Neden anlasilmiyosun biliyomusun.Ya arkadaşlar kürtçe konuşmuyorumki biz normalde kocamın ortaklarıyla gidecektik istanbuldan dönüşte bazı sıkıntılar oldu gidemedik biz hep beraber gecen sene afyona gelmistik gene ama eltimle bazı sorunlar oldu ortağının karısı arasında konuşmuyorlar.. Kadında beni savunmuştu bizde konuşuyorduk aramızda ben gitmem onla bidaha biyere o nasıl bir insan diye.. Simdi ben tatile geldimya onlarla iki yüzlü demesinler. Ya ortağını da hanımını da çok seviyorum . gerçekten
Sonuçta siz bir ailesiniz.Eşinizin abisiyle tatil yapmasından ne kötü düşünce çıkaracaklar.Canınız kiminle isterse Onunla gidersiniz,Onlara ne kiYa arkadaşlar kürtçe konuşmuyorumki biz normalde kocamın ortaklarıyla gidecektik istanbuldan dönüşte bazı sıkıntılar oldu gidemedik biz hep beraber gecen sene afyona gelmistik gene ama eltimle bazı sorunlar oldu ortağının karısı arasında konuşmuyorlar.. Kadında beni savunmuştu bizde konuşuyorduk aramızda ben gitmem onla bidaha biyere o nasıl bir insan diye.. Simdi ben tatile geldimya onlarla iki yüzlü demesinler. Ya ortağını da hanımını da çok seviyorum . gerçekten
O zaman bir daha kimsenin yanında baskasinin hakkında konuşmayın ve evet kadın hem arkasindan konuştu hem beraber tatile gidiyorlar diyebilir.Eltin ve diğer kadın arkadaslardi ama artık konusmuyorlar galiba seni savunduğu için.Araları senin yüzünden açılmış galiba anca bunları anladım :)Ya arkadaşlar kürtçe konuşmuyorumki biz normalde kocamın ortaklarıyla gidecektik istanbuldan dönüşte bazı sıkıntılar oldu gidemedik biz hep beraber gecen sene afyona gelmistik gene ama eltimle bazı sorunlar oldu ortağının karısı arasında konuşmuyorlar.. Kadında beni savunmuştu bizde konuşuyorduk aramızda ben gitmem onla bidaha biyere o nasıl bir insan diye.. Simdi ben tatile geldimya onlarla iki yüzlü demesinler. Ya ortağını da hanımını da çok seviyorum . gerçekten
Tamam da onla alakası yok işte .. Ben ortağının hanımına eltim çok iyi bir insan değil onu kotulerdik bidaha tatile gitmiyecegiz , derdik ve de onlarla gidecektik bunlarla gittik... Benim ne demeem lagzim haberim yokmuydu diyim aram bozulsun istemiyorumSonuçta siz bir ailesiniz.Eşinizin abisiyle tatil yapmasından ne kötü düşünce çıkaracaklar.Canınız kiminle isterse Onunla gidersiniz,Onlara ne ki
Evet aynen öyle. . benim ne yapmam lagzim şu durumdaO zaman bir daha kimsenin yanında baskasinin hakkında konuşmayın ve evet kadın hem arkasindan konuştu hem beraber tatile gidiyorlar diyebilir.Eltin ve diğer kadın arkadaslardi ama artık konusmuyorlar galiba seni savunduğu için.Araları senin yüzünden açılmış galiba anca bunları anladım :)
Ortaklarlada 1 hafta tatile gidinYa arkadaşlar kürtçe konuşmuyorumki biz normalde kocamın ortaklarıyla gidecektik istanbuldan dönüşte bazı sıkıntılar oldu gidemedik biz hep beraber gecen sene afyona gelmistik gene ama eltimle bazı sorunlar oldu ortağının karısı arasında konuşmuyorlar.. Kadında beni savunmuştu bizde konuşuyorduk aramızda ben gitmem onla bidaha biyere o nasıl bir insan diye.. Simdi ben tatile geldimya onlarla iki yüzlü demesinler. Ya ortağını da hanımını da çok seviyorum . gerçekten
Anlamak için yorumlara baktım,yine anlamadım.
Sorması ayıp madem Onlarla gidecektiniz neden gitmediniz o zaman da,eltinlerle gittiniz,anlayamadım.Tamam da onla alakası yok işte .. Ben ortağının hanımına eltim çok iyi bir insan değil onu kotulerdik bidaha tatile gitmiyecegiz , derdik ve de onlarla gidecektik bunlarla gittik... Benim ne demeem lagzim haberim yokmuydu diyim aram bozulsun istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?