İiirrrkekk çocuk takıntısı

Bende en çok kiz çocuğu edebiyatı yapanlara denk geliyorum hic çevremde erkek pofpoflayan yok

- Bir kızı olmalı insanin..........
- Bak kızım hayat..........
- Hz. Muhammed kız çocukları...........
- Kız babası olmak..........

Bunlar ilk aklıma gelenler :)

Eşiniz dna testi istemişti boşaniyordunuz ne oldu ?
Konum , bu değil farkındaysanız.
Çok merak ettiyseniz özelden yazarsınız , cevap veririm . Ama başka bir konuya hönk diye saçma sapan bişey yazınca hödük ten farkınız kalmıyor , bilin istedim .

cinsiyetin isteğe göre olmadığını ne zaman anlayacaklar acaba? 3 yıldır evlat sahibi olamıyorum. olduğumda biri cinsiyeti için bir şey söylese lafı ağzına tıkarım muhtemelen. yok kızmış yok erkekmiş. o başkaymış bu başkaymış.

Cahil her konuda cahil
Oğlum olacağını duyan eşimin annesi olacak kişi kız olsa daha çok severdim ama şimdi baban sevinecek adını koyacaksinız ya demişti.
Köküne kibrit suyu hepsinin

İstisnalar elbet vardir diye konuya girecektim de korktum başka şeyler de çıkar

Mesela bu söz beni o kadar rahatsız ediyor ki. Oğlan çocuklarına hayvan demek bence terbiyesizlik. Biri kız çocuklarına dese kıyamet kopar. Yada oğlanları hödük duygusuz gibi lanse etmeleri de beni aşırı rahatsız ediyor.

Çocuklarımıza malımız gibi değilde,Allah'ın emaneti gözüyle bakmayı başaramadığımız sürece, toplumca etrafımızda böyle insanlar hep olur.
Oysa,önemli olan kız veya erkek olması değil,sağlıklı ve hayırlı evlat olmalarıdır.Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin.
Toplumdaki sorunlu aileleri gördükçe,ben doğacak bebekler için dua ediyorum artık.Allah anne,babanın da hayırlısını versin, bütün çocukların,huzur içinde büyüyüp,yetişebilecekleri yuvaları olsun inşallah.

İşte kızı olan kızıyla övünüp oğlan analarını darlıyor , oğlu olan kız analarını darlıyor. Toplumca arızalarımızdan biri bu. Amaç can sıkmak. Hiç takmayın
Kesinlikle katılıyorum. Tek oğlu olana kız bir başka diyolar, tek kızı olana oğlan bir başka diyorlar. Amaç can sıkmak. Benim sadece bir kızım var cinsiyetini her öğrenen olsun üzülme dedi bana, neden üzüleyim. Kızım benim için tüm erkek çocuklara bedel, oğlu olan anneye de oğlu tüm kız çocuklarına bedel. Herkesin evladı kendine kıymetli.

Çok hoşunuza gitti anladığım kadarıyla .
Daha beterini yaşamak nasip olsun inşallah size
bu yakıştımı şimdi ?
o gülmeden ben kocası erkekde ne olmuş adam değil anlamı çıkardım mesela...

Çocuğun cinsiyeti olmaz bir kızım, bir oğlum var ikisi de canımdır.
Cahiller erkek istiyor evet ama son zamanlarda türeyen bir furya var ki (ablamda onlardan bir tanesi) sürekli kızlarını övüyor erkek çocukları kötülüyor.
Üstelik oğlumun önünde yapıyor bunu. Şükürler olsun kızlarım var, oğlum olmasını asla istemezdim gibi oğlum boş boş yüzüne bakıyor teyzesinin.

Ben kızı olanların da abarttığini düşünüyorum. İyi ki kızım olmuş demenin de iyi ki oğlum olmuş demekten farkı yok. Evlat evlattır. Hepsi sağlıklı, mutlu olsun inşallah.

Ne alaka ya bende tam aksine 2 oğlum var hep kız çocuğu başka naraları duyuyorum..Acımalar falan….tam aksine zamanında kız çocuklarına yapılan ayrımcılık şu an erkek çocuklarına yapılıyor

Ne güzel ya, herkesin çevresinde kız çocuk öven insanlar varmış. Keşke ben de o çağdaş medeniyetler seviyesine erişebilseydim. Ben ailemde, memleketimde kız-erkek baskısı hiç görmüyorum ama eşimin ailesi ve çevresi bu konuda tam bir zırcahil. Hayır bir de adamlar akademisyen, öğretmen falan, okuyan tipler ama hala erkekçi güneydoğu zihniyeti hakim. Bu leş zihniyetten bir gün kurtulabilmek dileğiyle…

Okul bitene kadar ne zaman mezun oluyorsun,mezun olursun yok mu biri,nisanlanirsin düğün ne zaman ,evlenirsin ee çocuk ne zaman,yapmazsan hemen problem kimde ,doğurursun ee buna kardeş lazım vs vs bitmez tıkayın kulakları yada verin cvbi sussunlar yoksa bitmiyo sorular bide aklımız kesmiyor sanki akıl vemerler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…