• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki arada bir deredeyim

Ben gitmezdim. iki arada bir derede kalacak bir durum göremedim.

sadece iyiniyetli olduğun için içine sinmiyor ama ayıp olacağını sanmıyorum gitmemenin.
eşin gitmekisterse gitsin ama ben olsam ona bile göndermezdim. benimde başımdn benzer olaylar geçti, çağırdım ağırladım ama karşılığını goremedım bu sebeple ne arıyorum ne soruyorum . yeğeniniz büyüyünce irtibata geçersiniz küçücük cocogun anlayacağı seyler değil zaten bu sebeple kendinizi üzmeyin. kayıplarınıza rağmen aramamış sormamış ve insanlığını gostermemıs kişi için yapılacak pekde bişey yok. değmezzz cnm.

kesinlikle gitmezdim bnm kötü günümde yanımda olmayanın iyigününde neden yanında olayım ki

Gitme canım gitme...

Senin herşeyine sadece kaynın gelmiş,onlarınkine de eşin gitsin.
Sünnet düğünü,senin geçirdiklerinin yanında önemli değil.
Hadi bir olur iki olur,mazeret olur filan anlayış gösterilir ama yok yani.

Bebegin8z vefat edince nasil aramadi dogrusu cok sasirdim. Aranizda eskifen bir sorunmu vardi yada ne biliyim gorusmekmi istemiyor sizinle. Gelmez gitmrz aramaz neysede olum var ortada aramamasi cok degisik bir durum. Ben olsan hic gitmem yokmus gibi davranirim. Bin yil gormesem hic birseyim eksilmez. Demekki gorusmek istemiyor derim.

kafam karmakarısık.cıkamıyorum işin içinden kızlar.
önümüzdeki ay eşimin abisinin oglunun sünneti var ve ben gitmek istemiyorum.
çünkü bugüne dek yanımda görmedim kimseyi.3,5 yıllık evliyim.
ayrı sehirlerde oturuyoruz. bana hiç gelmediler. 2 yıl içinde cok zor zamanlar gecirdim.
önce ailevi sorunlarımız oldu kendi ailemle ilgili.üstüne babamı kaybettim.
sonra abim rahatsızlandı.ve en sonuncu olarak en zoru yavrumu topraga verdim gecen sene.
4 ay cift gördüm beynimde kitle cıktıgı için.eltim cocugumu gömdügümde bir telefon bile etmedi.
kaynım geldi sadece cenazeye. sonrada bir daha hiç oda gelmedi.
bu sene eltim rahatsızlandı istanbula geldiler.herseye ragmen agırladım oda nerdeyse geceye dogru geldiler.
Bir kızımı alan Rabbim baska bir kız evladı verdi bana sükürler olsun ve kızım 4 aylık oldu.
kapımı acmadılar.ben kayınvalidemlere gittim gecen hafta. yakınlar onlar aynı sehirdeler.
biz oraya gidince geldiler ve 9 yasındaki ogullarının eline bi ceyrek verip kızımı taktırdılar.
cok zoruma gitti o takı benim.ben oraya takı için gitmedim sonucta.
takan cocuk olunca geride veremedim o anda cocugun kırılmasını istememdim.
sonra sinirden agladım onlar gidince dert yandım kayınperderime falan. takıyıda bıraktım orda.
benim yerime sizde sünnette takın gelmicem bende dedim.
şimdi kafam allak bullak.bir yanım herseye ragmen git Allah rızası için diyor.
bir yaNIM senin cocugun degersizmi neden hep sen yapıyorsun diyor.
:50::50::50:

esin ne diyor? bence onlara deyer vermek zorunda deyilsin. Senden hic birseyi haketmiyorlar, sadece belki cocuklari hakediyordur, o da cunku masum.
Ama bence esinle konus, ne dogru ona gore karar ver. Gitmen seni alcaltmaz. Snein icin birseyi deyistirmez.

Pek eltiniz aramazken gelmezken kaynın ona bir şey demiyor mu yeğeni öldüğünde kendisi aramış gelmiş neden karısını getirmemiş ara dememiş bu kadar mı vicdansız yani bu kadın anlamadım ailede herkes bunu kınar ayıplar. Bence siz gitmeseniz bile eşiniz gitsin madem ölüme bile gelmedi bilemeyiz tabi sonuçta onunda durumunu çocukları var mı müsait miydi ama aramadıysa bile hayret kaynınızın bunu rica etmesi lazımdı öncelikle. Çocuğu bahane edin gitmeyin o zaman ama eşiniz gitsin.

Oyle vicdansiz kadin cok ki. ben sasirmiyorum. Etraf kislik bozuklugu olan insanlarla dolmus artik. Sevgisiz, sefkatsiz merhametsiz insan sayisi cok artmis sanki.

Ben de gitmezdim ölüm olsa cenaze hadi neyse olumdur derim ama bu sunnet dugunu gereksiz yere zahmet cekmenize bu kadar dusunmenize degmez bile.. Onlar da dusunmelilerdi elbet bize de sira gelecek diye insanla oluyor her is..

Bir sünnet düğünü benim bebeğimin cenazesinden değerli değil:'(:'(:'( kusura bakma çok bozuldum düşününce bile:-(:-(:-(

Ben olsam insanlık görevimi yapar giderdim ama o kadar!!!daha sonra ne evime sokarım ne de arar sorarım.
sözde onlar üstüne düşeni yapmışlar cenazeye gelmiş altın takmış kendilerine göre haklı olduklarını düşünüyorlardır ki asla haklı değiller
Düğüne eşim için giderdim ki ileride bir tatsızlık olduğunda bak ben gittim her şeye rağmen ama onlar gelmedi ben mi haklıyım onlar mı ? kozu onlara vermemek lazım sonuçta ileride neler olucağını bilemezsin eşin belki de sonradan acısını çıkartacak senden.
EN iyi kararı da siz verirsiniz o yüzden hakkınızda hayırlısı

Çok üzüldüm çok ağır şeyler yaşamışsın.
Buna rağmen yüce gönüllülük yapıp eltini ağırlamışsın ki ben kapıdan içeri sokmazdım :53:
Senin yerinde olsam asla gitmem.

tekrar çocuk sahibi olmana çok sevindim :)
inşaallah hayırlı, uzun ömürlü bir evlat olsun kuzun.

4aylık bebekle gitmek senin için zor olmayacak mı?
gittiğin yerde de kalabalık, curcuna..
sırf bunun için bile gidilmez yani :)

hepinize cok tesekkür ediyorum.belki cogunuz kızacak ama gitmeye karar verdim.
eşimde sasırdı.ama gitmeyi istiyorduki üstelemedi ve biletleri aldı.
son bir defa insanlıgımı yapmaya karar verdim ama dile getireceğim abisine.
kul bilemesede Allahım bilsin.

Pek eltiniz aramazken gelmezken kaynın ona bir şey demiyor mu yeğeni öldüğünde kendisi aramış gelmiş neden karısını getirmemiş ara dememiş bu kadar mı vicdansız yani bu kadın anlamadım ailede herkes bunu kınar ayıplar. Bence siz gitmeseniz bile eşiniz gitsin madem ölüme bile gelmedi bilemeyiz tabi sonuçta onunda durumunu çocukları var mı müsait miydi ama aramadıysa bile hayret kaynınızın bunu rica etmesi lazımdı öncelikle. Çocuğu bahane edin gitmeyin o zaman ama eşiniz gitsin.

kaynımda onu kendi haline bıraktıgını söylüyormuş.evdede öyleymiş.
kaprisliymiş.

Bebegin8z vefat edince nasil aramadi dogrusu cok sasirdim. Aranizda eskifen bir sorunmu vardi yada ne biliyim gorusmekmi istemiyor sizinle. Gelmez gitmrz aramaz neysede olum var ortada aramamasi cok degisik bir durum. Ben olsan hic gitmem yokmus gibi davranirim. Bin yil gormesem hic birseyim eksilmez. Demekki gorusmek istemiyor derim.

aramıda hiçbr sorun olmadı.o bana laf sokardı ben cevap vermezdim.
kıskançlık ve bencillik var onda. hersey onun dediği gibi olsun istiyor.
zaten görüşmüyoruz.

esin ne diyor? bence onlara deyer vermek zorunda deyilsin. Senden hic birseyi haketmiyorlar, sadece belki cocuklari hakediyordur, o da cunku masum.
Ama bence esinle konus, ne dogru ona gore karar ver. Gitmen seni alcaltmaz. Snein icin birseyi deyistirmez.

eşim sessiz kalıyordu bana karsı.haklı oldugumu biliyor. ailesine düşkün biri.
son defa bunu yapacagım Allh rızası için ve eşim hatrına.

kafam karmakarısık.cıkamıyorum işin içinden kızlar.
önümüzdeki ay eşimin abisinin oglunun sünneti var ve ben gitmek istemiyorum.
çünkü bugüne dek yanımda görmedim kimseyi.3,5 yıllık evliyim.
ayrı sehirlerde oturuyoruz. bana hiç gelmediler. 2 yıl içinde cok zor zamanlar gecirdim.
önce ailevi sorunlarımız oldu kendi ailemle ilgili.üstüne babamı kaybettim.
sonra abim rahatsızlandı.ve en sonuncu olarak en zoru yavrumu topraga verdim gecen sene.
4 ay cift gördüm beynimde kitle cıktıgı için.eltim cocugumu gömdügümde bir telefon bile etmedi.
kaynım geldi sadece cenazeye. sonrada bir daha hiç oda gelmedi.
bu sene eltim rahatsızlandı istanbula geldiler.herseye ragmen agırladım oda nerdeyse geceye dogru geldiler.
Bir kızımı alan Rabbim baska bir kız evladı verdi bana sükürler olsun ve kızım 4 aylık oldu.
kapımı acmadılar.ben kayınvalidemlere gittim gecen hafta. yakınlar onlar aynı sehirdeler.
biz oraya gidince geldiler ve 9 yasındaki ogullarının eline bi ceyrek verip kızımı taktırdılar.
cok zoruma gitti o takı benim.ben oraya takı için gitmedim sonucta.
takan cocuk olunca geride veremedim o anda cocugun kırılmasını istememdim.
sonra sinirden agladım onlar gidince dert yandım kayınperderime falan. takıyıda bıraktım orda.
benim yerime sizde sünnette takın gelmicem bende dedim.
şimdi kafam allak bullak.bir yanım herseye ragmen git Allah rızası için diyor.
bir yaNIM senin cocugun degersizmi neden hep sen yapıyorsun diyor.
:50::50::50:

Gitmeyin bence... Bir anne olarak en acı gününüzde (ki acınızı hayal bile etmek istemiyorum) bir telefon açıp destek olmayan insan benim gözümde hiç ama hiç tanımadığım, hayatımda olmayan insandır... Tavrınızı koyabilirsiniz içiniz rahat olsun....

Gitmeyin bence... Bir anne olarak en acı gününüzde (ki acınızı hayal bile etmek istemiyorum) bir telefon açıp destek olmayan insan benim gözümde hiç ama hiç tanımadığım, hayatımda olmayan insandır... Tavrınızı koyabilirsiniz içiniz rahat olsun....

zerre ilgilenmeyeceğim gittiğimde.eşimede dedim takımı takıp cıkarım dedim.

Back
X