- 3 Ekim 2007
- 14.601
- 36.408
- 1.123
- 39
İnanın hayretler içinde okuyorum bu tarz konuları. Anlayamıyorum, ya insanlar çok ikiyüzlü, ya da bize hep iyiler denk geliyor.Aynen çok güzel yazmışsınız üç kuruşun beş kuruşun hesabını yapıyorlar durumunuz yoksa doğurmasaydiniz o zaman diyesim var okuya okuya içim şişti 400 lira 500 lira para mı yılda bir kere alınan domestos sıvı sabun bence öyle aman aman abartılacak bir şey değil sanki yat alın kat alın araba alın diyorlar..
Bunların dışında konu sahibi haklı o ayrı tutuyorum.zaten özel okula onca para veriyor bir de ayriyetten o parayi vermek kendisine koymuş olabilir.
Bunca yıllık öğretmenim, hiçbir velimden böyle yaklaşımlar görmedim. Kimseden parasal imalar duymadım.
Hatta toplantıda velilerden birkaçı sınıfa perde yaptıralım, masalara örtü diktirelim gibi taleplerde bulundular, gerek görmediğimi söyledim. Kitaplık yaptırmak isteyenler vs vs.
Yani bu talepler hep velilerden geliyor, biz de onaylasak bu sefer de bak bak para istiyorlar mı diyecekler arkamızdan? Nedir yani anlamıyorum ki, gerçekten alınan temizlik ürünlerini sırtımıza bağlayıp eve mi götürdüğümüzü sanıyorlar?