İjlal'in Diyet Günlüğü

aynen ben gibisin sende. hergün mutlaka 1 çikolata veya 1 kek yiyiyorum bende genelde.ama benim regliyle alakalı falan deyil.canım çok istiyor napayımm.:18: ben geçen senen kalori hesabı yapmıştım.3 ayda 9 kilomu ne vermiştim sanırım.ozamanda yiyiyordum hergün.yemekten kısıyorum onun yerine yiyiyorum iştee.tatlısız yapamıyorum bendee

walla bende sen gibiyim hergün kesin küçük bi gofretim oluyo benimde regl olunca tatlı isteği tavan yapıyo veeee tabikide bende yiyorum ama dediğin gibi tatlı yiyince diğerlerinden kısıyorum bende ve suyu çok içiyorum dengeliyorum sanırım :87:

kahvaltım : 1 elma

ara öğün : 1 portakal

öğle : yarıma yakın ekmek arasına 1 haşlama yumurta ,azıcık patates biber kızarması koydum yedim

ara öğün : 1 portakal

akşamada çorba yerim

sana maşallah diyorum serenaycım başka da bişey demem :124: ne kadar hafif bir menü doymuşsundur değilmi

iclalcim gecmis olsun bende diyordum nerelerde bu hatun diye..

bu arada her gun datlilari yiyip de yine ayni kilodaysan super..

zaten verecegin cok birsey kalmamis agirdan alsan da olur.. almasan yeter

sana maşallah diyorum serenaycım başka da bişey demem :124: ne kadar hafif bir menü doymuşsundur değilmi

evet gayet tokum.öğlenki yemeğim doyurdu beni.öğleden sonraki araya portakal yerine goftret sıkıştırcaktımda yanımda yok bugün.
ijlal ben kahvaltı yapmayı sevmiyorum hiç.dengeli besleneyim diye kahvaltı yapmaya başladım,ama hiç kilo veremiyorum kahvaltı yapıncaaa.kahvaltı yapsamda öğlene acıkıyorum,yapmasamda aynı oluyor.böyle kaloriyi düşürmüş oluyorum. bundan sonra böyle yemeyi düşünüyorum.sence uygunmu bu.
sabahları meyve,öğlen ekmekle yanında ne varsa işte,akşamda ekmeksiz çorba sebze falan.nasıll olurrr

iclalcim gecmis olsun bende diyordum nerelerde bu hatun diye..

bu arada her gun datlilari yiyip de yine ayni kilodaysan super..

zaten verecegin cok birsey kalmamis agirdan alsan da olur.. almasan yeter

teşekkür ederim canım walla datlıları götürüyorum ama reglle alakalı olabilir diyorum..tatlı yiyince çok su içiyorum canım bişey yemek de istemiyo öyle olunca dengeliyorum sanırım canım kilo değişmiyo :124:

meyvede güzel aslında kahvaltı yerine bende severim meyveyi sabahları ama ben doymam sanırım..sen sabah peynirden,yumurtadan ve ekmekten vs. alacağın vitamini diğer öğünler karşılıyosan problem yok bence acıkmamak önemli olan ..bende peynir zeytinle kahvaltıyı sevmem o nedenle ekmeğimin üzerine biber salçası sürüp üzerine peynir koyup yiyorum yoksa yiyemiyorum sade peynirle..bi de sabah iyi doymayıp diğer öğünlerde saldırmıyosan problem yok bence canım..

hııım biber salçalı ekmeği bende çok severimm canım.
sabah alacak olduğum vitaminleri öğle ve akşam öğünümde alırım.dengelenmiş olur.
kalkınca erken olduğu için canım birşey istemiyor,işyerine gelince acıkıyorum. meyve yiyiyorum(2 gündür böyle)
önemli olan metayı uyandırmak sonuçta,meyveyle uyanıversin artıkınnn. öğlen karnım doydumu akşam saldırmam ben.öenmli olan benim için öğlen sıkı yemek.akşamı hafif geçirmek.

benimde canım erken satte bişey istemez o nedenle ekmek arası peynirimi koyup işyerine getiriyorum sabah 8,30 gibi yapıyorum işyerinde..ama aç karnına meyve metabolizmayı acaip çalıştırır iyi fikir

kızlar ben yarın yokum sonuçlarımı doktora göstercem sonrada haftasonu zaten pztesi görüşürüz inşallah.iyi tatiller öpüldünüz şekerler

günaydın herkese..günlüğüm 3. sayfaya gitmiş aramak zorunda kaldım kulak doktoruma gittim kulak kanalım çok darmış o nedenle işitmemde de azlık var doktor ameliyatı tavsiye ederim dedi daha büyük bi hastanede..düşünüyorum şimdilik karar vermedim..tartı bu sabah 66,9 u gösterdi ama güvenmiyorum.haftasonu yediklerimi yazmıycam çünkü kilom aynı.

bu sabah 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin tahinli pekmez yedim (bayılıyorum bu karışıma abartmamaya özen gösteriyorum yoksa verdiklerim olduğu gibi geri gelir)

günaydın canım
ijlalcim sen olmayınca günlüğüne bende yazamıyorum maleseff. tekrar geçmiş olsun.
senin tartın ne güzel aşağıya doğru iniyor. benimki yukarı çıkıyor sanki,çok dönek yaaa sinir ediyor beni.birgün dışarı fırlatıvercemde kurtulcam. bu ara aramız bozuk kendisiyle

çizelge ne güzel oldu bahar gibi baharı özledimm..

bende yazı özledimm.gelsin artık yazzz. 1 günde 4 mevsim yaşıyoruz.egenin havasıda çok oynakk dansöz gibi.

sen izmirdemesin serenay ege diyince aklıma direk orası geldi..egeyi severim ben neresi olursa olsun..ben olmayınca yazmamışsın evet farkettim günlük 3. sayfaya düşmüş serenaycım ben bu kiloyu korursam süper olcak canım zeten çok zayıflığı yakıştırmıyorum kendime bi zamanlar öyleydim ve çabuk hasta oluyorum zayıflayınca..neyse senin kaç çocuk var serenay merak ettim bide bu gerçek isminmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…