Iki arada bir derede

Ayda bir ya da 15 günde bir yardımcı alın eve, en azından çalıştığınıza değmiş olur, ağır temizlikten kurtulursunuz.

ayda bir ya da 15 günde bir yardımcı alın eve, en azından çalıştığınıza değmiş olur, ağır temizlikten kurtulursunuz.

evet canım eşim bunuda istemiyordu biz yaparız diyordu pazar günü temizlik yapıyorduk dinlenmek yerine yoruluyorduk Maaşımda iyi çok şükür eşim istemiyor para gitmesin diye ama artık kabullenir sanırım bunuda

bak bu iyi olur...sende dinlenirsin..çocuğunla vakit geçirirsin...

8:00-18:00 hobi niyetine gelen yoktur sanırım. ev krediniz varmış... çalışmasan bu sefer ekonomik sıkıntılar canını sıkıp başka sorunlar getirmesin?
zor bir karar, pişman olup geri dönememek var. ben de kızımın yanında olmak istiyorum ama gel gör ki çalışmam lazım.. her şey hayatta keyfi olmuyor.

aksi fikir beyan edenleri eleştirel tavırlarla sorgulamanız evlimisiniz,dinde böyle,okumadığın belli gibi sözler sarfetmeniz hiç hoş değil.

bir süre çalışmak istemiyorum bunaldım diyeblirsiniz ama çalışmak eşimin görevi o çabalasın demek hiçte destekçi cümleler değil.

ben olsam ev borcu öderken eşimi böyle bir sıkıntıya sokmazdım.bu arada çocuk okula başladığında evde oturan annenin ona ne faydası olacakkki.zaten kendiside bütün gün dışarda olacak.bu arada ben evliyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…