gunaydin serenay cok gecmis olsungünaydın kızlar,nasılsınız?
ben çok zor bir hafta yaşadım malesef. :2: işyerinde net gelmiyordu kablolar falan değişti olmadı,meyerse bilgisayarıma virüs gelmiş ondanmış.neyse o düzeldi.
geçen hafta annem rahatsızlandı hastaneye yatırdık.gündüzleri kardeşiimin hanımı kaldı.çalıştığım için geceleri ben kaldım.
işten çıkıyorum, eve gidiyorum oğluma eşime yemek hazırlıyorum bulaşıklarımı yıkayıp, bir duş alıp ,hastaneye gidiyorum.(hastanede arabayla burdan 30 dak. sürüyor) gece annemin başında kalıyorum,sabah hastaneden işyerine.tabiki akşama lkadar uykusuzluktan aptal gibi çalıştım hep.dün çıktı hastaneden fakat 15-20 gün sonra ameliyat olacak.bugün normale döndüm allaha şükür.1 haftadır pestilim çıktı resmen.
ijlalcim dünden beri yazmamışsın.rahatsızmısın canım,merak ettim.:26:
ha bide her mesajimin altinda ticker min olmasini istiyorum nasil yapacagim?
günaydın kızlar,nasılsınız?
ben çok zor bir hafta yaşadım malesef. :2: işyerinde net gelmiyordu kablolar falan değişti olmadı,meyerse bilgisayarıma virüs gelmiş ondanmış.neyse o düzeldi.
geçen hafta annem rahatsızlandı hastaneye yatırdık.gündüzleri kardeşiimin hanımı kaldı.çalıştığım için geceleri ben kaldım.
işten çıkıyorum, eve gidiyorum oğluma eşime yemek hazırlıyorum bulaşıklarımı yıkayıp, bir duş alıp ,hastaneye gidiyorum.(hastanede arabayla burdan 30 dak. sürüyor) gece annemin başında kalıyorum,sabah hastaneden işyerine.tabiki akşama lkadar uykusuzluktan aptal gibi çalıştım hep.dün çıktı hastaneden fakat 15-20 gün sonra ameliyat olacak.bugün normale döndüm allaha şükür.1 haftadır pestilim çıktı resmen.
ijlalcim dünden beri yazmamışsın.rahatsızmısın canım,merak ettim.:26:
gunaydin serenay cok gecmis olsun
ijlal nerelrdesin ses ver?
çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin..zor olmuştur senin için uykusuzluk ve yorgunluk..Allah yardımcın olsun canım..
sana da çok geçmiş olsun bitanem
bende geçen hafta çok düzensizdim.bu hafta iyi gidiyor allaha şükür.
bi önceki msjında ticerın var narcım ama sonraki msjda kaybolmuş anlamadım..
oncelikle cok gecmis olsun yazdigina sevindim farkinda olmadan birbirimize alisiyoruz gozum senin mesajlari aradi durdu.
bu arada problemimde o her mesaja nasil ekliyecegim normalde iteden yapip ekliyorum oda bidefalik oluyor yada kodu hep kopyala yapistir yapmama gerekiyor anlamadim gitti
öğlen
yarım kase sebze çorba
tavuk,biftek,köfte ızgara(birer tane)
tel kadayıf (çok güzeldi o nedenle yedim yoksa yemezdim)
menün güzelmiş canım ,beyendimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?