İki arada kaldım

Hakikatenmi ya... Baban avcılara taşınsın madem

Daha neler ya hadi başka şehiri anlarız da istanbul icinde yer mi seçiliyor? Ortak noktada oturun o zaman

Yaşınız 16 falan mı? Eğer uygun görüyorsanız gider farklı uzak bir şehirde yaşarsınız aileniz neden size itimat etmiyor?
Demek ki henüz bu sorumluluğu alacak yaşta değilsiniz evlenmeyin

Baban bence kayınvalidene yakın oturmanı istemiyor. Çok da haksız sayılmaz. Hele ki erkek arkadaşının babası vefat etmiş kayınvalidenin sizi rahat bırakmayacağı aşikar baban bundan korkuyor olabilir.

Babanı ezip geçme. Sen babanı ezip geçip evlenirsen erkek tarafıda seni ezip geçer haberin olsun.

Babani dinle diyenlerin aklindan zoru var heralde. Boyle bir sebepten kizini vermek istemeyen babayi kim dinler sanki baska ulkeye gonderiyor saka gibisiniz ya. Baska bir sebeo yoksa baban haksiz olene kadar senin dizinin dibinde mi durucam de

Altında başka bişi mi var acaba evlilik sebebiyle şehir, ülke değiştirenler var başka bi neden aramalısın altında babanla güzel güzel konuşup sormalısın yok diyosa ya seni evlendirmek istemiyo (babalar kızlarından ayrılmak istemez bazen) ya da içine sinmemiştir

Bence babanız, kaynananıza yakın oturmanızı istemiyor, kızanlar olacaktır belki ama böyle düşünüyorsa haklı. Veya başka bir sebebi var size semti bahane ediyor. Diğer türlü hicbir sebep olmadan sadece semt ise konu, aşırı saçma. Yine de babanızı ezip geçmeyin, bakın sevgiliniz hiç taviz vermiyor.

Babanizin istememe nedeni hayli ilginc ama sanki baska bir sey varmis da bunu bahane ediyormus gibi geldi bana da.

Ekonomik durumlarinizda buyuk fark var mi? Bir de farkli milliyetlere falan mi mensupsunuz?

Sebebi ne olursa olsun anne baba rızası olmadan yapılan hiç bir evlilik görmedim sonu iyi biten. Baban semti sevmediği için değil başka bir düşüncesi olduğu için istemiyor. Ben de avcılar istemezdim mesela çünkü İstanbul da şiddetli bir deprem bekleniyor ve avcılar en büyük risk bölgesi daha önceki depremde şahit olduğumuz gibi. Ben evladımı oraya göndermezdim bunu düşünerek mesela.

Aynen öyle en mantıklı yorumu siz yapmissiniz. Deprem bölgesi ve semtin de iyi olmadığını söylüyor.

Yaşınız 16 falan mı? Eğer uygun görüyorsanız gider farklı uzak bir şehirde yaşarsınız aileniz neden size itimat etmiyor?
Demek ki henüz bu sorumluluğu alacak yaşta değilsiniz evlenmeyin
Yaşım 27. Babam bize çok düşkün diğer ablalarim da bize çok yakın oturuyorlar

Yaşım 27. Babam bize çok düşkün diğer ablalarim da bize çok yakın oturuyorlar
Babanız size çok düşkünse mutluluğunuzu istemeli. Bu arzusundan dolayı belki de mutluluğu kaçırıyorsunuz şu an

Aynen öyle en mantıklı yorumu siz yapmissiniz. Deprem bölgesi ve semtin de iyi olmadığını söylüyor.
Yani bi baba ya da anne evladını deprem riski çok yüksek olan bir yere asla göndermez siz de gitmeyin zaten araştırın riski daha az olan bi yere eş adayınızı ikna edin gerçekten 7 üzerinde deprem bekleniyor. Babanız çok haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…