back
X