kıslar ben 8 aylıkken kızımı babanneye bırakıp çalışmaya başladım çok şükür bir ev aldık içine geçtik kredisi 655 tl ödüyoruz şuan 1 sene olcak ama artık içimden çalışmak gelmiyor kızım iki yaşına girince işten ayrılıp evde çocuk bakarak eşime destek olmayı düşünüyorum eşimse çalış kredileri beraber ödeyelim diyor ama benim içimden gelmiyor ne yapayım kendimi zorlayayım mı çalışmak için sizce:26::26::26::26:
Psikolojik durumuna bağlı bence,dayanamayacak gibiysen ayrıl
Bir de eşinle evi alırken ne konuştunuz, hani söz falan verdiysen çalışırım diye,devam etmelisin
Olmadı bir süre ayrılıp dene, yetiremezseniz kazandığınızı tekrar başlarsın..
Canım eğer eşinin maaşı çalışmadığın zaman krediye borçlara yetiyorsa çalışmayabilirsin tabii ama çok iyi düşünmen lazım evde sıkılır mısın çalıştıktan sonra evde oturmakta zor:26:
Canım kredi bitmediyse çalış bence. Hoş bence krediyle alakası yok, çocuğuna babaannesi bakıyormuş sonuçta bence çalışma hayatını bırakmana gerek yok. İçinden gelmiyorsa da şunu düşün, "sen çalışırsan kızına 3 yerine 5 oyuncak alabilirsin." maddi sıkıntı içinde çocuk büyütmek çok çok zor. krediniz de varmış hem, ayrıca ileriyi de düşün emekliliği falan var bu işin...
sıkılmam canım kızımla ilgilenirim eşimde çalışsın çabalasın ben gene evde çocuk bakarım tanıdık mahallemiz eşime destek olurum diye düşünüyorum:26:
esinize,evde calisarak ne kadar destek olabilirsiniz?
su an icin bebeginiz kucuk ama buyudukce masraflari artacak.
esiniz tek basina herseyin ustesinden gelebilecek mi?
kimse keyfinden gitmiyor ki ise!
canım calışmaktan mutsuz oluyorsan zorla yapıyorsan calışma. ama eşin 2 yıl calışmanı istiyor tek başına bütün masrafları kaldıramazsa yeni yeni sorunlar cıkarevde cocuk bakmakta büyük bir sorumluluk
Canım çalışmak bir kadın için oldukça yorucu heleki çocuk varsa...ama çalışmamak kocanın eline bakmak emin ol ki daha daha zor diyebilirim...Hiç bir zaman maddi sıkıntılar bitmiyor zaten eve kapanmak sosyal hayatı oldukça azaltıyor,böylece kendini streslerin içinde buluveriyonsun, üstüne üstlük maddi yetersizlikler de seni zorluyor...bunları yaşamış hatta yaşayan biri olarak işten ayrılmanı tavsiye etmem...
O zaman canım bir sene daha falan sabret istersen:26::26:
öyle yapayım demi
haklısın canım ama ben liseye giderken bile eve gelirdim annem yok diye annemi arardım hemen kızını anne kucağı gibi hiç birşey mutlu edemez de diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?