iki aile arasındaki küslük beni yıpratmaya başladı....

Hımm alışkın olmayınca rahatsız olmanız normal aslında.
Ama umursamaz insanlar için bişeyler yapmak ne kadar doğru? Böyle düşünün.
Torun olunca, ister istemez size gözü düşecek zaten.

üzüldüm sizinde zamandın aynı şeyleri yaşayıp kendini paralamanıza...ama neyseki geçmiş ve inşallah da hep huzurlu olursunuz...haklısın ablacım kafaya takmakla kendimi ve bebeğimi üzmekten başka bişey yapmıyorum.....artık bende takmayacağım kafama...akışına bırakıcam herşeyi...böyle daha mutlu olacağımdan eminim...hepinizden Allah razı olsun...

belki kötü niyetli olarak görürler beni ama aynen bende bunu istiyorum..düğün zamanın burnumdam geldi..nişanlı olduğum dönemde yürek gübürtüsü olmadan mutlu bir günüm geçmedi..mahvettiler bizi..şimdi bir sürü borçla uğraşıyoruz bir yandan..bende aynen sen fgibi düşünüyorum...Allah büyük ona sığınıyorumm

Hımm alışkın olmayınca rahatsız olmanız normal aslında.
Ama umursamaz insanlar için bişeyler yapmak ne kadar doğru? Böyle düşünün.
Torun olunca, ister istemez size gözü düşecek zaten.
değer ve kıymet bilmeyenler için çaba harcamak boşuna haklısınız....Allah'a havale ediyorum kendisini...

bazen bende o düşüncemi geri çekmek istiyorum ama kendimi değersiz görünce ister istemez moralim bozuluyorum,düşünüyorum işte...Beni ailem sana emanet etti,sen sana gelin veren aileye ne hakla küsersin kabahat sende olduğu halde...öküz öldü ortaklık bozuldu misali bu resmen...
Allah herşeyin hayırlısını versin hakkımızda

Sen kendi acindan tabiiki haklisin, ama esinde hakli.
simdi ona bulassa sizede saracak seninle küsecek, bu sefer esinle aran acilacak vs....
olay büyüyecek ?

Birak aileler görüsmesin cokmu lazim, zaaten dünür görüsmesi formoliteden baska birsey degilki nereye kadar gercek samimiyetlik ola bilirki ?

ciftler beraberken laylaylom gecioyr ayrildiklari an herkes köseye cekilir dünürlük bitiyor , yani kimse birbirini sevdigi icin görüsmüyor formolite.

Ben de hic sevmem hatda aileleri fazla görüstürmem bile herkes birbirine uzak dursun daha iyi emin ol.

Hic üzülmeye degmez herkes onun ne oldugunu biliyor, esinde ailene karsi sorun cikarmiyorsa hic sorun yok.
Sen keyfine bak

Ben seni anlıyorum, bu ailen icinde çok rahatsız verici olabilir. Ama bu kadın dili madem yılan gibi, neden eşinin uyarılarını ciddiye almıyorsun? Ucu sana ve eşine deyer,bence eşini dinlemelisin. ve bence biride yaklaşmazsı geriyorsa oda kv ama, zararlı insanlardan uzak durmak bazen en doğrusudur.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya hayatım millet kaynanasından kaçar sen de dertsiz başına dert arıyorsun. kadın zaten kindar kötü bi kadınmış.

e kendi isteğiyle uzak da duruyomuş. ee daha nee.

Allahın bahşettiği nimetleri boşa harcamayalım :)))) keyfine bak Allaha şükret bol bol. çok düşünme. hatta hiç düşünme :)

çok haklısınız gerçekten birbirini canı gönülden seven dünür hiç tanımadım...arkadaşken,komşu iken can ciğer kuzu sarması oluyorlar iş dünürlüğe geçince bambaşka oluyorlar...
artık takmamaya karar verdim bu küslük durumunu...çok şükür eşim benden yanda onunla mutluluğuma bakmam en iyisi...

Ay keşke benim kaynana küssede bana gelmese yüzlerini görmesem...

hiççç takma kafana..
bizde de aileler sebepsiz yere kaynanamdan kaynaklı küslük var.hatta annemle karşılaşır evimde bir slm bir kelam etmez.
emin ol kafan daha rahat böyle
yoksa ailenin her yaptıgı laf olacak kafan daha çok yorulacaktı.ben annemi ne iyi ne kötü günlerine göndermiyorum..

demek sadece bizde değilmiş bu küslük,bende bir daha göndermem zaten anneme o büyüktür diye bayramda gitti ama bir daha nafile ölüm kalım olmadığı sürece....gerçekten de barışık olsalar daha başka sorunlar çıkar hayırlısı böyle demek ki...kendime ve bebeğime söz verdim barışmazsa barışmasın,muhtaç değil ailem ona...

canım benim hamilesin bence hiç takma kafana eşin haklı kendi kardeşine bile 10 yıl küsmüş diyosun kv nikahta patavatsızlık yapmış ama kale alınacak biri değil anladığım kadar sen güzelce bebeğini kucağına alacağın günleri düşün sendeki derdi nimet sayanda var bak ne güzel eşin anasını savunmuyor seni dinliyor ve gerçeği görüyor bebeğin doğunca aileler karşı karşıya gelince belki biraz sıkıntı yaşarsın ama hiçbirşey senin yuvandan önemli değil herkes gider sen yine eşinle bebeğinle kalırsın Allah sıkıntılarınızı gidersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…