İki ara bir deredeyim

Yaşa da takılıyorum. Bilmiyorum :) Bazen kendi yaşıtlarımla anlaşamadım olabiliyor.
Kararsızım.
Ben eşimle tanıştıktan sonra şöyle bir kendi kendime demiştim ki. Ay ben kendi yaşıtlarımla hayatta anlaşamazmışım demek ki :) hala daha böyle düşünüyorum

Bir iki kere gördükten sonra bir profil oluşur ya insanda,olur ya da olmaz o manada söylemiştim.
Hiç bir sorun yokken sadece yaşdan dolayı da hayır demek istemiyorum.
Farz edelim yaşı küçük biriyle anlaşamayabilirim.

10 yıl önce sorulmuş olsa bu soruya cevabım yaş farkı çokmuş olurdu.
Şimdiki bakış açımla bakınca merhametli , adaletli olsunda varsın 10 yaş büyük olsun derim. Yaş farkına değil iyice tanımaya odaklanın. Acele etmeyin yaşınız genç daha.

Görücü usulünde iki tarafta birbirine en iyi yanlarını gösterir evlilik için biraz yaşanmışlık şart zaman tanıyın 3 4 ay ciddi adım atmadan sadece birbirinizi tanımak istediğinizi belirtin. Bu süreçte toplumda oturup kalkması yemek kültürü ark çevrenizdeki davranışlarını gözlemleyin bir ikide öften pöften kavga çıkartın bakalım tepkisi nasıl olacak esas kişilik kavga da belli olur. Sorun çözme yöntemine bakın eğer hepside sizi olumlu gelirse neden olmasın

Yaparsada cocuk olana kadar yapar eger hastalik derecesinde kiskancsa tabi buda kisinin karakteriyle alakali yasla degil benim esim ilk basta yapiyordu universite okurken yasitlarini orda gorup benden sogurmu vazgecermi diye sonra cocuk filan olunca birakti ilk bastaki haliyle simdi arasinda daglar kadar fark var yapsa bile geciyor. Tek sknti bizde kendini yasli ve cirkin bulup benim onu begenmedigimi dusunuyor sizde olurmu bilmiyorumda ama tamamen tanimadan karar verme derim en ince ayrintilara bile gir gercekten evlenince baya degisiyorlar erkekler

İki kez görüşmek kanaat getirmek için yeterli değil. Eğer diğer unsurlar tamamsa yani ahlaki değerleriniz bir mi ideilojik yapınız hayata bakış açınız uyuyorsa sorun yok ama eğer uymuyorsa zaten yaşı da düşünmeye gerek yok

Doğru diyorsunuz düzgün bir insan olması herşeyden önemli.
Aslında benim istediğim biraz fırlama atılgan bir karakter yeri gelince de efendiliğini koruyan bir tip olmalı düşüncesindeyim.
Fakat bu çocuk efendi nerde ne yapacağını bilen birisine benziyor.
Tam olarak istediğim birisimi ondan da emin değilim.
Kararsızlığıma esas sebep bu gibi geliyor.
Yaşda düşündürmüyor değil.
Kafam karışık.

Orasını sen bileceksin, adami gören sensin. Kimse görmedi sonuçta dolayısıyla tanis, tanışma demek için elle tutulur birşey olması lazım. Herşey uyuyor demişsin zaten ne diyelim hayirlisi

Düşüncelerimi okuyor gibisiniz :)
Çok kıskançlık beni boğar çünkü ben aşırı kıskançlığa gelemiyorum.
Ayarında olmalı.
Mesela ben karşımdakini bildikten sonra sıkıntı yoktur.Bunaltmam yani.
Yaş farkından kaynaklı ben daha genç olduğum için bi avantaj.
Ama hayatıma ne derece müdahale edecek,kısıtlama yapacak mı bilmiyorum.
Herşeyiyle düşünüyorum.

Yanliz bu yastan dolayi degil, karakterden dolayi olur.
Baska bir yerde "ailesi durumu biliyor, benim cevabimi bekliyor" demistin. Daha bir defa görüstügün insan ile nasil "ben bunun ile evlenebilirim" kararini verebilirsin?

Evlenmek cok matah birsey degil, dogru kisi ile evlenmek önemli olan. Bu noktada bile ailesi cok fazla isin icinde ve bu dogru degil. Cok sorunlarin olur ilerde. Ben artik sevgili olmak istemiyorum diyorsunda, bunun baska formülü yokki.

Ancak zaman ile karsindakini tanirsin, huyunu suyunu anlarsin. Ayni sekilde bir cekim ve kipirtada önemli. Beraber gezmek, kahkaha atmak, saatlerce konusmak, sarilmak, öpüsmek,.. Bunlar bagini güclendirir. Evlenilcek bir kisimi diye daha saglam karar verirsin.

En az bir yil flört et. Ailesi hicbirseye karismasin, ondan sonra isteme felan olsun.

Zaman tanıyın birbirinize. Endişelerinizde haklısınız ama tanımadan cevabını alamazsınız bunların.

Aynen bende sizin gibiyim hayirlisi olsun hakkinizda umarim hersey guzel olur

Yaş farkı gayet güzel bence.
Zaman verip tanıyın,güzel şeyler olacak bence :)

Tanıdıkça sevebileceğim biri demişsiniz bence şans tanıyın yaş farkı pek sorun değil tabi 20 yaş olmadıkça. Kafa yapınızin uyuşması yaştan daha onemli

Ben 23 eşim 34. Yaş la alakali sıkıntı yok. Onemli olan ayni pencereden bakmak

Yaş farkı çok ama neden olmasın. Bence görücü usulü başlayan durumlarda en az 1 yıl nişanlı olarak kalınmalı. Bu süreçte birbirinizi tanıyın. Artık insanlar yıllardır birlikte oldukları sevgililerşnş tanıyamıyor ve evlilik sürecinde ayrılıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…