İki arada bir derede... Ne yapmalıyım?

KoLo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
167
27
118
34
Merhaba arkadaşlar. Lafı uzatmadan çoktandır kendimi yiyip bitirdiğim sonucuna bir türlü ulaşamadığım konuya gelmek istiyorum fisfisfis

Bir sevgilim vardı 1 ay felan çıktık. İlk haftalar herşey cok güzeldi. Birbirimizden çok etkilenmiştik.
Aramızda 1,5 saatlik mesafe vardı ve o çalışıyor bende okuyor olduğum için sadece 2 kere görüşebildik ama muhteşem zamanlardı onlar boshayallersmile
Neyse 2. görüşmeden 3-4 gün sonra (astsubay eşleri veya tanıdıkları vs olanlar bilirler) denetlemeleri başladı bunu bahane ediyordu ve günde en fazla 4-5 msj atıyordu bunlar sevgi dolu msjlardı ama aramıyordu bile ilgisizdi.
2 gün hiç msjlaşmadık dayanamadım ayrıldım. Neden hep benden bekliyorsun sen neden fedakarlık yapmıyorsun dedi.
Ama benim cevabım kesindi. Bitti dedim. Ayrıldım ondan. Amacı ne gerçekten anlayamadım. Ayrıldıktan 1 hafta sonrada msj atmaya basladı
Ben buz gibi cvp verdim bazen vermedim.
Ama aradan zaman geçiyordu yine atıyordu. Msjlarda günaydın veya hal hatır msjları :sinifsinif: gecen gün özledim görüşelim felan yazmıstı ama ne bi özür ne bi bişey sanki hiç bişey olmamış gibi...
Napayım hiç bilmiyorum. Amacı ne bunun yaa lütfen fikrinizi söyleyin mafoldumben

Belki gerçekten yoğundur..neden inanmak istemedin..
Görevi asker anladığım kadarıyla..napsın..her dk.dıt dıt msj yazamıyordur.
1 aylık ilşkiden ne beklersin ki..her msj konuşma aşkla dolu olsun istiyorsun.
ama karşı tarafı da bi düşün, müsait mi değil mi?
bak ne güzel çocuk tekrardan görüşelim demiş..
şimdi bu kadarcık olaydan ne mana çıkartalım ki..
seni oyalıyor oynuyor mu diyelim..negatif bişey yok tutumlarında..
Ayrıca özürlük bişey de yapmamış..yersiz kuruntular yapmışsın..
Bence şans vermende fayda var..tam güvenemiyorsan temkinli olursun..

Tekrar sevgili olalım demiyor ki bi çabada harcamıyor :sinifsinif:
Ona pek güvenemiyorum açıkçası hala arayış içinde olduğunu görüyorum çünkü face'de felan bakıyorum bulunduğumuz ildeki üniversitenin gruplarına katılmış ordakileri eklemiş felan bilmiyorumkismile
Ona haksızlıkta yapmak istemiyorum ama yanlışa düşmekte istemiyorum...

Burdan yazdıklarınla herkes çok güzel fikir verebilir canım sana
Ama onu tanıyan sensin yani tanıyosundur heralde..
O yüzden bi insanı kandırabilcek birimi yalan söyleyen biri mi sen bilirsin
Burda anlattığın kadarıyla pek sende çaba harcamayıp ayrılmışsın zaten kaç haftalıkmış daha 1 ayda dağları delmesini bekleyemezdin dimi

2 gün mesajlaşamadınız diye mi ayrıldınız?

Aşk içerisinde ne çok şey barındırır biliyor musunuz?
Fedakarlık
Sabır
Anlayış
Güven
Hoşgörü
Dinleme
Anlama
vs.
vs.

Ama siz 2 gün mesajlaşamadınız diye ayrılmışsınız.... isabet olmuş :kahve:

2 gün mesajlasmadık diye ayrıldık evet ama onun altındaki asıl sebep ilgisizlik yoksa liseli aşıklar değiliz bizde :) Sonucta 24 saat çalışmıyor. ınsan sevdiği için zaman ayıramasada yaratır. Burası düğüm nokta işte.
Beni ikileme düşüren ise şimdi tekrar arayıp ne yapmak istemesi. Erkeklere güven olmuyor sonucta ama beni geri kazanmak için bişey yapmıyor hiç konuyuda açmıyor gönlünü alayım felanda demiyor. Normal sanki hiç ayrılmadık gibi nasılsın naber msjları. Dısardan bakanlara, sizlere soruyorum bende. Sizce ne yapmalıyım? Yani çoğunuz erkekleri benden daha iyi tanıyorsunuzdur.Sizlere sormazsam kime sorcamki:sinifsinif:

Bence sen çok fevri davranmışsın. Hakikaten bazen karşıdan beklememek lazımdır. Madem sevgili olma yolunda gitmeye karar verdiniz, öyleyse arada seninde fedakarlık yapman lazımdı. Ki bence mesaj atman ya da arayıp sorman fedakarlık değil, olması gereken bişey.. Bir de üstüne buz gibi davranmışsın. Tabiki davranışlarını yönlendiremeyiz ama hata sende. Sürekli onun mesaj atmasını bekleme. Çık sen bir mesaj at. Halini hatırını sormak için olsa bile...

2 gün mesajlasmadık diye ayrıldık evet ama onun altındaki asıl sebep ilgisizlik yoksa liseli aşıklar değiliz bizde :) Sonucta 24 saat çalışmıyor. İnsan sevdiği için zaman ayıramasada yaratır. Burası düğüm nokta işte.
Beni ikileme düşüren ise şimdi tekrar arayıp ne yapmak istemesi. Erkeklere güven olmuyor sonucta ama beni geri kazanmak için bişey yapmıyor hiç konuyuda açmıyor gönlünü alayım felanda demiyor. Normal sanki hiç ayrılmadık gibi nasılsın naber msjları. Dısardan bakanlara, sizlere soruyorum bende. Sizce ne yapmalıyım? Yani çoğunuz erkekleri benden daha iyi tanıyorsunuzdur.Sizlere sormazsam kime sorcamki:sinifsinif:

İnsan sevdiğine zaman yaratmalı ama bazende karşıdaki o zamanı alabilmeli değil mi? Çok bencil davranmışsın...

ıyi de canım ne yapmasını bekliyorsun ben anlamadım.
Ayaklarına mı kapansın hemen?
Yeniden iletişim kurmaya çalışıyor işte, zamanla tekrar beraber olalım falan da diyecektir muhtemelen.
Çok sabırsızsın anladığım kadarıyla, hemen olsun bitsin istiyorsun ama bu işler öyle hemen olup bitecek işler değil ki.

Öyle mi dersiniz çok mu fevri davrandım fisfisfis Ya düşünüyorum sevse bu kadar ilgisiz olmazdı ama bi aklımda diyo neden hala arıyor bişey yoksa içinde :S Sanırım sizinde söylediğiniz gibi sabretmek en doğrusu. Teşekkür ederim ilgilenenlere. Benim çevremde çok arkadaşım var ama bilirsiniz kızlar cok acımasızdır o yüzden açamadım kimseye. Hemen etiketi yapıştırıverirler oynuyo senle vs vs..

Kolo senden bir adım görmezse eğer hala bence o da mesaj atmayı keser. Seninde ufakta ols abir adım atman lazım bu durumda.

ıcınden gelen hıssı dınle bence eger bı guvensızlık sezıyorsan bence burda yazdıgın kadar az deıl bence hata yapma...
2 gun msjlasılmadı dıye bır ılıskı bıtırılmez ama ılk aylarda ılgısızlıkte olmaz dıye dusunuyorum ayrıca sen bıttı dedıgınde
sana kızsaydı anlayıssızlıkla falan suclasaydı daha ınandırıcı olurduu
sen bıttı dıosun o hala umursamayıp acıklamada yapmayıp aynen devam edıyor (benım anladıgım)
bence sacma sen al karsına konuss acıklama yapsınn vakıtmı senmı yanlıs anlıyosun neysee ama sen suan devam etsen konusmadan bırdaha yıne aynısı olurrr...
cokda ustune dusme bırak o arasın geneldeee...zamana bırakk...
ama bıttı lafını cok fazla ve kolay soylersen bıgun gercekten soyledıgınde ya ınandırıcı olmaz yada anlamı olmazz...
karsındakınde alıskanlık halıne gelırrr..

Son düzenleme:
İnsan sevdiğine zaman yaratmalı ama bazende karşıdaki o zamanı alabilmeli değil mi? Çok bencil davranmışsın...

aynen katılıyorum peki sen onun için ne fedakarlk yaptın baktın arayamıyor sen ara en azından bi sesini duy iyiyim desin kapat yetmez mi??? sağlıklı düzgün bir ilişki isteyen için bence yeter yetmeyi en azından yoğun günler geçene kadar...
ilgisizlik erkeklerin çoğunun genlerinde var canım sen yoğun bir ilgi beklersin ne kadar beklemiyorum desende beklersin ama onlara göre ilgi bi msj ile kısıtlı olabiliyor erkek aklı işte ancak bu kadar potansiyele sahip kaydirigubbakcemile3
Hakkındakinin hayırlısı olsun canım...

ıcınden gelen hıssı dınle bence eger bı guvensızlık sezıyorsan bence burda yazdıgın kadar az deıl bence hata yapma...
2 gun msjlasılmadı dıye bır ılıskı bıtırılmez ama ılk aylarda ılgısızlıkte olmaz dıye dusunuyorum ayrıca sen bıttı dedıgınde
sana kızsaydı anlayıssızlıkla falan suclasaydı daha ınandırıcı olurduu
sen bıttı dıosun o hala umursamayıp acıklamada yapmayıp aynen devam edıyor (benım anladıgım)
bence sacma sen al karsına konuss acıklama yapsınn vakıtmı senmı yanlıs anlıyosun neysee ama sen suan devam etsen konusmadan bırdaha yıne aynısı olurrr...
cokda ustune dusme bırak o arasın geneldeee...zamana bırakk...
ama bıttı lafını cok fazla ve kolay soylersen bıgun gercekten soyledıgınde ya ınandırıcı olmaz yada anlamı olmazz...
karsındakınde alıskanlık halıne gelırrr..

ışinden dolayı ilgisizmiş vs vs ben sabredememişim herşeyi ondan beklemişim fedakarlık yapmıyormusum felan söylemişti ama bilmiyorum emin olamıyorum samimiyetinden. Cok az konusuyor cünkü. Beni tatmin etmiyor cevapları. Bıraktım onu ayrıldık ama tekrar msj atıyo şimdi hatta suanda 1 tane daha attı sesin cıkmıyo diyo :) Yanlıs yapmak istemiyorum eminde olamıyorum. Denemeye değer mi tekrar

aynen katılıyorum peki sen onun için ne fedakarlk yaptın baktın arayamıyor sen ara en azından bi sesini duy iyiyim desin kapat yetmez mi??? sağlıklı düzgün bir ilişki isteyen için bence yeter yetmeyi en azından yoğun günler geçene kadar...
ilgisizlik erkeklerin çoğunun genlerinde var canım sen yoğun bir ilgi beklersin ne kadar beklemiyorum desende beklersin ama onlara göre ilgi bi msj ile kısıtlı olabiliyor erkek aklı işte ancak bu kadar potansiyele sahip kaydirigubbakcemile3
Hakkındakinin hayırlısı olsun canım...

ışte bu yüzden, haksızlık yapıyor olabileceiğimi düşündüğüm için sizlerede danışmak istedim

Son düzenleme:
çok iyi yapmışsın fıstık...

o zaman birkaç bişi sormak istiyorum...
sen onunla tekrar birşeyler paylaşmak istiyormusun msjları seni heyecanlandırıyormu tlf her çaldığında kalbin kuş gibi çırpınıyormu meraklı küçük çocuklar gibi???
bir defa daha uzunca enine boyuna konuşup ortak noktada buluşursanız beraberlikte tekrar başlamaya hazırmısın yapabilirmisin ama bu defa en ufak arayamamada bırakıp gitmek olmadan sıkıca elini tutup en kuvvetli poyrazda bile yanında olacaksan yap bunu yoksa sende o da çok acı çekersiniz...

yaaa bu şekilde olması bana cok sacma geldıı acıkcası..
sesin cıkmıo sankı sen ona bıtsın dememıssın hıcbır sorunun yokmusda msj atmıs gıbı...
sımdı nedesem olmaz sen bılırsın en ıyı....
bence sen ona msj at ara ıste ama cıddı anlamda gorusmek ıstedıgını soylee
tamam herkesın ıslerı cok yogun ama ınsan gece 1 saat yatmadan once msjlassa yada arasa falan o bıle yeterlı deılmı?

Son düzenleme:
MehSer evet o beni cok heyecanlandırıyor biz zaten cok etkilenmiştik birbirimizden yaa :) Şimdi msjlasıyoruz ve neden yanımda olmuyorsun napıyorumki ben sana diyor. Ne desemde hep olumlu konusuyor.

biy_ işte benide sinirlendiren ikileme düşüren bu canım aynen yazdıkların :)

bnm abimde astsubay ve denetleme dönemi telfnları bile cogu aksam kapalıydı yorgunluktan bizi bile aramadı.bence özür bekleme ve sen adım at.seviyosanız gercekten yazık etmişssiniz yani

Back
X