İjlal'in Diyet Günlüğü

gunaydin nerelerdesiniz
ijlalcim bu yeni hedefim boylelikle 80 sene takilma olayini cozmeye calisacagim 79 900 80 arasi gidip geliyorum bi
79 olsam zil takip oynayacagim

günaydın kızlar, nasılsınız?

ben çok zor bir hafta yaşadım malesef. :2: işyerinde net gelmiyordu kablolar falan değişti olmadı,meyerse bilgisayarıma virüs gelmiş ondanmış.neyse o düzeldi.

geçen hafta annem rahatsızlandı hastaneye yatırdık.gündüzleri kardeşiimin hanımı kaldı.çalıştığım için geceleri ben kaldım.
işten çıkıyorum, eve gidiyorum oğluma eşime yemek hazırlıyorum bulaşıklarımı yıkayıp, bir duş alıp ,hastaneye gidiyorum.(hastanede arabayla burdan 30 dak. sürüyor) gece annemin başında kalıyorum,sabah hastaneden işyerine. tabiki akşama lkadar uykusuzluktan aptal gibi çalıştım hep.dün çıktı hastaneden fakat 15-20 gün sonra ameliyat olacak.bugün normale döndüm allaha şükür.1 haftadır pestilim çıktı resmen.

ijlalcim dünden beri yazmamışsın.rahatsızmısın canım,merak ettim.:26:

gunaydin serenay cok gecmis olsun
ijlal nerelrdesin ses ver?

günaydın arkadaşlarım..kulak doktoruna gitmiştim cuma günü..kontrol amaçlı..benim kulaklarım geçmişte çok rahatsızlandı o nedenle sağ kulağımda kulak kanalı darlığı oluştu geçende de kulağımda dolgunluk hissettim dedim yinemi iltihap..iltihap değilmiş çok şükür..gitmişken doktora kontrol ettireyim.sonuçlar çıkınca doktora göstercem büyük ihtimal yarın olur..

bu sabah kilom yine aynıydı..ama bu hafta hep kaçamakla geçti..pasta yapmıştım haftasonu hala bitmedi..

ıspanaklı kek acaip güzel bişiymiş..ilk defa denedim süper oldu..üzerinede kremşanti sürdüm..ve ceviz serptim görüntüde lezzet de süper oldu herkese tavsiye ederim

çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin..zor olmuştur senin için uykusuzluk ve yorgunluk..Allah yardımcın olsun canım..

sana da çok geçmiş olsun bitanem
bende geçen hafta çok düzensizdim.bu hafta iyi gidiyor allaha şükür.

sabah kahvaltı yapmadım,kahvaltıdan çok meyve yemeyi seviyorum sabahları

kahvaltım: 1 elma
ara öğün : 1 portakal

bi önceki msjında ticerın var narcım ama sonraki msjda kaybolmuş anlamadım..

oncelikle cok gecmis olsun yazdigina sevindim farkinda olmadan birbirimize alisiyoruz gozum senin mesajlari aradi durdu.
bu arada problemimde o her mesaja nasil ekliyecegim normalde iteden yapip ekliyorum oda bidefalik oluyor yada kodu hep kopyala yapistir yapmama gerekiyor anlamadim gitti

selam nar
kullanıcı kontrol panelini tıkla , ordan profili düzenleyi tıkla , orda çizelge yazan yer varya oraya , http: başlayan ve png ile biten yere kadar olan kodu oraya yapıştır. en altta kaydet var oraya tıkla tamamdır canım.

teşekkür ederim nar..bende buraya alışmışım uğramayınca özlüyorum sizi..probleminin çözümünü serenay açıklamış o nedenle ben tekrar yazmıyorum aynı onun açıklıdğı gibi canım dene olmazsa yine bakarız..

öğlen
yarım kase sebze çorba
tavuk,biftek,köfte ızgara(birer tane)
tel kadayıf (çok güzeldi o nedenle yedim yoksa yemezdim)

nar senin şimdiki kilonu merak ediyorum naptın verdinmi aldınmı o nedenle çizelgeni dört gözle bekliyorum canım..

menün güzelmiş canım ,beyendimm

benim tatlısız günüm geçmez oldu serenaayy hergün ya 1 dilim pasta ya da tatlı yer oldum..regl le alakalı olabilir diye sorun yapmıyorum şimdilik umarım düşündüğüm gibidir..bünyemin çektiği şeyi de veriyorum walla..iyi yapıyorum sanırsam :119:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…