haklısın canım ama ben liseye giderken bile eve gelirdim annem yok diye annemi arardım hemen kızını anne kucağı gibi hiç birşey mutlu edemez de diyolar
ben keyfinde gidiyor herkez dedim mi canım elbette çalışmak zor herkez için
noldu bana meldoş ya nazar mı değidi ne güzel çalışmayı seviyordum
sıkılmam canım kızımla ilgilenirim eşimde çalışsın çabalasın ben gene evde çocuk bakarım tanıdık mahallemiz eşime destek olurum diye düşünüyorum:26:
çok acımasızca bi yorum, eşimde çalışsın çabalasın nasıl bi tabirdir yaa ne hali varsa görsün der gibi, acaba aklına geliyomu onunda çalışmaktan sıkılabileceği, bide yazmışsınya söz vermedim çalışcam diye, söz vermen gerekmiyo belki adam ev alma planını nasılsa eşim çalışıyo diye yaptı?
ayrıca daha önce çocuk baktın mı emin misin birilerinin seni bakıcı olarak tutacağına, herkes deneyimli eleman arıyo neticede çocuk emanet edicekler
eşimin görevi canım çalışmak biz zaten 400 tl kira veriyoduk kadının çalışma gibi bir zorunluluğu yoktur ki ben evde de çalışmaktan bahsettim farkedersen acımasız değilim b
erkek çalışmalı kadın onun parasını yemelidir öyle mi?
eşimin görevi canım çalışmak biz zaten 400 tl kira veriyoduk kadının çalışma gibi bir zorunluluğu yoktur ki ben evde de çalışmaktan bahsettim farkedersen acımasız değilim b
canım sen evlimisin
bir annenin görevi bir ev hanımının görevinden haberin yok sanırım
Ben de çalışan ve 1 buçuk yaşında kızı olan bir anne olarak naçizane bir yorum yapmak isterim;
Bence çocuk emin ellerde(gerek fiziksel gerekse ruhsal gelişimine önem verilen)bakıldığı taktirde çalışmak anneyi psikolojik açıdan yormuyor.yani annenin aklı evde çocuğunda kalmadığı sürece kendi psikolojisi de iyi olabiliyor.Ama çocuğunu bıraktığı kişiye tam olarak güvenemiyorsa o taktirde çalışmak anne için kabus olabilir.
Eğer çocuğunun emin ellerde olduğunu düşünüyorsan bir süre daha çalışman geleceğiniz açısından daha iyi olur canım.
haklısın canım ama ben liseye giderken bile eve gelirdim annem yok diye annemi arardım hemen kızını anne kucağı gibi hiç birşey mutlu edemez de diyolar
canım sen evlimisin
bir annenin görevi bir ev hanımının görevinden haberin yok sanırım
Erkeğin de çalışmak gibi bir zorunluluğu yok o zaman? Erkek evi geçindirsin, kadın çocuk bakma ayağına evde paşalar gibi keyif yapsın mı? Amaaan bende iki saat çocuğunu düşünüyorsun yanında olmak istiyorsun diye düşündüm de yorum yazdım. Senin canın evde oturup keyif yapmak istiyormuş arkadaşım ya.
yanlış düşünüyorsun hakkımda ben liseden bu yana çalışıyorum 8 sene oldu hep kendime yettim ama artık gücüm kalmadı evde iş işte iş belki benim bünyem kaldırmıyordur haklısın eşimede her türlü destekçiyim ama gücüm yetmezse ne yapabilirim
erkeğin çalışma zorunluluğu var canım rabbim böyle yaratmış araştırabilirsin
yanlış düşünüyorsun hakkımda ben liseden bu yana çalışıyorum 8 sene oldu hep kendime yettim ama artık gücüm kalmadı evde iş işte iş belki benim bünyem kaldırmıyordur haklısın eşimede her türlü destekçiyim ama gücüm yetmezse ne yapabilirim
erkeğin çalışma zorunluluğu var canım rabbim böyle yaratmış araştırabilirsin
gerçekten inanılmaz yorumların var, çalıştığın zamanlarda eşine lütufta bulunuyodun sanırım, ne de olsa erkeğin işi çalışmak
sıkıştığımız her konuda din değil mi?
dürüstçe şunu de çalışmak istemiyorum, bu kadar yaa
Eşinden ev işlerine yardımcı olmasını isteyebilirsin. Annemden biliyorum inan bana ev hanımlığı dışarıda çalışmaktan kat kat daha yorucu ve ne emekliliğin var ne sigortan ne maaşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?