- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi yukselay57
-
İyice tanımadan ciddi bi yola girmeyin. Çevresini gözlemleyin hatta.
Ben eşimle tanıştıktan sonra şöyle bir kendi kendime demiştim ki. Ay ben kendi yaşıtlarımla hayatta anlaşamazmışım demek ki :) hala daha böyle düşünüyorum
Sanırım :))Nokta atışı yapmışsın demekki canım :)
Görücü usulünde iki tarafta birbirine en iyi yanlarını gösterir evlilik için biraz yaşanmışlık şart zaman tanıyın 3 4 ay ciddi adım atmadan sadece birbirinizi tanımak istediğinizi belirtin. Bu süreçte toplumda oturup kalkması yemek kültürü ark çevrenizdeki davranışlarını gözlemleyin bir ikide öften pöften kavga çıkartın bakalım tepkisi nasıl olacak esas kişilik kavga da belli olur. Sorun çözme yöntemine bakın eğer hepside sizi olumlu gelirse neden olmasın
Valla arasında yaş farkı olanlar daha mutlu. Olur benceMerhabalar kadınlar kulübü'nün güzel kadınları :)
Yine bir aday değerlendirmesiyle karşı karşıyayım :)
Kararsız kaldığım için parlak fikirlerinize ihtiyacım var.
Görücü usulu bir talibim var.
Ben 26 yaşındayım sekreterlik yapıyorum, arkadaşım ise 35 yaşında ve muhasebeci.
Kendisiyle iki kez buluştuk.
Genel itibariyle gelenek,görenek ve kültürel olarak birbirimize çok yakın gibi gözüküyoruz.
Uyumlu olup anlaşabileceğimizi düşünüyorum.
Bir yandan ise aramızdaki yaş farkı sorun olur mu?
Bir ömür bir yol alabilir miyim bilmiyorum.
Anlayacağınız iki ara bir deredeyim :)
Artık bi karar verip ona göre ya tanıyacağım yada hayır diyeceğim.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
İki kez görüşmek kanaat getirmek için yeterli değil. Eğer diğer unsurlar tamamsa yani ahlaki değerleriniz bir mi ideilojik yapınız hayata bakış açınız uyuyorsa sorun yok ama eğer uymuyorsa zaten yaşı da düşünmeye gerek yok
Valla benim icime iyi seyler dogdu
bence gorusun bakin
Orasını sen bileceksin, adami gören sensin. Kimse görmedi sonuçta dolayısıyla tanis, tanışma demek için elle tutulur birşey olması lazım. Herşey uyuyor demişsin zaten ne diyelim hayirlisi
Öncelikle başlangıcın hayırlı olsun.Merhabalar kadınlar kulübü'nün güzel kadınları :)
Ben 26 yaşındayım sekreterlik yapıyorum, arkadaşım ise 35 yaşında ve muhasebeci.
Genel itibariyle gelenek,görenek ve kültürel olarak birbirimize çok yakın gibi gözüküyoruz.
Merhabalar kadınlar kulübü'nün güzel kadınları :)
Yanliz bu yastan dolayi degil, karakterden dolayi olur.
Baska bir yerde "ailesi durumu biliyor, benim cevabimi bekliyor" demistin. Daha bir defa görüstügün insan ile nasil "ben bunun ile evlenebilirim" kararini verebilirsin?
Evlenmek cok matah birsey degil, dogru kisi ile evlenmek önemli olan. Bu noktada bile ailesi cok fazla isin icinde ve bu dogru degil. Cok sorunlarin olur ilerde. Ben artik sevgili olmak istemiyorum diyorsunda, bunun baska formülü yokki.
Ancak zaman ile karsindakini tanirsin, huyunu suyunu anlarsin. Ayni sekilde bir cekim ve kipirtada önemli. Beraber gezmek, kahkaha atmak, saatlerce konusmak, sarilmak, öpüsmek,.. Bunlar bagini güclendirir. Evlenilcek bir kisimi diye daha saglam karar verirsin.
En az bir yil flört et. Ailesi hicbirseye karismasin, ondan sonra isteme felan olsun.
Zaman tanıyın birbirinize. Endişelerinizde haklısınız ama tanımadan cevabını alamazsınız bunların.
Aynen bende sizin gibiyim hayirlisi olsun hakkinizda umarim hersey guzel olur
Aslında yaşın sorun olduğu veya olmadığı durumlar olabiliyo.
Söylediğiniz gibi karakterle alakalı bi durum doğru diyorsunuz.
Görücü usulu tanışma olduğu için haliyle ailesi biliyor.
Ben evlenirim kesin olarak söylemem imkansız.
Sadece görüşmeye devam edebilirim ilişkinin durumuna göre şekil alır.
Zaten sadece evlenmek için evlenmek istemiyorum.Tabi doğru kişiyle olmalı.
Ailesi bişeye müdahale eder durumda değil.
En azından niyeti ciddi evlilik düşünen biriyle tanışmak daha mantıklı geliyor.
Tanışamamız görücü usulu ama kişilik olarak bi sure tanıyıp ona göre ciddi adım atılır.
Evlenebilmek için karşımdakini tanıyıp emin olmam lazım.Belki bu süre 8 ay belki bi 1 sene zaman gösterir.
Belkide kararım olumsuz olup yolumu ayırırım.Zamanla belli olacak şeyler.
Yaş farkı gayet güzel bence.
Zaman verip tanıyın,güzel şeyler olacak bence :)
Tanıdıkça sevebileceğim biri demişsiniz bence şans tanıyın yaş farkı pek sorun değil tabi 20 yaş olmadıkça. Kafa yapınızin uyuşması yaştan daha onemli
Ben 23 eşim 34. Yaş la alakali sıkıntı yok. Onemli olan ayni pencereden bakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?