Baban Avcılar'ı bahane ediyor gibi. Altında daha başka sorun var. Bence babanı dinleMerhaba kızlar. Eski erkek arkadaşımla evlilik yolunda giderken babam yüzünden ayrıldık . Çünkü o Avcılar'da oturuyor ve babası vefat ettiği için evlendigimizdede Avcılar'da oturmak istedi fakat babam beni o tarafa vermiyor. Biz Anadolu yakasında oturuyoruz Kartal'da.mecbur bende ayrildim babamla tartıştık asla vermeyeceğini söyledi oraya. Şimdi biz yine barıştık ama babam hâlâ aynı fikirde çocukta bu tarafa gelmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım babamı çiğneyip evlensem mi
Bu kadar saçma bir bahane görmedim. Senin erkek arkadaşın olmak İstemezdim. Yazık çocuğaaaaMerhaba kızlar. Eski erkek arkadaşımla evlilik yolunda giderken babam yüzünden ayrıldık . Çünkü o Avcılar'da oturuyor ve babası vefat ettiği için evlendigimizdede Avcılar'da oturmak istedi fakat babam beni o tarafa vermiyor. Biz Anadolu yakasında oturuyoruz Kartal'da.mecbur bende ayrildim babamla tartıştık asla vermeyeceğini söyledi oraya. Şimdi biz yine barıştık ama babam hâlâ aynı fikirde çocukta bu tarafa gelmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım babamı çiğneyip evlensem mi
Merhaba kızlar. Eski erkek arkadaşımla evlilik yolunda giderken babam yüzünden ayrıldık . Çünkü o Avcılar'da oturuyor ve babası vefat ettiği için evlendigimizdede Avcılar'da oturmak istedi fakat babam beni o tarafa vermiyor. Biz Anadolu yakasında oturuyoruz Kartal'da.mecbur bende ayrildim babamla tartıştık asla vermeyeceğini söyledi oraya. Şimdi biz yine barıştık ama babam hâlâ aynı fikirde çocukta bu tarafa gelmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım babamı çiğneyip evlensem mi
e adam haklı şimdi,kızını görmek için kıtalar arası seyahat mı yapsın her seferinde??Merhaba kızlar. Eski erkek arkadaşımla evlilik yolunda giderken babam yüzünden ayrıldık . Çünkü o Avcılar'da oturuyor ve babası vefat ettiği için evlendigimizdede Avcılar'da oturmak istedi fakat babam beni o tarafa vermiyor. Biz Anadolu yakasında oturuyoruz Kartal'da.mecbur bende ayrildim babamla tartıştık asla vermeyeceğini söyledi oraya. Şimdi biz yine barıştık ama babam hâlâ aynı fikirde çocukta bu tarafa gelmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım babamı çiğneyip evlensem mi
Ben de en kötü ihtimal il degisikli falan sandım. Kimseyi cignemeyi gerektirecek bi mesafe yok babanız sizi ona değil belli ki kimseye vermek istemiyoMerhaba kızlar. Eski erkek arkadaşımla evlilik yolunda giderken babam yüzünden ayrıldık . Çünkü o Avcılar'da oturuyor ve babası vefat ettiği için evlendigimizdede Avcılar'da oturmak istedi fakat babam beni o tarafa vermiyor. Biz Anadolu yakasında oturuyoruz Kartal'da.mecbur bende ayrildim babamla tartıştık asla vermeyeceğini söyledi oraya. Şimdi biz yine barıştık ama babam hâlâ aynı fikirde çocukta bu tarafa gelmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım babamı çiğneyip evlensem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?