- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Niye şaşırdın ki ? Öğretmenler tras olmuyor o köpükle :) madem sülalen özel okullarda büyüdü ,bunu bilmen lazım :) derste çocuklar etkinlik yapıyor köpükle ..traş köpüğü isteyeni gördü bu gözler)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye şaşırdın ki ? Öğretmenler tras olmuyor o köpükle :) madem sülalen özel okullarda büyüdü ,bunu bilmen lazım :) derste çocuklar etkinlik yapıyor köpükle ..traş köpüğü isteyeni gördü bu gözler)
İstiyorlar merak etmeyin.Kendi çocuğum, hatta ben ve kardeşim dahil olmak üzere tüm akrabalarımın çocukları kreşten itibaren özel okula gittiler, gidiyorlar.
Kolejlerde ihtiyaç listesi olmaz ki? Olsa olsa kırtasiye listesi olur. Onlar da zaten kullanılıyor. İnternette gezinen ihtiyaç listesi fotolarına bakarsanız ne demek istediğimi daha rahat anlayabilirsiniz. (yer temizliyici isteyeni hadi anladım da, traş köpüğü isteyeni gördü bu gözler)
Anlaşmalı kırtasiyeden ya da kendi internet sitelerinden mi aldırdılar yoksa istediğiniz yerden alabilildiniz mi?
Eğer kendi alışverişinizi kendiniz yaptıysanız şanslı gruptansınız diyebilirim. Zira bu sene kitaplara (11.sınıf) 2468 tl verdik ve kendi internet sitesinden aldık. El mecbur durumu yani... Defter,kalem ve formalar hariç..
Not: Bugüne kadar A4 kağıdı isteyen kolej ne görmüş ne de duymuştum. Bir yaşıma daha girdim diyeyim o halde.
Ağızlarını açınca ödenek Yok diyip duruyorlar. Akıllı tahtaya wifi aldiramadik. Bakanlık gelip sistem kuracak diye 2 yıl oyaladilar. 10 tane sınıf var okulda sadece. Köy okulu. Teşekkür ederim bilgi için. Ben bir carlayım ona bir daha bir şey olursa.Okulların faturalarını devlet ödüyomuş detaylı araştırdım kapalı alan öğrenci sayısına göre bütçe ayarlanıyo bütçe aşılırsada ödüyo
Müdürünüze söyleyin o da öğrensin
Siz kırtasiye ödeneğini çok yanlış anlamışsınız.Öğretmenlerin hepsi okul açılınca kırtasiye için 1130 lira kaynak ödemesi aldı
Ama velilerin hiçbirine çocuğun okula başlıyo al şu da sana yok
Ayrıca alınan sadece a4 olmadığı için tabi ne nekadar kaçtane gider hesabı yapılacak git okullar leş gibi bi kova suyla kaç kat siliniyo ama her öğrenciden bir domestos bir asprin isteniyo tahta kalemi vs
okul 36 hafta açıkmış resmi tatiller hava muhafeletinide çıksan 34 hafta eder her öğrenciye hergün 3 kağıt verilse 1 ğaket fazlasıyla yetiyo
Ha öğretmende tahtaya yazmak okuyarak yazdırmak yerine fotokopi çekiyosa bizahmet kendiside alsın malum bununiçin devletten ek ödenek alıyo
Domatesi ne yapacaklar çok merak ettim.biz a4 kağıdını bir top aldık bu sene istemedi hocamız ikiye geçti hiç bu istekleri duymadım benBizin devlet okulu 1.sınıf listemiz
2top a4 kağıdı 5kg Domestos çamaşır suyu
5 arap sabunu
5 kiloluk sıvı sabun
Ben de şok olmuştum benim çocuğum 2 top a4 kağıdını nasıl kullanacak diye
Domatesi kışlık kavanoz yapmak için istiyorlarmışDomatesi ne yapacaklar çok merak ettim.biz a4 kağıdını bir top aldık bu sene istemedi hocamız ikiye geçti hiç bu istekleri duymadım ben
Domates değil domestosDomatesi ne yapacaklar çok merak ettim.biz a4 kağıdını bir top aldık bu sene istemedi hocamız ikiye geçti hiç bu istekleri duymadım ben
Çok haklısınızŞu meseleyle ilgili açılan konuları hayretler içinde okuyorum her seferinde. Bu kadar şüphe ediyorsanız eğitimcilerden , göndermeyin o okullara lütfen, kafanıza göre bir yer elbet bulursunuz.
11yıllık Türkçe öğretmeniyim, devlet okulunda görev yapıyorum.
Devlet bize kağıt falan vermiyor arkadaşlar, her sene başında kendi paramla 3-4 top kağıt alır dolabıma koyarım. Keza okulda fotokopi makinesi olmasına rağmen ona da ücret öderiz sayfa başı. Bunların parasını da kendimiz ödüyoruz. Çok gerekli durumlarda veliden para istenir ( ben hiç istemedim ) ama siz o paralarla öğretmenlerin süt banyosu yaptığını falan mı sanıyorsunuz anlamadım.
Sabun istense depoluyor diyorsunuz, parası istense o paralara ne oluyor diyorsunuz.
Ama okula gelince ilk işiniz bu tuvaletlerin hali ne diye sormak oluyor. Kusura bakmayın, günde litrelerce harcanan sıvı sabunu da kendi cebimizden alamıyoruz.
Zaten normali budur.koparıp günlük ev ödevi diye verirlerKantinden alıncakmış tostlar.
Aldığımız kaynak kitaplarda okulda duruyo verilmiyo.ögretmen koparıp veriyo.
Hanım efendi dalga geçmiş kusurumuzla yanlış anlamışız ne var bunda ikidir domates diye okuyup şaşıyordumDomates değil domestos
Ben de ilk okuduğumda domates sandım sonradan fark ettim
Dalga geçmiş dediğiniz kişi bensem eğer asla dalga geçmedim. Benim gibi yanlış anlayanlar da varmış diyerek güldüm sadece çünkü bence komik. Ben de sıvı sabunla birlikte domates niye istenir diyerek şaşırdım çünkü.Hanım efendi dalga geçmiş kusurumuzla yanlış anlamışız ne var bunda ikidir domates diye okuyup şaşıyordum
Size demedimDalga geçmiş dediğiniz kişi bensem eğer asla dalga geçmedim. Benim gibi yanlış anlayanlar da varmış diyerek güldüm sadece çünkü bence komik. Ben de sıvı sabunla birlikte domates niye istenir diyerek şaşırdım çünkü.
Aynen çok güzel yazmışsınız üç kuruşun beş kuruşun hesabını yapıyorlar durumunuz yoksa doğurmasaydiniz o zaman diyesim var okuya okuya içim şişti 400 lira 500 lira para mı yılda bir kere alınan domestos sıvı sabun bence öyle aman aman abartılacak bir şey değil sanki yat alın kat alın araba alın diyorlar..Siz kırtasiye ödeneğini çok yanlış anlamışsınız.
Bu para öğretmenin kullanması için verilir, masraflarını karşılaması adına. Öğrenciler için kullanması gerekseydi zaten emin olun şahısların hesabına değil okulun hesabına yatırılırdı.
Ayrıca bir öğretmen zaten yıl boyunca öğrencilerine bin liradan fazlasını harcıyor, bu konuda da şüpheniz olmasın. Bir takım okul forması 250-300 lira tutuyor. Şimdi burdan kaç öğrenciye forma aldığımızı anlatmamıza lüzum yok bence.
Mesajıma çok ça sesli gülücük koymuştum ama çıkmamış :) okullarda marka belirterek bişey istemek yasak diye biliyorum ama ne yazık ki yapılıyorDalga geçmiş dediğiniz kişi bensem eğer asla dalga geçmedim. Benim gibi yanlış anlayanlar da varmış diyerek güldüm sadece çünkü bence komik. Ben de sıvı sabunla birlikte domates niye istenir diyerek şaşırdım çünkü.