İki arada bir derede..

Damat eşimin teyze oğlu, o anlaşıldı değil mi, görümcemde olduğu gibi kardeşimde de eşime çok yüklendiler sen verdirmiyorsun diye, o da babamı kasteterek biz onaylamıyoruz dedi, ha bence de ne halleri varsa görselerdi ama artık eşimde de yılların birikimi olmuş.

Kardeşlik hatrina gidin bence istemeyerek gidecekseniz bi görünüp gelin hic gitmemezlik olmaz bence. siz doğru olanı yapmaya calismissiniz ama insanin kendine verdigi zararida kimse vermezmis kardeşiniz aklına koymuş ne yapsanizda engel olamazdiniz ki öyle de olmuş yaşayıp gorucek artık bundan sonrasını

Teyzeoglu oldugunu anladim merak etmeyin. " Sen verdirmiyorsun" diye yuklendilerse sanki söz sahibiymis gibi O da kalkip " onaylamiyoruz" demeyecekti kasila kasila. Benimle bir ilgisi yok. O benim kardesimdi, onaylamadim. Bu esimin kardesi bana söz düşmez. Ailesi bilir gibi biseyler diyip muhattap olmayacakti konuyla ilgili. Ben esiniz ve sizden baska hatali gormuyorum. Herseyde kendinizi bu kadar söz sahibi gorurseniz daha coook birikimler olur.

Ben olsam gitmem,rukurdugumu yalamam,
Kocami yalniz birakmam,bu konuda kendisi hakli ,
Ustelik kiz kardesin cok basit ,ne demek bosanacaksiniz nasilsa siz bosaninca halay ceker herhalde ,sirf bu laf icin bile gorusmem

Gidip de cok egleniyormussunuz hicbir sorun yokmus gibi davranmaniza gerek yok.

Gidersiniz misafir gibi oturur hediyenizi verir gelirsiniz.Giderseniz kimse bisey demez ama gitmezseniz konusur da konusurlar.

Esinizi soranlari da gecistirin.Herkes isin ic yuzunu bilmek zorunda degil.Yakinlariniz da bildigi icin sormaz zaten.

Anlamadım şimdi biz bu mehmetten tam olarak neden nefret ediyoruz? Kocanız onun için niye küstü ailenizle? Anlamlandıramadım. Sonuçta sizin kayınbiraderiniz illa biriyle evlense size sormaz, diyelim ki sordu beğenmeseniz de sizi iplemez ?

Haklısınız belki de. Sonuçta ben eşim kadar akrabalarını tanıyamam, kuzeniyle beraber büyümüşler yaşıtlar. Eşimin düşüncesi şu ; Bu sefer de herkes benle yüz göz olacaktı, ailen bi şey olsa senin yüzünden tanıştılar sen de seslenmedin biz bunları evlendirdik diyecekti, en azından şimdi kimse senin yüzünden evlendiler diyemez bi şey olsa bana sen barıştır diyemez diye düşünüyor. Aslında o daha çok akrabalarından bıkmış.

En mantıklısı bu gibi görünüyor

Esiniz kac yasinda bilmiyorum ama cok cocukca ve anlamsiz dusunuyor. Azicik akillica davranip kenari cekilmeyi bilmeliydi dedigim gibi. Ne demek "sen tanistirdin" diyecekler. Esin ikisini tutup sirf tanisip sevgili olsunlar diye bir araya getirmedi sonucta. Benim dugunumde birileri birileriyle tanisinca ben tanistirmis olmam. O dugune illaki gelincekti zaten gorusulecekti.
Bence esin herseye cok fazla dahil oluyor, her ise kendini katiyor. Akrabalariyla problem yasamasinin bir sebebide bu. Kendini cekmeyi cekmeyi bilmiyor, alakasiz olaylarlardan kendine pay cikariyor sonra basina kaliyor

+1

Bana kalırsa düğüne gitmelisin. Ne kadar kızgın ve kırgında olsan senin kardeşinin düğünü. Düğünden sonra yine görüşme. Ailende mutlu olur. Anne baba hiçbir zaman evlatlarının dargın olmasını istemez.

Benim asıl kafama takılan, bu teyze oğlu sizin görümceniz ile evlenmek için bayağı uğraşmış, eşinin akrabaları devreye girmiş yine de eşin evlenmesine onay vermediği için bu iş olmamış. Şimdi sizin kardeşinizle evlenip yine eşinizin etrafında olacak bir şekilde, gerçekten kardeşinizle severek mi evleniyor yoksa eşinizin canını sıkmak için mi evleniyor? Bence bu daha önemli bir sorun.

Düğüne gitmeye karar verdim.Dediğiniz gibi hem ailem üzülmesin hem de olaylar artık dallanıp budaklanmasın. Eşime göre kuzeni inadına yapıyor çünkü o kadar olay oldu bi gün bile aramadı eşimi, orta yolu bulmaya çalışmadı. Bana sorarsanız, nefes alsa yeter modunda gezen abaza insanlar vardır ya, adam benim gözümde öyle. Seviyor mudur sevmiyor mudur bilemem ama madem artık evleniyorlar kimsenin de mutsuz olmasını istemem. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Kardeşim bana nasıl olsa boşanacaksınız dese de, ki neden boşanalım allah korusun, daha şimdiden bizimle bi yarış halindeler, ben ona öyle bi şey demiyorum.

Gereğinden çok fazla büyümüş adeta kan davasına dönmüş bi durum. Evlenmelerine mani bi durum olmayan iki yetişkin insana ileri düzeyde karışmış ve kendi hayatınızı bu uğurda mahvetmişsiniz resmen. Kardeşin düğününe gitmeyen abla ve enişte, kayınvalide ve kayınpederiyle görüşmeyen damat, kendi ailesiyle bile arası olmayan bi eş. Bu uğurda dışlanmış ve de yapayalnız kalmışsınız neden? Sebep? Sebep mehmet efendi çok abazaymış. Bence bu bi sebep değil, haddinizi fazlaca aşmışsınız. Bari eşinizi de ikna edin, öz be öz kardeşinizin düğününde onu yalnız bırakmayın. Bundan sonrası için de herkes kendi hayatına baksın. Ne kadar iyi niyetli olursanız olun başkalarının hayatına karıştığınız her mevzuda kötü adam siz olursunuz. Benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…