İki arada kaldım

Panikkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
145
30
18
31
Merhaba kızlar. Eski erkek arkadaşımla evlilik yolunda giderken babam yüzünden ayrıldık . Çünkü o Avcılar'da oturuyor ve babası vefat ettiği için evlendigimizdede Avcılar'da oturmak istedi fakat babam beni o tarafa vermiyor. Biz Anadolu yakasında oturuyoruz Kartal'da.mecbur bende ayrildim babamla tartıştık asla vermeyeceğini söyledi oraya. Şimdi biz yine barıştık ama babam hâlâ aynı fikirde çocukta bu tarafa gelmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım babamı çiğneyip evlensem mi

Babanı çiğneyip evlenme ama bu sebepten neden yok desin başka birşey vardır onu iyi bi öğren

Baban Avcılar'ı bahane ediyor gibi. Altında daha başka sorun var. Bence babanı dinle

konuşup halledebilirler.ama babamı çigneyip evlensem mi diye düşüncenizin sonucu genelde tek başına kalmak oluyor anne baba önemli

Bu kadar saçma bir bahane görmedim. Senin erkek arkadaşın olmak İstemezdim. Yazık çocuğaaaa

Ne babanin ne de sevgilinin dedigi olsun. Orta yolu bulun. Avcilar tarafi da olmasin. Anadolu yakasi da. Belki de baban kaynanana yakin olmani istemiyor. Baska semt dusunun.
Sevgilun anneme yakin olacagiz derse ben istemezdim. Cunku bir suru problemler cikiyor ileride. Her gun gitmeni bekliyorlar, durnadan misafirleri geliyor hizmet etmeni bekliyorlar, temizlive yardima zirt pirt cagiriyorlar. Sevgilinin bu kadar inadini da anlamadim. Isi Istanbul'un o yakasinda olabilir, tamam ama sart mi Avcilar olmasi?

avcılar da metrobus durağına yakın yerde oturun, aylık akbil doldur kimseyi kırmamış ol.
tööbe tööbe başka il olur anlarım da 1 saatlik şehiriçinin nesini istemedi baban ya

e adam haklı şimdi,kızını görmek için kıtalar arası seyahat mı yapsın her seferinde??

Ben de en kötü ihtimal il degisikli falan sandım. Kimseyi cignemeyi gerektirecek bi mesafe yok babanız sizi ona değil belli ki kimseye vermek istemiyo

Babanız haklı tabi ki, sonuçta okyanus ötesi bir yere kızını göndermek kolay mı! Yaşlar da 15 galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…