- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
öğlen 12de bitecek dersim o saatten sonra gideriz dye söyledi arkadasım ama öğleden sonrada bebek bakıyorumZaten o gün öğlene kadar dersiniz varmış nasıl izin alacaksınız kı? Orası falso direkt boşa konuşuyor iki taraf da
bebeğine bakıyorum ama ücret karşılığında yani hakkımı fazla fazla verir arkadasım sonucta işim benim bi yerde ona da bişey diyemiyorumBaşkasının bebeğine bakmak çok büyük fedakarlık. Ben asla yapmazdım. Büyük risk bana göre. Bir de nişanın ertesi günü feci yorgun olursun. Ayrıca arkadaşının (bebeğine baktığın) tavır da bi itici geldi.
Siz gidemeyecekseniz onlara organizasyon yapın.
Bence cocuga ucret karsiliginda bakiyor.Bebek bakmak cok sorumluluk. Allah korusun mama yedirirken bogulabilir mesela. Yazarken bile elim titredi. Siz nasil rahatca kabul edeblidiniz sasirdim. Allah korusun daha neler neler olabilir. Cocugu size guvenerek yapmadilar heralde degil mi. Lutfen once kendinizi dusunun.
İyi de bu durumda tam olarak neden iki arada kaldınız? Çatışma yaşayacağınız bir durum yok ki !!bebeğine bakıyorum ama ücret karşılığında yani hakkımı fazla fazla verir arkadasım sonucta işim benim bi yerde ona da bişey diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?