• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhtiyaç listesi

ya ihtiyaç parasını alıp kendileri alabilirler temizlik malzemesini herkesin alıp götürmesi garip geldi
Parayi istedikleri donemde (20-30 yil oncesi)de hep saibeler cikti,okul mudurleri okul aile birligi vs paralari yemekle suclandilar. Temizlik malzemesi istemeleri bu sebepten.

Parayi istedikleri donemde (20-30 yil oncesi)de hep saibeler cikti,okul mudurleri okul aile birligi vs paralari yemekle suclandilar. Temizlik malzemesi istemeleri bu sebepten.

sınıf anneleri var artık ve genelde bu işlerle onlar ilgileniyor bizim zamanımızda malesef yoktu sınıf annesi falan

Iyi de o aldiklarinizi sinif kullanmiyor ki , sizin kendi cocugunuz kullaniyor
Ayni anda ayni etkinligi yapabilmeleri icin ayni arac gerece sahip olmalilar yani bu yuzden her cocuga ayri sekilde aliniyor

Siz birde ilkokula baslayinca gorun , ben gecen sene 2000 tl sadece kirtasiye ve ing kitap parasi verdim okula
Bu sene okul degistirdik 1.350 tl ile yirttim

Ve birde gercektrn o kagitlarin hepsi ilkokulda kullaniliyor , kresi bileniyorum bizim kres liste vermez kendi karsilardi cunku

sınıf anneleri var artık ve genelde bu işlerle onlar ilgileniyor bizim zamanımızda malesef yoktu sınıf annesi falan
Nasil yoktu? 34 yasindayim ben sinif annesi de vardi yani. Ayrica kimse gidip temizlik malzemesi hamalligiyla ugrasmaz,hazir gelir konulur okulun deposuna ihtiyac halinde kullanilir. Para toplanan donemlerde sinif annesi de zan altinda kaliyordu,ogretmen de,okul aile birligi de,okul muduru de. O yuzden bu yolu daha uygun buldular

Nasil yoktu? 34 yasindayim ben sinif annesi de vardi yani. Ayrica kimse gidip temizlik malzemesi hamalligiyla ugrasmaz,hazir gelir konulur okulun deposuna ihtiyac halinde kullanilir. Para toplanan donemlerde sinif annesi de zan altinda kaliyordu,ogretmen de,okul aile birligi de,okul muduru de. O yuzden bu yolu daha uygun buldular

ben sizden küçüğüm ve bizim okulumuzda yoktu sınıf annesi siz çok meraklıysanız götürün çamaşır sularınızı arap sabunlarınızı ben size birşey demiyorum yalnız garip geliyor bana depo diyorsunuz adı üstünde depoluyorlar ihtiyaç oldukça alınsa en güzeli bence

ben sizden küçüğüm ve bizim okulumuzda yoktu sınıf annesi siz çok meraklıysanız götürün çamaşır sularınızı arap sabunlarınızı ben size birşey demiyorum yalnız garip geliyor bana depo diyorsunuz adı üstünde depoluyorlar ihtiyaç oldukça alınsa en güzeli bence
Benim merakliligimla alakali bir durum degil ki bu ;) ilahi siz. Milli egitim bakanligi her sene okullara yazi gonderir,ihtiyaclarinizi ogrencilerden temin edin diye. Kafalarina gore yapilan bir islem degil.

Orasi ev de degil ayrica ihtiyac oldukca hadi markete gidelim diyemezler. Depoya koyuyorlar evet ;) sinifin orta yerinde camasir suyu gormedim henuz mecburen depoya koyacaklar.

Allah askina camasir suyunu arap sabununu depolasalar nolur,alip yiyecek halleri yok ya,okulda kullaniliyor iste.

ya koleje yıllık ücret veriyorsunuz, üstüne neden malzemeleri siz alıyorsunuz? her yerde böyle biliyorum ama bu mantık saçma değil mi?

Görsel eğitim parası harictir okul ücretinden.
Eskiden içindeydi ama veliler itiraz etti herkes sizin belirlediğiniz markayi kullanmak zorunda degil diye sonra çıkarıldı okul ücret kaleminden

Benim merakliligimla alakali bir durum degil ki bu :KK66: ilahi siz. Milli egitim bakanligi her sene okullara yazi gonderir,ihtiyaclarinizi ogrencilerden temin edin diye. Kafalarina gore yapilan bir islem degil.

Orasi ev de degil ayrica ihtiyac oldukca hadi markete gidelim diyemezler. Depoya koyuyorlar evet :KK66: sinifin orta yerinde camasir suyu gormedim henuz mecburen depoya koyacaklar.

Allah askina camasir suyunu arap sabununu depolasalar nolur,alip yiyecek halleri yok ya,okulda kullaniliyor iste.

yiyecekler demedim evet ilahi ben bende görmedim şimdiye kadar ilkokuldan üni bitene kadar görmedim çamaşır suyunun orta yerde durduğunu tabi ki orası okul hadi gidip alıp gelelim demezler bir sürü görevlisi oluyor ve ayda iki ayda gelse temizlik malzemesi daha iyi olmazmı bana göre daha iyi olur

Top kağıt kullanılır onu biliyorum. Bir sürü etkinlik yapıyorlar dosyaları dolu oluyor. Ayrıca öğretmen duyuru bayram hazırlık vs gibi şeylerde de kullanıyor.

yiyecekler demedim evet ilahi ben bende görmedim şimdiye kadar ilkokuldan üni bitene kadar görmedim çamaşır suyunun orta yerde durduğunu tabi ki orası okul hadi gidip alıp gelelim demezler bir sürü görevlisi oluyor ve ayda iki ayda gelse temizlik malzemesi daha iyi olmazmı bana göre daha iyi olur
Olamamis demek ki. 52 derslikli okula devletin takdir ettigi 1 hademe var yalnizca. O kisi temizlik yapmaya bile yetisemiyor ki temizlik malzemesi stogunu gozden gecirsin. Cogu okulu pislik goturuyor zaten. Yilda veya donemde bir kere daha kolaylarina geliyor olabilir. Ne de olsa alinacaksa taksit taksit alinmasiyla bir defada alinmasi arasinda fark yok diye dusunmus olabilirler.

Biraz once kiryasiyeye girdim bir kalem aliyim diye 5tlden basliyor . O marka kalemler 25-39 arasi:bicak: ay delirmişler ..israf mi bilmiyorum ama cok pahalilar ... şok gecirdim almadan çıktım:deli:

Ya gulmekten oluyorum, bazi arkadaslar domestos yazmis ya, ben onu domates okudum ilk, Allah Allah domatesi ne yapacaklar hem de 3 kg 5 kg diye dusundum, neyse sonra jeton dustu:KK45:

Kac senedir anasinifi ihtiyac listesi veren bir ogretmen olarak ben bile domates diye okudum :KK53:

Iyi de o aldiklarinizi sinif kullanmiyor ki , sizin kendi cocugunuz kullaniyor
Ayni anda ayni etkinligi yapabilmeleri icin ayni arac gerece sahip olmalilar yani bu yuzden her cocuga ayri sekilde aliniyor

Siz birde ilkokula baslayinca gorun , ben gecen sene 2000 tl sadece kirtasiye ve ing kitap parasi verdim okula
Bu sene okul degistirdik 1.350 tl ile yirttim

Ve birde gercektrn o kagitlarin hepsi ilkokulda kullaniliyor , kresi bileniyorum bizim kres liste vermez kendi karsilardi cunku

Kesinlikle, İngilizce kitaplarına efsane bir şey ödedim bende.. Bir de çarpı 2 :27:

ama kırtasiyeye gelince 7 senelik tecrübeden yola çıkarak her şeyi almadım.. istedikleri markayı da almadım, kendi istediğim markayı aldım.. mesela fon kartonunu hep götürmeyi unuttukları için evde koleksiyon olmuş artık.. ya da renkli resim kağıtları, defterler, fırçalar, resim kalemleri, akrilik boyalar.. geçen seneden kalanları almadım ama palet, cetvel gibi eskiyen, kırılanları aldım.. eksilenleri sene içerisinde tamamlarım diye düşündüm, eğer kutu olarak istemiyorlarsa siz de öyle yapın derim..

Back
X