- 19 Ocak 2022
- 385
- 705
- 18
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Siz ne istiyorsunuz? O ne der bu alınır mı ile devam etmeyin çok yıpranırsınız. Ben nişandan sonra yorgunluktan var ya bayılacaktım. Bir de eşimin ailesi hurra kaldılar. İki gün kendime gelemedim. Uykumda bile pasta börek dağıtıyordum.merhaba herkese,
bu haftasonu nişanım var, şehirdışından iki arkadaşım gelecek. bir gün önceden gelecekler nişanın ertesi gün için de hep birlkte gezeriz diye düşünmüşler. daha doğrusu bi arkadaşım öyle düşünmüş diğeri de olur dedi. ben turistik şehre cok yakın bi yerde yaşıyorum. o yüzden araba kiralayıp turistik yere gezmeye gideriz dedi arkadasım. ama benim de pazartesi günü dersim var. öğretmenim. öğlen bitiyor ama öğleden sonra da aynı şehir de yaşadıgım cok yakın arkadasım var onun bebeğine bakıyorum o arkadaşım da üni de öğretmen ve pazartesi ilk iş günü. önceden de söylemişti pazartesi benim için önemli diye. bebeğine baktıgım arkadasımın ailesi baska sehirde yaşıyor yani bir tek ben varım onun için, eşinin de izin alması cok zor. bebek icin bana güvendiler yani, bikac aydır ben bakıyorum bebişe ama önceden daha esnekti saatler smdi derse gideceği için pazartesi önemliymiş onun için.
şehişrdışından gelecek arkadasım da pazartesi izin al gezmeye gidelim diyor, bebeğine baktığım arkadasım da eşim izin alamaz ben cok zor durumda kalırım napcam ben diyor. diğer arkadaş arkadaşın bencillik yapıyor senin sehirdısından arkadasın geliyor sonucta anlayış göstersin diyor. ben arada kaldımşehirdısından gelcek arkadaşıma ertesi gün döner misin diyemiyorum ama diğerine de ben gelmeyim bebiş için de diyemiyorum. nişan stresi arasında bir de bu stresi yaşıyorum
not: arkadaşımın bebeğine ücret karşılığı bakıyorum
Onlarla alıp sonrasında gezdirmek gibi özel olarak ilgilenmen gerekmiyor. Ne düşüncesiz ne bencil insanlar yahu.sehirdısından gelen arkadasım da diyorki bebegine baktıgın arkadasına söyle sonucta senin nisanın var sehirdısından arkadasların geliyor onlarla ilgilenmem gerekiyor anlayıslı olsun, ama o kızın da baska alternatifi yok olsa beni hiç konusturmaz bile git arkadaslarınla ilgilen der
benim isteğim o yönde zaten, bebişin alternatifi yok bana da alıştı baskası da ilgilenemez durmaz ama dger taraftan arkadasım da iyi o zaman ben aynı nişandan sonra dönerim diyo zaten zar zor geliyorum gelmişken gezerdik ama neyse artık diyo bunlara ne karsılık verebilirimki söyledim o kadar zaten nişan stresi var bi de bunun içine sokmayın beni anlayıslı olun dye bebegine baktıgım arkadasıma kızıyo bisürü
akraba arkadas kmseyi istemiyo benimle gezmek istiyomuş. konuştuk anlattım durumu nişan bitince döneceklerYanlış konuya yazdım galiba :)
Yorumumu yazayımi hani bu bebeğin annesinin işte ilk günü olduğunu bir süredir, önceden de biliyorsunuzdur diye düşünüyorum konu sahibesi. Ona bakarak keşke nişanı farklı tarihe koysaydın. Şimdi bu kadın para ödüyor,üstelik söz de vermişsinz üstelik ilk iş günü bence bebeğe bakmalısın. Arkadaşını gezdirmesi için bir akraba ayarlayamaz mısın?
hayır ben gezmek istemiyorum ben hem dersime gitmek hem de bebişin yanına gitmek istiyorum. ayrıca nişan sonrası maddi açıdan bu gezi beni zaten zorlayacaktı yani hiç bi şekilde oluru yoktu benim için ama arkadaşım cok ısrarcı konustu alttan alttan sonucta o kadar sehirdısından geliyoruz senin için gezmeye gidelim imasında bulundu. nişan heyecanımı bile bastırdı şu konu nerdeyse keşke gelmese de böyle laflar duymasam diyecemNişana gelecek arkadaşlarınıza teşekkür edip , ekstra gezme imkanınız bulunmadığını , arzu ederlerse şu an nişana gelmeyip daha uygun bir zamanda izinlerinizi ayarlayıp gezmeye gelmelerini söyleyin o zaman.
Konunuza yazan arkadaşlar , bebeğe ücretli baktığınızı , dolayısıyla işin önceliğiniz olduğunu söylemişler.
Siz halen ; bebeği baktığınız kişinin yakın arkadaşınız olduğunu ve arkadaşlarınızın sözlerini tekrar ediyorsunuz. Aslında siz de izin almak istiyorsunuz gibi gözüküyor.
Bu durumda bebek bakıcılığı işinizden ayrılmanız daha sağlıklı olacaktır.
Kimbilir o insanlar da ne kadar gerilmiştir. Onlarla bir konuşma yapmışsınız ki kadın kendi işi dışında , kocasının da izin alamadığına kadar paylaşmış.
Bu iş,benim düğünüme gelen 2 arkadaşımın ojelerinin,manikurlerinin ben hazır olduktan sonraya kalmasi ve esimle 2 saat kendilerini beklememize benziyor sanki kendi nisaninda ya da düğününde bile insan birilerini mutlu edebilecek miyim diye bir cabaya giriyor ve kendini arka plana atıyor.Bunu yapma.Cunku bir işe yaramaz arkandan yine dedikodun döndürülür,emin ol.Bence nisana gelen arkadaşların karşılık beklemeden gelmeli sonuçta gelme amaçları o,gezmeye başka bir zaman özel olarak rahat bir zamanda gelsinler.Bebek annesi de sana güvenmiş ve surekliligi olan bir şey ben olsam bebege bakardım.Kendi kendine plan yapan arkadaslarim da ister gelsin ister gelmesinmerhaba herkese,
bu haftasonu nişanım var, şehirdışından iki arkadaşım gelecek. bir gün önceden gelecekler nişanın ertesi gün için de hep birlkte gezeriz diye düşünmüşler. daha doğrusu bi arkadaşım öyle düşünmüş diğeri de olur dedi. ben turistik şehre cok yakın bi yerde yaşıyorum. o yüzden araba kiralayıp turistik yere gezmeye gideriz dedi arkadasım. ama benim de pazartesi günü dersim var. öğretmenim. öğlen bitiyor ama öğleden sonra da aynı şehir de yaşadıgım cok yakın arkadasım var onun bebeğine bakıyorum o arkadaşım da üni de öğretmen ve pazartesi ilk iş günü. önceden de söylemişti pazartesi benim için önemli diye. bebeğine baktıgım arkadasımın ailesi baska sehirde yaşıyor yani bir tek ben varım onun için, eşinin de izin alması cok zor. bebek icin bana güvendiler yani, bikac aydır ben bakıyorum bebişe ama önceden daha esnekti saatler smdi derse gideceği için pazartesi önemliymiş onun için.
şehişrdışından gelecek arkadasım da pazartesi izin al gezmeye gidelim diyor, bebeğine baktığım arkadasım da eşim izin alamaz ben cok zor durumda kalırım napcam ben diyor. diğer arkadaş arkadaşın bencillik yapıyor senin sehirdısından arkadasın geliyor sonucta anlayış göstersin diyor. ben arada kaldımşehirdısından gelcek arkadaşıma ertesi gün döner misin diyemiyorum ama diğerine de ben gelmeyim bebiş için de diyemiyorum. nişan stresi arasında bir de bu stresi yaşıyorum
Cok zora gireceksen gelme,alinmam de bence.Madem nisana geliyorsun niye herseyi ona bağlıyorsun dimi amabenim isteğim o yönde zaten, bebişin alternatifi yok bana da alıştı baskası da ilgilenemez durmaz ama dger taraftan arkadasım da iyi o zaman ben aynı nişandan sonra dönerim diyo zaten zar zor geliyorum gelmişken gezerdik ama neyse artık diyo bunlara ne karsılık verebilirimki söyledim o kadar zaten nişan stresi var bi de bunun içine sokmayın beni anlayıslı olun dye bebegine baktıgım arkadasıma kızıyo bisürü
hayır ben gezmek istemiyorum ben hem dersime gitmek hem de bebişin yanına gitmek istiyorum. ayrıca nişan sonrası maddi açıdan bu gezi beni zaten zorlayacaktı yani hiç bi şekilde oluru yoktu benim için ama arkadaşım cok ısrarcı konustu alttan alttan sonucta o kadar sehirdısından geliyoruz senin için gezmeye gidelim imasında bulundu. nişan heyecanımı bile bastırdı şu konu nerdeyse keşke gelmese de böyle laflar duymasam diyecem
Ücretli bakıyorsanız, iş tamamen değişir. Bakmak zorundaysanız bebeğe yani başka alternatif yoksa, simdiden arkadaşınızla konuşun plan yapmasın..evet ücretli bakıyorum ki arkadasım oldugu icin normalde baskasına vereceği ücretten daha fazlasını veriyor bebeğiyle cok iyi anlasıyoruz bir de benim alanım bu zaten bebekleri de cok severim, baska zaman olsa cok esnek olurdu ama pazartesi üni de dersinin başladıgı ilk gün olunca izin alamam diyor
Evet oyleymisBence cocuga ucret karsiliginda bakiyor.
Evet cok haklisiniz. Ucretli oldugunu bilmiyordum. O zaman konu sahibi arkadasiniz gezemeyecek. Ama sorun etcegini sanmiyorum nisan icin geliyor sonucta gezmeye gelmiyor ki. O kadarda anlayissiz degildir umarim yani.Bebek bakımı için ücret alıyormuş. Aile de o baktığı için başka bir bakıcı ayarlamamış. Kadın iş yerinde önemli bir günde bakıcı arkadaşlarını gezdirecek diye izin alamaz ki.
Şehir dışından gelen arkadaşın bebeği olan arkadaşının nasıl bir çözüm bulmasını bekliyormuş acaba? Gökten zembille mi inecekmiş bebek bakıcısı. Alternatifi olsa zaten o da sizi zor durumda bırakmazdı. Tamam böyle bir teklif yapar gayet de güzel olurdu bebeğe bakabilecek biri olsaydı, ama karşı taraf başka bakıcı bulamayacağını belirtmiş daha uzatmanın anlamı ne. Bu kadar bencillik de pes.sehirdısından gelen arkadasım da diyorki bebegine baktıgın arkadasına söyle sonucta senin nisanın var sehirdısından arkadasların geliyor onlarla ilgilenmem gerekiyor anlayıslı olsun, ama o kızın da baska alternatifi yok olsa beni hiç konusturmaz bile git arkadaslarınla ilgilen der
Bebeği de alıp gezin, o da hava almış olur. Tabii çok küçük degilse. Akşam da anne babası sizin bulunduğunuz yere arabayla gelip alsınlar.merhaba herkese,
sorun etti malesefEvet oyleymis
Evet cok haklisiniz. Ucretli oldugunu bilmiyordum. O zaman konu sahibi arkadasiniz gezemeyecek. Ama sorun etcegini sanmiyorum nisan icin geliyor sonucta gezmeye gelmiyor ki. O kadarda anlayissiz degildir umarim yani.
Arkadaşınız çok bencil,Sizin bebek bakmak zaten işiniz,daha önce pazartesi için söz vermişsiniz.Keyfi gezmek için ,anneyi ve bebeği mağdur etmemelisiniz.Bu sizi güvenilmez yapar,Ben olsam bu durumda size selam bile vermem.sorun etti malesefben hasta da olabilirmişim o zaman kim bakacakmış bebeğe başka işim de çıkabilirmişim bebeğine baktıgım arkadasımın nasıl alternatifi olamazmış benim şehirdısından arkadasım geliyomuş anlayıslı olmalıymış daha uzadı böyle... hatta nişandan önceki gün gidelim gezmeye teklifi bile geldi dedim sacmalama anneme yardım edicem evde bi ton hazırlık var iş var aa dogru tabi dedi kapattık konuyu...
Ya sizin kendi fikriniz yok mu?bilmez olur mu b iliyor tabi söyledim de arkadasım zor durumda kalabilir diye ama o nişanın var sonucta arkadasın anlayıslı olsun sehirdısından misafirin gelecek dedi, hasta olsan napıcaktı alternatifi yoksa madem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?