Hakikatenmi ya... Baban avcılara taşınsın mademMerhaba kızlar. Eski erkek arkadaşımla evlilik yolunda giderken babam yüzünden ayrıldık . Çünkü o Avcılar'da oturuyor ve babası vefat ettiği için evlendigimizdede Avcılar'da oturmak istedi fakat babam beni o tarafa vermiyor. Biz Anadolu yakasında oturuyoruz Kartal'da.mecbur bende ayrildim babamla tartıştık asla vermeyeceğini söyledi oraya. Şimdi biz yine barıştık ama babam hâlâ aynı fikirde çocukta bu tarafa gelmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım babamı çiğneyip evlensem mi
Yaşınız 16 falan mı? Eğer uygun görüyorsanız gider farklı uzak bir şehirde yaşarsınız aileniz neden size itimat etmiyor?Merhaba kızlar. Eski erkek arkadaşımla evlilik yolunda giderken babam yüzünden ayrıldık . Çünkü o Avcılar'da oturuyor ve babası vefat ettiği için evlendigimizdede Avcılar'da oturmak istedi fakat babam beni o tarafa vermiyor. Biz Anadolu yakasında oturuyoruz Kartal'da.mecbur bende ayrildim babamla tartıştık asla vermeyeceğini söyledi oraya. Şimdi biz yine barıştık ama babam hâlâ aynı fikirde çocukta bu tarafa gelmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım babamı çiğneyip evlensem mi
Altında başka bişi mi var acaba evlilik sebebiyle şehir, ülke değiştirenler varMerhaba kızlar. Eski erkek arkadaşımla evlilik yolunda giderken babam yüzünden ayrıldık . Çünkü o Avcılar'da oturuyor ve babası vefat ettiği için evlendigimizdede Avcılar'da oturmak istedi fakat babam beni o tarafa vermiyor. Biz Anadolu yakasında oturuyoruz Kartal'da.mecbur bende ayrildim babamla tartıştık asla vermeyeceğini söyledi oraya. Şimdi biz yine barıştık ama babam hâlâ aynı fikirde çocukta bu tarafa gelmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım babamı çiğneyip evlensem mi
Aynen öyle en mantıklı yorumu siz yapmissiniz. Deprem bölgesi ve semtin de iyi olmadığını söylüyor.Sebebi ne olursa olsun anne baba rızası olmadan yapılan hiç bir evlilik görmedim sonu iyi biten. Baban semti sevmediği için değil başka bir düşüncesi olduğu için istemiyor. Ben de avcılar istemezdim mesela çünkü İstanbul da şiddetli bir deprem bekleniyor ve avcılar en büyük risk bölgesi daha önceki depremde şahit olduğumuz gibi. Ben evladımı oraya göndermezdim bunu düşünerek mesela.
Yaşım 27. Babam bize çok düşkün diğer ablalarim da bize çok yakın oturuyorlarYaşınız 16 falan mı? Eğer uygun görüyorsanız gider farklı uzak bir şehirde yaşarsınız aileniz neden size itimat etmiyor?
Demek ki henüz bu sorumluluğu alacak yaşta değilsiniz evlenmeyin
Babanız size çok düşkünse mutluluğunuzu istemeli. Bu arzusundan dolayı belki de mutluluğu kaçırıyorsunuz şu anYaşım 27. Babam bize çok düşkün diğer ablalarim da bize çok yakın oturuyorlar
Yani bi baba ya da anne evladını deprem riski çok yüksek olan bir yere asla göndermez siz de gitmeyin zaten araştırın riski daha az olan bi yere eş adayınızı ikna edin gerçekten 7 üzerinde deprem bekleniyor. Babanız çok haklıAynen öyle en mantıklı yorumu siz yapmissiniz. Deprem bölgesi ve semtin de iyi olmadığını söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?