- Konu Sahibi yukselay57
-
Ben eşimle tanıştıktan sonra şöyle bir kendi kendime demiştim ki. Ay ben kendi yaşıtlarımla hayatta anlaşamazmışım demek ki :) hala daha böyle düşünüyorumYaşa da takılıyorum. Bilmiyorum :) Bazen kendi yaşıtlarımla anlaşamadım olabiliyor.
Kararsızım.
Karari tanidiktan sonra vereceksiniz amaonce gorusmelere devam edin,takilin bir sure. Hakkinizda hayirlisi
Gorusun tabi. İki bekar genc insan gorussun,kaynassin, iyice dusunsun iki taraf da. Sonra ya nasip deyinGörüşmelere devam et diyorsunuz yani :)
Başından iyice düşünüp ona göre karar vermek istiyorum.
İnşallah hayırlısı olur.
Adamı tanımaya tanımadan karar vermek nasıl birşey bilemiyorum ama yaş farkı sorun yaratacak bir yaş farkı degil. Bizim aramızda 8 yaş var, yaştan kaynaklı bir problemimiz olmadı hiç.
Yok illa da yaşıma yakın isterim diyorsan baştan tanıma elbette.
Gorusun tabi. İki bekar genc insan gorussun,kaynassin, iyice dusunsun iki taraf da. Sonra ya nasip deyin
Yaparsada cocuk olana kadar yapar eger hastalik derecesinde kiskancsa tabi buda kisinin karakteriyle alakali yasla degil benim esim ilk basta yapiyordu universite okurken yasitlarini orda gorup benden sogurmu vazgecermi diye sonra cocuk filan olunca birakti ilk bastaki haliyle simdi arasinda daglar kadar fark var yapsa bile geciyor. Tek sknti bizde kendini yasli ve cirkin bulup benim onu begenmedigimi dusunuyor sizde olurmu bilmiyorumda ama tamamen tanimadan karar verme derim en ince ayrintilara bile gir gercekten evlenince baya degisiyorlar erkeklerKesinlikle öncelikle anlaşabileceğim biri olması çok önemli.
Çünkü evliliğin temeli iletişim,sevgi,saygı ve güven.
Yaş farkından kasıt ilerde kendisi kompleks yapar mı,beni kısıtlar mı?
Malum erkekler evlendikten sonra değişiyor.
Kafamda deli sorular :)
İki kez görüşmek kanaat getirmek için yeterli değil. Eğer diğer unsurlar tamamsa yani ahlaki değerleriniz bir mi ideilojik yapınız hayata bakış açınız uyuyorsa sorun yok ama eğer uymuyorsa zaten yaşı da düşünmeye gerek yokMerhabalar kadınlar kulübü'nün güzel kadınları :)
Yine bir aday değerlendirmesiyle karşı karşıyayım :)
Kararsız kaldığım için parlak fikirlerinize ihtiyacım var.
Görücü usulu bir talibim var.
Ben 26 yaşındayım sekreterlik yapıyorum, arkadaşım ise 35 yaşında ve muhasebeci.
Kendisiyle iki kez buluştuk.
Genel itibariyle gelenek,görenek ve kültürel olarak birbirimize çok yakın gibi gözüküyoruz.
Uyumlu olup anlaşabileceğimizi düşünüyorum.
Bir yandan ise aramızdaki yaş farkı sorun olur mu?
Bir ömür bir yol alabilir miyim bilmiyorum.
Anlayacağınız iki ara bir deredeyim :)
Artık bi karar verip ona göre ya tanıyacağım yada hayır diyeceğim.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
10 yıl önce sorulmuş olsa bu soruya cevabım yaş farkı çokmuş olurdu.
Şimdiki bakış açımla bakınca merhametli , adaletli olsunda varsın 10 yaş büyük olsun derim. Yaş farkına değil iyice tanımaya odaklanın. Acele etmeyin yaşınız genç daha.
Bir iki kere gördükten sonra bir profil oluşur ya insanda,olur ya da olmaz o manada söylemiştim.
Hiç bir sorun yokken sadece yaşdan dolayı da hayır demek istemiyorum.
Farz edelim yaşı küçük biriyle anlaşamayabilirim.
Yaparsada cocuk olana kadar yapar eger hastalik derecesinde kiskancsa tabi buda kisinin karakteriyle alakali yasla degil benim esim ilk basta yapiyordu universite okurken yasitlarini orda gorup benden sogurmu vazgecermi diye sonra cocuk filan olunca birakti ilk bastaki haliyle simdi arasinda daglar kadar fark var yapsa bile geciyor. Tek sknti bizde kendini yasli ve cirkin bulup benim onu begenmedigimi dusunuyor sizde olurmu bilmiyorumda ama tamamen tanimadan karar verme derim en ince ayrintilara bile gir gercekten evlenince baya degisiyorlar erkekler
Kesinlikle öncelikle anlaşabileceğim biri olması çok önemli.
Çünkü evliliğin temeli iletişim,sevgi,saygı ve güven.
Yaş farkından kasıt ilerde kendisi kompleks yapar mı,beni kısıtlar mı?
Malum erkekler evlendikten sonra değişiyor.
Kafamda deli sorular :)
Zaman tanıyın birbirinize. Endişelerinizde haklısınız ama tanımadan cevabını alamazsınız bunların.Doğru diyorsunuz düzgün bir insan olması herşeyden önemli.
Aslında benim istediğim biraz fırlama atılgan bir karakter yeri gelince de efendiliğini koruyan bir tip olmalı düşüncesindeyim.
Fakat bu çocuk efendi nerde ne yapacağını bilen birisine benziyor.
Tam olarak istediğim birisimi ondan da emin değilim.
Kararsızlığıma esas sebep bu gibi geliyor.
Yaşda düşündürmüyor değil.
Kafam karışık.
Aynen bende sizin gibiyim hayirlisi olsun hakkinizda umarim hersey guzel olurDüşüncelerimi okuyor gibisiniz :)
Çok kıskançlık beni boğar çünkü ben aşırı kıskançlığa gelemiyorum.
Ayarında olmalı.
Mesela ben karşımdakini bildikten sonra sıkıntı yoktur.Bunaltmam yani.
Yaş farkından kaynaklı ben daha genç olduğum için bi avantaj.
Ama hayatıma ne derece müdahale edecek,kısıtlama yapacak mı bilmiyorum.
Herşeyiyle düşünüyorum.
Ben 23 eşim 34. Yaş la alakali sıkıntı yok. Onemli olan ayni pencereden bakmakMerhabalar kadınlar kulübü'nün güzel kadınları :)
Ben 26 yaşındayım sekreterlik yapıyorum, arkadaşım ise 35 yaşında ve muhasebeci.
Genel itibariyle gelenek,görenek ve kültürel olarak birbirimize çok yakın gibi gözüküyoruz.
Merhabalar kadınlar kulübü'nün güzel kadınları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?