canım bence gitme senin yaşadıkların çok ağır şeyler neden gidesinkikafam karmakarısık.cıkamıyorum işin içinden kızlar.
önümüzdeki ay eşimin abisinin oglunun sünneti var ve ben gitmek istemiyorum.
çünkü bugüne dek yanımda görmedim kimseyi.3,5 yıllık evliyim.
ayrı sehirlerde oturuyoruz. bana hiç gelmediler. 2 yıl içinde cok zor zamanlar gecirdim.
önce ailevi sorunlarımız oldu kendi ailemle ilgili.üstüne babamı kaybettim.
sonra abim rahatsızlandı.ve en sonuncu olarak en zoru yavrumu topraga verdim gecen sene.
4 ay cift gördüm beynimde kitle cıktıgı için.eltim cocugumu gömdügümde bir telefon bile etmedi.
kaynım geldi sadece cenazeye. sonrada bir daha hiç oda gelmedi.
bu sene eltim rahatsızlandı istanbula geldiler.herseye ragmen agırladım oda nerdeyse geceye dogru geldiler.
Bir kızımı alan Rabbim baska bir kız evladı verdi bana sükürler olsun ve kızım 4 aylık oldu.
kapımı acmadılar.ben kayınvalidemlere gittim gecen hafta. yakınlar onlar aynı sehirdeler.
biz oraya gidince geldiler ve 9 yasındaki ogullarının eline bi ceyrek verip kızımı taktırdılar.
cok zoruma gitti o takı benim.ben oraya takı için gitmedim sonucta.
takan cocuk olunca geride veremedim o anda cocugun kırılmasını istememdim.
sonra sinirden agladım onlar gidince dert yandım kayınperderime falan. takıyıda bıraktım orda.
benim yerime sizde sünnette takın gelmicem bende dedim.
şimdi kafam allak bullak.bir yanım herseye ragmen git Allah rızası için diyor.
bir yaNIM senin cocugun degersizmi neden hep sen yapıyorsun diyor.
canım bence gitme senin yaşadıkların çok ağır şeyler neden gidesinki
ben gitmem kesinlikle ölüm bu hadi doğumda aramadı ama baban ölmüş kızın ölmüş Allah rahmet etsin
ama iyilik başka bişey sana gelene gidilir sen kavalidene gidince seni çağırdı mı peki
bence gitme kimsenin düğününü kalabalık göstermek zorunda değilsin
ihtiyacı olduğunda hatırlayanlardan nefret ediyorum
Asla gitmem. Cocugun olmus yaninda olmamis, otesi yok.
Allah rahmet eylesin, kiziniza uzun omurler versin..
eşin ne diyor bu konudA
Canim ya,dünya ölümlü ailedir iyi günde kötü günde diyecegim ama,sende bi insan evladisin ,sana gösterilmemis o deger,amaaa eger dersen ben Allah katinda o cocuk icin gidecegim,onu cok iyi anlarim.
Amcam dügünüme gelmedi,babam kuzenimin kine gitti....
canım bebeğini kaybetmişsin ama bak rabbim bir tane daha vermiş
ona uzun sağlıklı ömürler verisn allahım
bence sen yinede sırf allah rızası ve o küçük çocuk için git
takını tak otur kalkma ve çık git...
onlar utansın hoş utanma varsa tabiki
ama eşini yalnız bırakma derim ben
büyüklük sende kalsın onlar ezilsinler boşver
sen kazanacağın derecatı düşün
başınızdan çok zor şeyler geçmiş..
ben sizin yerinizde olsam kesinlikle gitmezdim
siz gitseniz de utanmazlar hatta gitmeseniz bir de ayıplarlar yani bu modeller böyle
kendinizi yorduğunuza degmez, arayıp agız ucuyla hayırlı olsun dersınız cok bıle
kafam karmakarısık.cıkamıyorum işin içinden kızlar.
önümüzdeki ay eşimin abisinin oglunun sünneti var ve ben gitmek istemiyorum.
çünkü bugüne dek yanımda görmedim kimseyi.3,5 yıllık evliyim.
ayrı sehirlerde oturuyoruz. bana hiç gelmediler. 2 yıl içinde cok zor zamanlar gecirdim.
önce ailevi sorunlarımız oldu kendi ailemle ilgili.üstüne babamı kaybettim.
sonra abim rahatsızlandı.ve en sonuncu olarak en zoru yavrumu topraga verdim gecen sene.
4 ay cift gördüm beynimde kitle cıktıgı için.eltim cocugumu gömdügümde bir telefon bile etmedi.
kaynım geldi sadece cenazeye. sonrada bir daha hiç oda gelmedi.
bu sene eltim rahatsızlandı istanbula geldiler.herseye ragmen agırladım oda nerdeyse geceye dogru geldiler.
Bir kızımı alan Rabbim baska bir kız evladı verdi bana sükürler olsun ve kızım 4 aylık oldu.
kapımı acmadılar.ben kayınvalidemlere gittim gecen hafta. yakınlar onlar aynı sehirdeler.
biz oraya gidince geldiler ve 9 yasındaki ogullarının eline bi ceyrek verip kızımı taktırdılar.
cok zoruma gitti o takı benim.ben oraya takı için gitmedim sonucta.
takan cocuk olunca geride veremedim o anda cocugun kırılmasını istememdim.
sonra sinirden agladım onlar gidince dert yandım kayınperderime falan. takıyıda bıraktım orda.
benim yerime sizde sünnette takın gelmicem bende dedim.
şimdi kafam allak bullak.bir yanım herseye ragmen git Allah rızası için diyor.
bir yaNIM senin cocugun degersizmi neden hep sen yapıyorsun diyor.
vallahi ben normalde git be kardeş iyilik sende kalsın derdim inan bak...ama bu biraz ağır olmuş,sonuçta siz akraba olmuşsunuz düğününe değil ama ölümüne yanında olmalılardı..onların düğünü bırak gitme şayet kocan gönül koymayacaksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?