- 27 Kasım 2017
- 389
- 289
- 103
- Konu Sahibi dytsyenhanm
-
Şöyle söyliyim: böyle durumlar karşındaki aileye bağlı. Bazi aileler böyle durumu normal karşılar, misafir eder felan. Baskalari (teyzelerin gibi) bunu "ucuzkuk" "kendini ağırdan satamama" gibi görürler. Yalan yok esimin annesi beni ilk canlı olarak istemede gördü, babası da öyle ama kardesleri ile tanışmıştım. Tabi kardeslerde anneye babaya haber ucurur o ayri. Karşı taraf durumu sıkıntı etmiyorsa teyzelerin de biraz dikkatli konusmali. Bence daha söz felan olmadan fazla icli dişli olmamali, ama bunu herkes cevresine göre belirler
Dinleyeceğim bu tavsiyenizi çok teşekkür ederimTeyzenleri dinleme canım gayet güzel bir ilişkin var. Kimseyi karistirtma
Bende öyle düşünüyorum açıkçası tavsiyen için çok teşekkür ederim canımTeyzelerin belki de bu tarz davranışlarından dolayı evlenememiştir .. bu kadarı abartı nedir bunlar ???
Lütfen aklını bulandırmalarına izin verme
Aslında haklısın anlatmaya gerek yokMesafeni koruduğun sürece insanlarla iletişim halinde olmanda sorun yok herşeyini de teyzenlere anlatmaya gerek yok
hersey çok güzel gidiyo hayatında. Niye başkalarını katıyosun ki.3 yılda tanımışsındır erkek arkadaşını. Onu yorumla sen. Gerisi boşöncelikle merhaba ben 21 yasında bir üniversite öğrencisiyim bir erkek arkadaşım var 3 senelik bir birlikteliğimiz var o da 23 yasında bu ilişkiden teyzelerimin haberi var anneme henüz açılamadım erkek arkadaşım ve ben antalya da okuyoruz ben antalyalıyım ailemin yanında kalıyorum burada erkek arkadaşım bursalı ve yurtta kalıyor benim 4 tane teyzem var ve ablam gibiler en küçüğü 33 yaşında diğerlerininde yaşları 35 40 50 şeklinde en küçüğü evli sadece ilişkim hakkında sürekli yorum yapıyorlar evli olan teyzemin eşi teyzemin ağzına bakıyor tam anlamıyla sümsük ailesini sildi attı teyzem için bizimkileri kendi ailesi yaptı öyle davranıyor geçenlerde erkek arkadaşımın annesi ve babası benimle tanışmak için antalya ya geldiler geçenlerdede okulun düzenlediği teknik geziyle biz bursa ya gittik erkek arkadaşımın annesi bizim için yemek hazırlamıştı babası bizi özel olarak aldı erkek arkadaşım beni evine götürüp göstermeyi çok istiyordu bende ufak bir hediye aldım ve gittik bana karşı gerçekten çok iyi davranıyorlar biraz oturduk ve kalktık ama teyzemler neden gittin ne işin var ağır olacaksın yemek hazırladıysa hazırladı gelmiyorum diyeceksin senin lafın geçecek sadece diye söylendiler teyzen enişteni köpek etti bak kaynana derdi filan yok sende öyle ol diyorlar Eniştem ailesini sildi teyzemde onları sildi çok zoruma gidiyor erkek arkadışıma ve ailesine değer vermem sevmem suçmu arkadaşlar ben yanlışmı yapıyorum sürekli işte rahat ol rahat davran konsere git geziye git sanki beni erkek arkadaşım baskılıyormuş gibi davranıyorlar ama ben böyle mutluyum konser gezi mutlu etmiyor beni bizim erkek arkadaşımla mezhep farkımız var en kötüsü bana şimdiden açık giyin alıştır sana ses edemesin diyorlar ben etek yada askılı giymek istemiyorum ama hayatımın hiç bir dönemindede giymedim beni neden anlamıyorlar ben yanlışmı yapıyorum sizce nasıl davranmam lazım dip not düşüyorum erkek arkadaşımın annesininde 2 tane kızı var ve erkek arkadaşıma sürekli o kızın ailesinin bilmediği hiç bir şey yapmayacaksın bilmedikleri hiç bir yere götürmeyeceksin diye yemin ettiriyor geçenlerde tartıştık ben küstüm erkek arkadaşım annesine benimle konuşmuyor demiş annesi de ben senin için kendimi onunla kötü edemem hiç kusura bakma demiş annesini tanıyın diye söyledim bunlarıda
Yaşın bu tip ciddi bir ilişki için vok küçük ve evet teyzemler haklılar. Bu yaşta bol bol gezmen, konsere tiyatroya gitmen, arkadaşlarınla gezilere katılman lazım. Eğer ilişkiniz evlilikle sonuçlanırsa zaten sabah akşam aynı adamla birlikte olacaksın ve sana garanti veriyorum şimdi kaçırdığın fırsatlara çok pişman olacaksın. Herşey yaşında güzel ve senin yaşın kaynana evine tanışmaya gitme yarı değil, gençliğinin tadını çıkarma yaşın.öncelikle merhaba ben 21 yasında bir üniversite öğrencisiyim bir erkek arkadaşım var 3 senelik bir birlikteliğimiz var o da 23 yasında bu ilişkiden teyzelerimin haberi var anneme henüz açılamadım erkek arkadaşım ve ben antalya da okuyoruz ben antalyalıyım ailemin yanında kalıyorum burada erkek arkadaşım bursalı ve yurtta kalıyor benim 4 tane teyzem var ve ablam gibiler en küçüğü 33 yaşında diğerlerininde yaşları 35 40 50 şeklinde en küçüğü evli sadece ilişkim hakkında sürekli yorum yapıyorlar evli olan teyzemin eşi teyzemin ağzına bakıyor tam anlamıyla sümsük ailesini sildi attı teyzem için bizimkileri kendi ailesi yaptı öyle davranıyor geçenlerde erkek arkadaşımın annesi ve babası benimle tanışmak için antalya ya geldiler geçenlerdede okulun düzenlediği teknik geziyle biz bursa ya gittik erkek arkadaşımın annesi bizim için yemek hazırlamıştı babası bizi özel olarak aldı erkek arkadaşım beni evine götürüp göstermeyi çok istiyordu bende ufak bir hediye aldım ve gittik bana karşı gerçekten çok iyi davranıyorlar biraz oturduk ve kalktık ama teyzemler neden gittin ne işin var ağır olacaksın yemek hazırladıysa hazırladı gelmiyorum diyeceksin senin lafın geçecek sadece diye söylendiler teyzen enişteni köpek etti bak kaynana derdi filan yok sende öyle ol diyorlar Eniştem ailesini sildi teyzemde onları sildi çok zoruma gidiyor erkek arkadışıma ve ailesine değer vermem sevmem suçmu arkadaşlar ben yanlışmı yapıyorum sürekli işte rahat ol rahat davran konsere git geziye git sanki beni erkek arkadaşım baskılıyormuş gibi davranıyorlar ama ben böyle mutluyum konser gezi mutlu etmiyor beni bizim erkek arkadaşımla mezhep farkımız var en kötüsü bana şimdiden açık giyin alıştır sana ses edemesin diyorlar ben etek yada askılı giymek istemiyorum ama hayatımın hiç bir dönemindede giymedim beni neden anlamıyorlar ben yanlışmı yapıyorum sizce nasıl davranmam lazım dip not düşüyorum erkek arkadaşımın annesininde 2 tane kızı var ve erkek arkadaşıma sürekli o kızın ailesinin bilmediği hiç bir şey yapmayacaksın bilmedikleri hiç bir yere götürmeyeceksin diye yemin ettiriyor geçenlerde tartıştık ben küstüm erkek arkadaşım annesine benimle konuşmuyor demiş annesi de ben senin için kendimi onunla kötü edemem hiç kusura bakma demiş annesini tanıyın diye söyledim bunlarıda
Yaşın bu tip ciddi bir ilişki için vok küçük ve evet teyzemler haklılar. Bu yaşta bol bol gezmen, konsere tiyatroya gitmen, arkadaşlarınla gezilere katılman lazım. Eğer ilişkiniz evlilikle sonuçlanırsa zaten sabah akşam aynı adamla birlikte olacaksın ve sana garanti veriyorum şimdi kaçırdığın fırsatlara çok pişman olacaksın. Herşey yaşında güzel ve senin yaşın kaynana evine tanışmaya gitme yarı değil, gençliğinin tadını çıkarma yaşın.[/QUO
Herkes mutlu olduğu gibi yaşamamalımı sizce de ben konserden geziden zevk alan bir insan değilim bunları yapmak beni mutlu etmiyor mutlu olmadığım şeyin dayatılması ne kadar doğru sizce ben sessizliği sakinliği müziğimi kitaplarımı seviyorum bunlarıda yapıyorum zaten ve biz okulumuz bitmeden önümüzü görmeden öyle körü körüne evlilik düşünen insanlar değiliz yarını planlayarak ilerlemeye çalışıyoruz
Ben kimseyi üzmek kırmak istemiyorum ne kendi ailemi ne onun ailesini ve bu ilişkiyi güç savaşı haline getirmek istemiyorum bence sevgi ve saygıyla herşey çözülebilir yorumuz için çok teşekkür ederimteyzenlere neden herşeyini anlatıyorsun. senin ilişkin sen karar verirsin. tanımadan görmeden bu kadar katı olmaları ilginç.
ayrıca teyzenin marifet gördügü durum benim hiç hoşuma gitmez .
süs köpegi gibi koca istemem..
en sevmedigim erkek tipi..
enişten gerçekten karekteri zayıfmışki bunlara izin vermiş.
sen kimseye bakma bu güzel günlerinin tadını çıkar..
Çok teşekkür ederim tavsiye için :)Herse
hersey çok güzel gidiyo hayatında. Niye başkalarını katıyosun ki.3 yılda tanımışsındır erkek arkadaşını. Onu yorumla sen. Gerisi boş
bu kadar kötümser düşünmek olmak istemiyorum yorum için teşekkür ederimBen sadece bir büyüğün olarak tavsiyede bulunabilirim. Hayat senin hayatın. Ama o kadar çok gördüm ki senin gibi düşünüp de kafasını taşlara vuranları. Inşallah çok üzülmezsin.
öncelikle merhaba ben 21 yasında bir üniversite öğrencisiyim bir erkek arkadaşım var 3 senelik bir birlikteliğimiz var o da 23 yasında bu ilişkiden teyzelerimin haberi var anneme henüz açılamadım erkek arkadaşım ve ben antalya da okuyoruz ben antalyalıyım ailemin yanında kalıyorum burada erkek arkadaşım bursalı ve yurtta kalıyor benim 4 tane teyzem var ve ablam gibiler en küçüğü 33 yaşında diğerlerininde yaşları 35 40 50 şeklinde en küçüğü evli sadece ilişkim hakkında sürekli yorum yapıyorlar evli olan teyzemin eşi teyzemin ağzına bakıyor tam anlamıyla sümsük ailesini sildi attı teyzem için bizimkileri kendi ailesi yaptı öyle davranıyor geçenlerde erkek arkadaşımın annesi ve babası benimle tanışmak için antalya ya geldiler geçenlerdede okulun düzenlediği teknik geziyle biz bursa ya gittik erkek arkadaşımın annesi bizim için yemek hazırlamıştı babası bizi özel olarak aldı erkek arkadaşım beni evine götürüp göstermeyi çok istiyordu bende ufak bir hediye aldım ve gittik bana karşı gerçekten çok iyi davranıyorlar biraz oturduk ve kalktık ama teyzemler neden gittin ne işin var ağır olacaksın yemek hazırladıysa hazırladı gelmiyorum diyeceksin senin lafın geçecek sadece diye söylendiler teyzen enişteni köpek etti bak kaynana derdi filan yok sende öyle ol diyorlar Eniştem ailesini sildi teyzemde onları sildi çok zoruma gidiyor erkek arkadışıma ve ailesine değer vermem sevmem suçmu arkadaşlar ben yanlışmı yapıyorum sürekli işte rahat ol rahat davran konsere git geziye git sanki beni erkek arkadaşım baskılıyormuş gibi davranıyorlar ama ben böyle mutluyum konser gezi mutlu etmiyor beni bizim erkek arkadaşımla mezhep farkımız var en kötüsü bana şimdiden açık giyin alıştır sana ses edemesin diyorlar ben etek yada askılı giymek istemiyorum ama hayatımın hiç bir dönemindede giymedim beni neden anlamıyorlar ben yanlışmı yapıyorum sizce nasıl davranmam lazım dip not düşüyorum erkek arkadaşımın annesininde 2 tane kızı var ve erkek arkadaşıma sürekli o kızın ailesinin bilmediği hiç bir şey yapmayacaksın bilmedikleri hiç bir yere götürmeyeceksin diye yemin ettiriyor geçenlerde tartıştık ben küstüm erkek arkadaşım annesine benimle konuşmuyor demiş annesi de ben senin için kendimi onunla kötü edemem hiç kusura bakma demiş annesini tanıyın diye söyledim bunlarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?