iki aşk arasında kaldım

sukufe123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
142
1
96
Ankara
kızlar iki aşk arasnda kaldım birisi uzakta ama surekli arıyor beni nolur benmle evlen bir diğeri iş arkadasm ve işyernde benden ziyade herkes duymus bana olan ilgisini o da benimle ciddi şeyler düşündüğünü söyluyor napim kızlar yardımcı olun ikiside cok ısrarcı ne cvp vermeliyim

ikiside iyi ve oldukça yakışklılar ama iş arkadasm çok bilgili ve maddi durumu çok iyi diğerinn maddi durumu normal ama konusmalarnda samimiyet sezyorum diğernde samimiyetnden biraz suphelenyorm sanki ama o surekli samimi oldugunu söyluyor

kızlar iki aşk arasnda kaldım birisi uzakta ama surekli arıyor beni nolur benmle evlen bir diğeri iş arkadasm ve işyernde benden ziyade herkes duymus bana olan ilgisini o da benimle ciddi şeyler düşündüğünü söyluyor napim kızlar yardımcı olun ikiside cok ısrarcı ne cvp vermeliyim

CADIARZU fisfisfis

ne denirki şimdi size...

ucuz olanı alın...

bişey anlatmamışsın ki arkadaşım neye yardımcı olalım...

bence bi anket açın siz ikisinin de özelliklerini yazarak...sonuca göre karar verirsiniz artık...

ikilemde kalmak zor bir olgu ; ama birinde karar kılmanız gec olmasın.maddi açıdan düşünmeyin herşeyi kimin ne olacagı belli olmuyor ! zengin biriyle evlenirsin batar normal olanla evlenirsin zengin olur :)) ( iyi günde kötü günde derler ya hani ) aslında bunda karar verilmeyecekte bir şey yok : sen sana göre dogru olan,samimiyetine,durustlugune ve gercekten seni seven,deger veren kiside karar kıl. sadece tek bir kişiyle yoluna devam etmelisin.

canim bencede bir anket ac..., yani ne bileyim bence biraz zamana birak muakak ikisinden birisi acik verecektir.., dogru olani sec derim.. adam gibi adam olani... her ikiside 4 4lük degildir mukak ama zamanla kendin secebilirsin bunu..

ikilemde kalmak zor bir olgu ; ama birinde karar kılmanız gec olmasın.maddi açıdan düşünmeyin herşeyi kimin ne olacagı belli olmuyor ! zengin biriyle evlenirsin batar normal olanla evlenirsin zengin olur :)) ( iyi günde kötü günde derler ya hani ) aslında bunda karar verilmeyecekte bir şey yok : sen sana göre dogru olan,samimiyetine,durustlugune ve gercekten seni seven,deger veren kiside karar kıl. sadece tek bir kişiyle yoluna devam etmelisin.
bence de hangisiyle mutlu olabileceğini düşünüyorsan onunla devam et yoluna ve asla samimiyetine güvenmediğin biriyle yola çıkma derim çünkü o her ne kadar ben samimiyim dese de inanma derim çünkü sen bunu hissedersin ve ben sana samimi değilim diye yaklaşmaz hiç bir erkek:oklava:

canım senin gönlün hangisinden yana...
birinden birine karşı bişeyler hissetmiyorsun..
herşeyi bırak kalbinin sesini dinle...
o sana doğru yolu gösterir...

Back
X