kıslar çalışmaya devam edicem kredi bitene kadar içime bir ferahlık geldi çok şükür aslında buraya konu açmamın sebebi çalışmayıp sıkıntıya düşen var mı ne yaşıyolar ondandı onları okursam bende çalışmaya azimli olurum dedim sonuç olarak evde otursam bile bu seferde parasızlık tüm hayatımı derinden vurucak evde bir çocuk bakmak hem sosyal hayatımı elimden alıcak hem gerçekten marifet ister bazen insan kendi çocuğuna bile sabrı tükeniyor en iyisi canıma dişime takayım kocisime yardım edeyim rabbimde yardım eder inşallah herşey güzel olur
hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız fikirlerinizle destek oldunuz eşimde dün canım biliyorum sende kızınla beraber evinde kalmak isteyebilirsin ama en azından krediyi bitirelim ondan sonra herşey daha kolay olur yardımını esirgeme dedi bugüne kadar bana her konuda maddi manevi desteğini esirgemedin dedi bende sana daha çok yardıcı olurum dedi ev işleri konusunda dedi gerçekten çok yorulmuştum eşim çalışmıyormusum gibi davranıyordu en azından bu vesile ile beni destekler çalışırken
eşim pazarı sevmez marketi sevmez hepsi üzerimde ev göçse etkilenmez onunda desteği lazımdı bana o da bunu anladı artık