Damat eşimin teyze oğlu, o anlaşıldı değil mi, görümcemde olduğu gibi kardeşimde de eşime çok yüklendiler sen verdirmiyorsun diye, o da babamı kasteterek biz onaylamıyoruz dedi, ha bence de ne halleri varsa görselerdi ama artık eşimde de yılların birikimi olmuş.Bence suc kimsede degil sizde. Esin kim olarak "onaylamiyoruz" seklinde konusabiliyor ki cevreye? Baban bugun vermem der, yarin verir bunlar hep olan seyler. Babanda bir suc yok eşin ustune vazife olmayan işlerle ugraşmasaymis. Simdi boş yere buyuttugunuz icin ve esinin yuzunden kardesinin dugunune gitmemis olcaksin.
Damat eşimin teyze oğlu, o anlaşıldı değil mi, görümcemde olduğu gibi kardeşimde de eşime çok yüklendiler sen verdirmiyorsun diye, o da babamı kasteterek biz onaylamıyoruz dedi, ha bence de ne halleri varsa görselerdi ama artık eşimde de yılların birikimi olmuş.
Haklısınız belki de. Sonuçta ben eşim kadar akrabalarını tanıyamam, kuzeniyle beraber büyümüşler yaşıtlar. Eşimin düşüncesi şu ; Bu sefer de herkes benle yüz göz olacaktı, ailen bi şey olsa senin yüzünden tanıştılar sen de seslenmedin biz bunları evlendirdik diyecekti, en azından şimdi kimse senin yüzünden evlendiler diyemez bi şey olsa bana sen barıştır diyemez diye düşünüyor. Aslında o daha çok akrabalarından bıkmış.Teyzeoglu oldugunu anladim merak etmeyin. " Sen verdirmiyorsun" diye yuklendilerse sanki söz sahibiymis gibi O da kalkip " onaylamiyoruz" demeyecekti kasila kasila. Benimle bir ilgisi yok. O benim kardesimdi, onaylamadim. Bu esimin kardesi bana söz düşmez. Ailesi bilir gibi biseyler diyip muhattap olmayacakti konuyla ilgili. Ben esiniz ve sizden baska hatali gormuyorum. Herseyde kendinizi bu kadar söz sahibi gorurseniz daha coook birikimler olur.
En mantıklısı bu gibi görünüyorGidip de cok egleniyormussunuz hicbir sorun yokmus gibi davranmaniza gerek yok.
Gidersiniz misafir gibi oturur hediyenizi verir gelirsiniz.Giderseniz kimse bisey demez ama gitmezseniz konusur da konusurlar.
Esinizi soranlari da gecistirin.Herkes isin ic yuzunu bilmek zorunda degil.Yakinlariniz da bildigi icin sormaz zaten.
Haklısınız belki de. Sonuçta ben eşim kadar akrabalarını tanıyamam, kuzeniyle beraber büyümüşler yaşıtlar. Eşimin düşüncesi şu ; Bu sefer de herkes benle yüz göz olacaktı, ailen bi şey olsa senin yüzünden tanıştılar sen de seslenmedin biz bunları evlendirdik diyecekti, en azından şimdi kimse senin yüzünden evlendiler diyemez bi şey olsa bana sen barıştır diyemez diye düşünüyor. Aslında o daha çok akrabalarından bıkmış.
+1Ya tamam onaylarsiniz onaylamazsiniz da bu ne abartı yok kusmek yok bütün akrabalar ile kötü olmak. 2 yetişkin insan size ne mutluysa onlar. Kardesin düğüne nasil gitmemeyi düşünür ki insan üstelik ortada sizlik mevzu yokken kendi kendinizi dışlamışsiniz
Bana kalırsa düğüne gitmelisin. Ne kadar kızgın ve kırgında olsan senin kardeşinin düğünü. Düğünden sonra yine görüşme. Ailende mutlu olur. Anne baba hiçbir zaman evlatlarının dargın olmasını istemez.
Benim asıl kafama takılan, bu teyze oğlu sizin görümceniz ile evlenmek için bayağı uğraşmış, eşinin akrabaları devreye girmiş yine de eşin evlenmesine onay vermediği için bu iş olmamış. Şimdi sizin kardeşinizle evlenip yine eşinizin etrafında olacak bir şekilde, gerçekten kardeşinizle severek mi evleniyor yoksa eşinizin canını sıkmak için mi evleniyor? Bence bu daha önemli bir sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?