Iki arada bir derede

haklısın canım ama ben liseye giderken bile eve gelirdim annem yok diye annemi arardım hemen kızını anne kucağı gibi hiç birşey mutlu edemez de diyolar

ben keyfinde gidiyor herkez dedim mi canım elbette çalışmak zor herkez için

noldu bana meldoş ya nazar mı değidi ne güzel çalışmayı seviyordum

canım kızın daha küçük o pek hissetmez şuan...ama büyüdüğünde haklısın annesinin yanında olması daha iyi...nede olsa yabancı değil babaanne bakıyormuş..:44:sonra işten ayrılınca sıkışırsanızda kötü,nede olsa çok uzun bir süre değil 2 yıl daha..nacizane

sıkılmam canım kızımla ilgilenirim eşimde çalışsın çabalasın ben gene evde çocuk bakarım tanıdık mahallemiz eşime destek olurum diye düşünüyorum:26:

çok acımasızca bi yorum, eşimde çalışsın çabalasın nasıl bi tabirdir yaa ne hali varsa görsün der gibi, acaba aklına geliyomu onunda çalışmaktan sıkılabileceği, bide yazmışsınya söz vermedim çalışcam diye, söz vermen gerekmiyo belki adam ev alma planını nasılsa eşim çalışıyo diye yaptı?
ayrıca daha önce çocuk baktın mı emin misin birilerinin seni bakıcı olarak tutacağına, herkes deneyimli eleman arıyo neticede çocuk emanet edicekler

ayrıca şunu da eklemeden edemicem,her çocuk yanında annesi olsun ister ancak bunun yanında renk renk converse ayakkabılarda ister, marka kıyafetlerde ister, onun var benim niye yok diyede tutturur, çocuk annesiyle büyüsün ana temalı yorumları hayatın gerçeklerinden uzak buluyorum, ha eşinin maaşı 4-5 milyardır bişey diyemem

ayrıca şunu da eklemeden edemicem,her çocuk yanında annesi olsun ister ancak bunun yanında renk renk converse ayakkabılarda ister, marka kıyafetlerde ister, onun var benim niye yok diyede tutturur, çocuk annesiyle büyüsün ana temalı yorumları hayatın gerçeklerinden uzak buluyorum, ha eşinin maaşı 4-5 milyardır bişey diyemem

eşimin görevi canım çalışmak biz zaten 400 tl kira veriyoduk kadının çalışma gibi bir zorunluluğu yoktur ki ben evde de çalışmaktan bahsettim farkedersen acımasız değilim b

eşimin görevi canım çalışmak biz zaten 400 tl kira veriyoduk kadının çalışma gibi bir zorunluluğu yoktur ki ben evde de çalışmaktan bahsettim farkedersen acımasız değilim b

erkek çalışmalı kadın onun parasını yemelidir öyle mi?

Ben de çalışan ve 1 buçuk yaşında kızı olan bir anne olarak naçizane bir yorum yapmak isterim;
Bence çocuk emin ellerde(gerek fiziksel gerekse ruhsal gelişimine önem verilen)bakıldığı taktirde çalışmak anneyi psikolojik açıdan yormuyor.yani annenin aklı evde çocuğunda kalmadığı sürece kendi psikolojisi de iyi olabiliyor.Ama çocuğunu bıraktığı kişiye tam olarak güvenemiyorsa o taktirde çalışmak anne için kabus olabilir.

Eğer çocuğunun emin ellerde olduğunu düşünüyorsan bir süre daha çalışman geleceğiniz açısından daha iyi olur canım.

Erkeğin de çalışmak gibi bir zorunluluğu yok o zaman? Erkek evi geçindirsin, kadın çocuk bakma ayağına evde paşalar gibi keyif yapsın mı? Amaaan bende iki saat çocuğunu düşünüyorsun yanında olmak istiyorsun diye düşündüm de yorum yazdım. Senin canın evde oturup keyif yapmak istiyormuş arkadaşım ya.

canım sen evlimisin

bir annenin görevi bir ev hanımının görevinden haberin yok sanırım

ben evli değilim ama hem çalışıp hem ev çekip çeviren anne olan bi dolu kadın var burda, her olayın evlimisin bekarmısın durumuna gelmesi kadar beni deli eden bişey yok, hayata bakışım, duruşum, tarzım evlilikle şekillenmicek, 26 yaşındayım ve Temmuzda evlenicem Allah kısmet ederse, evlenincede görüşlerim değişmicek belki bebeğimi büyütmek için bi süre ara veririm ama alacağım en ufak şey için eşimden para istemek bana ters, çalışıcam sağlıklı sıhhatli olduğum sürece

gerçekten inanılmaz yorumların var, çalıştığın zamanlarda eşine lütufta bulunuyodun sanırım, ne de olsa erkeğin işi çalışmak

sağol canım kızım emin ellerde aslında tabi k.validem kendi istediği gibi yetiştiriyor her istediğini yapıyor mesela arkadaşlarını dövüyor anne yanlış diyorum olsun dayak yemesinde dövsün diyor

haklısın canım ama ben liseye giderken bile eve gelirdim annem yok diye annemi arardım hemen kızını anne kucağı gibi hiç birşey mutlu edemez de diyolar

Anne kucağı değil ilgili anne mutlu eder çocuğu. Bunun da çalışma ya da çalışmama ile ilgisi yoktur. Kadın çalışmaz ama ev gezmesinden, temizlikten çocuğuna günde yarım saat ayırmaz, oturtur tvnin karşısına, pepee pepee diye dolanır sonra çocuk. Ama kadın çalışır, akşam eve gelince 1 saat çocuğuyla sohbet eder, oyunlar oynar, ona masal okur vs. Bunun aksi de mümkündür elbet.

İşte böyle ayrımlarla erkekler kendilerinde kadını eve kapatma ve onun hayatını yönlendirme hakkı buluyor kendinde. Yarın öbür gün çocuğun büyüdüğünde eşin sana "bütün gün evde oturuyorsun zaten, bir iş mi yaptığın var" dediğinde ses çıkaramazsın o zaman.
canım sen evlimisin

bir annenin görevi bir ev hanımının görevinden haberin yok sanırım

Bunun evli olma ile ilgisini kuramadım. Ben evliyim, çocuğum da var ama yine de sizin gibi düşünmüyorum.

yanlış düşünüyorsun hakkımda ben liseden bu yana çalışıyorum 8 sene oldu hep kendime yettim ama artık gücüm kalmadı evde iş işte iş belki benim bünyem kaldırmıyordur haklısın eşimede her türlü destekçiyim ama gücüm yetmezse ne yapabilirim

erkeğin çalışma zorunluluğu var canım rabbim böyle yaratmış araştırabilirsin

sıkıştığımız her konuda din değil mi?
dürüstçe şunu de çalışmak istemiyorum, bu kadar yaa

Eşinden ev işlerine yardımcı olmasını isteyebilirsin. Annemden biliyorum inan bana ev hanımlığı dışarıda çalışmaktan kat kat daha yorucu ve ne emekliliğin var ne sigortan ne maaşın.

gerçekten inanılmaz yorumların var, çalıştığın zamanlarda eşine lütufta bulunuyodun sanırım, ne de olsa erkeğin işi çalışmak

inanma o zaman yorumlarıma beni anlamaya çalışmıyosun ki

sıkıştığımız her konuda din değil mi?
dürüstçe şunu de çalışmak istemiyorum, bu kadar yaa

ben her konuda rabbime sığınırım canım tek bu konuda değil okumadığın bilmediğin her halinden belli

Eşinden ev işlerine yardımcı olmasını isteyebilirsin. Annemden biliyorum inan bana ev hanımlığı dışarıda çalışmaktan kat kat daha yorucu ve ne emekliliğin var ne sigortan ne maaşın.

evet ev hanımlığıda zor işte dediğin gibi o yüzden diyorum bekarmısın evlimisin diye kızıyolar bu sefer ev hanımlığı ne haberleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…