Iki arada bir derede

inanma o zaman yorumlarıma beni anlamaya çalışmıyosun ki

tutku, sana inanmıyo değilim sadece geçerli bulmuyorum bahanelerini, çalışmak istemiyorum demek çok daha kolay emin ol, istemeyebilirsin olabilir, ama erkeğin görevi zaten, çocuk evde anne ister falan bunlar bel altı vurmak, bunu yapan çok kadın var

neyse arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ben yaşayan tecrübe eden arkadaşlardan yorum bekliyordum bilen bilmeyen herkez yazdı sağolsun genede hepinize teşekkürler

neyse arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ben yaşayan tecrübe eden arkadaşlardan yorum bekliyordum bilen bilmeyen herkez yazdı sağolsun genede hepinize teşekkürler

yani diyosun ki beni pohpohlayanlar aaaa haklısın tabi diyenler yazsın, peki madem hakkında hayırlısı olsun

Niye yüklendiniz ki konu sahibine nerden nereye çekmişsiniz kaç sene çalışıyormuş çalışmak istememesi evde bebeğiyle ilgilenmesi en doğal hakkı değil mi ki zaten tanıyorum tutkuyu ben evde oturayım kocam bana baksın diyecek bir kadın değil..

yani diyosun ki beni pohpohlayanlar aaaa haklısın tabi diyenler yazsın, peki madem hakkında hayırlısı olsun

senin işin gücün yokmu benim derdimle ilgilenip vakit kaybetme canım sen ben zaten sıkılmışım birde senin keskin bıçak gibi yargılamalarınla uğraşamıycam

Ben çalışmak istemeyeşinizi mantıklı buluyorum Her kadının böyle bir hakkı var bence olamalı da..
Ancak evi alan sizsiniz,çocuğu yapan sizsiniz yani bir anda çocuk olmadı bir anda kredi borcuna düşmediniz.
Eşiniz karısına güvenmiş olabilir bu krediyi alırken haklı da aile bu destek olacağız eşlerimize,yani madem çalışmak istemiyordunuz neden kredi borcuna girdiniz,madem çalışmanız lazım neden çocuk yaptınız.
İstediğimi yaparım ötesini de düşünmem derseniz eşinizi zor günler bekliyor derim.

Eger çok bunaldığını hissediyorsan 15 günlük izne ayrıl o süreyide evde bebişle geçir hem senin için değişilik olur hem işe başladığın zaman daha bi enerjiyle başlamış olursun oda seni baya bi idare eder.

beğen tuşu niye kalktı ya

tamamda ne bekliyordun konuyu açtığın zaman?
evet, çalışma, işinden ayrın, kocan eşşek gibi çalışsın size baksın, mecburdur dememizimi?

üşeniyorsun işte, açıkça söyle

bu arada ne iş yapıyorsun?

Son düzenleme:
Bu arada, kızım 2 yaşına gelince evde çocuk bakarım, eve destek olurum demişsin ya, mesela ben oğlumu asla küçük çocuğu olan birisine baktırmazdım. Kendi çocuğuyla ilgilenecek benim çocuğumla mı diye düşünürdüm. O yüzden işten ayrıldığında kızın ilkokula başlayana kadar evde çocuk bakıp para kazanma işini unut bence.

benim anemde çalışan bir kadındı, üstelik vardiyalı...tam 20 yıl çalıştı

tamam babam evin masraflarını karşılıyor ama biz kız çocuğuyuz, her şey lazım insana sonuçta

babalar her şeyi almıyor

ev bizim,eve iki maaş giriyor ve 3 kızız....yine de ay sonu gelmiyor

evde çocuk bakmak daha zor inan

yine de sen bilirsn canım

Son düzenleme:

neyse artık buraya birşey yazmıycam okumıycamda siz yazın tartışın konuşun

Son düzenleme:
oyuncaklarını topluyorsun ve gidiyorsun yani....
tamam

İşten çıksan bile psikolojik baskı altında kalırsın.
Ev kredisi bitene kadar çalışman iyi olur bence.

eVDE ÇOCUK BAKARAK DERKEN BAŞKA ÇOCUK MU BAKACAKSIN BAKICI OLRAK.eĞER ÖYLEYSE 2 çocuk baksan çalışmana gerek kalmaz bence.

hem kredi borcu var hem bebğe bakan güvenilir biri var bu şartlarda insan çalışmak istemese bile çalışır yazık adamada evi geçindir kredi öde strese gir ne gerek var beraber ödeyin taksitleri.yok çok sıkıldım diosanda kredi bitince işten ayrılırsın.

İşten çıksan bile psikolojik baskı altında kalırsın.
Ev kredisi bitene kadar çalışman iyi olur bence.

eVDE ÇOCUK BAKARAK DERKEN BAŞKA ÇOCUK MU BAKACAKSIN BAKICI OLRAK.eĞER ÖYLEYSE 2 çocuk baksan çalışmana gerek kalmaz bence.

bence her sabah mutsuz olarak bi işe gitmek felaket olsa gerek... sevmediğin bir işi yapmak işkence gibi..ama bazen mecburiyetten yapmak zorunda kalabilirsin.. benim sana tavsiyem eğer evde çocuk bakacaksan 2 tane felan çocuk alabilirsin eve.. böylece getirisi de fazla olur... hem evinde oturursun hem de par kazanırsın

kıslar çalışmaya devam edicem kredi bitene kadar içime bir ferahlık geldi çok şükür aslında buraya konu açmamın sebebi çalışmayıp sıkıntıya düşen var mı ne yaşıyolar ondandı onları okursam bende çalışmaya azimli olurum dedim sonuç olarak evde otursam bile bu seferde parasızlık tüm hayatımı derinden vurucak evde bir çocuk bakmak hem sosyal hayatımı elimden alıcak hem gerçekten marifet ister bazen insan kendi çocuğuna bile sabrı tükeniyor en iyisi canıma dişime takayım kocisime yardım edeyim rabbimde yardım eder inşallah herşey güzel olur

hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız fikirlerinizle destek oldunuz eşimde dün canım biliyorum sende kızınla beraber evinde kalmak isteyebilirsin ama en azından krediyi bitirelim ondan sonra herşey daha kolay olur yardımını esirgeme dedi bugüne kadar bana her konuda maddi manevi desteğini esirgemedin dedi bende sana daha çok yardıcı olurum dedi ev işleri konusunda dedi gerçekten çok yorulmuştum eşim çalışmıyormusum gibi davranıyordu en azından bu vesile ile beni destekler çalışırken

eşim pazarı sevmez marketi sevmez hepsi üzerimde ev göçse etkilenmez onunda desteği lazımdı bana o da bunu anladı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…