2 gün mesajlasmadık diye ayrıldık evet ama onun altındaki asıl sebep ilgisizlik yoksa liseli aşıklar değiliz bizde :) Sonucta 24 saat çalışmıyor. İnsan sevdiği için zaman ayıramasada yaratır. Burası düğüm nokta işte.
Beni ikileme düşüren ise şimdi tekrar arayıp ne yapmak istemesi. Erkeklere güven olmuyor sonucta ama beni geri kazanmak için bişey yapmıyor hiç konuyuda açmıyor gönlünü alayım felanda demiyor. Normal sanki hiç ayrılmadık gibi nasılsın naber msjları. Dısardan bakanlara, sizlere soruyorum bende. Sizce ne yapmalıyım? Yani çoğunuz erkekleri benden daha iyi tanıyorsunuzdur.Sizlere sormazsam kime sorcamki:sinifsinif:
Kolo senden bir adım görmezse eğer hala bence o da mesaj atmayı keser. Seninde ufakta ols abir adım atman lazım bu durumda.
İnsan sevdiğine zaman yaratmalı ama bazende karşıdaki o zamanı alabilmeli değil mi? Çok bencil davranmışsın...
ıcınden gelen hıssı dınle bence eger bı guvensızlık sezıyorsan bence burda yazdıgın kadar az deıl bence hata yapma...
2 gun msjlasılmadı dıye bır ılıskı bıtırılmez ama ılk aylarda ılgısızlıkte olmaz dıye dusunuyorum ayrıca sen bıttı dedıgınde
sana kızsaydı anlayıssızlıkla falan suclasaydı daha ınandırıcı olurduu
sen bıttı dıosun o hala umursamayıp acıklamada yapmayıp aynen devam edıyor (benım anladıgım)
bence sacma sen al karsına konuss acıklama yapsınn vakıtmı senmı yanlıs anlıyosun neysee ama sen suan devam etsen konusmadan bırdaha yıne aynısı olurrr...
cokda ustune dusme bırak o arasın geneldeee...zamana bırakk...
ama bıttı lafını cok fazla ve kolay soylersen bıgun gercekten soyledıgınde ya ınandırıcı olmaz yada anlamı olmazz...
karsındakınde alıskanlık halıne gelırrr..
aynen katılıyorum peki sen onun için ne fedakarlk yaptın baktın arayamıyor sen ara en azından bi sesini duy iyiyim desin kapat yetmez mi??? sağlıklı düzgün bir ilişki isteyen için bence yeter yetmeyi en azından yoğun günler geçene kadar...
ilgisizlik erkeklerin çoğunun genlerinde var canım sen yoğun bir ilgi beklersin ne kadar beklemiyorum desende beklersin ama onlara göre ilgi bi msj ile kısıtlı olabiliyor erkek aklı işte ancak bu kadar potansiyele sahip kaydirigubbakcemile3
Hakkındakinin hayırlısı olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?