iki ayda 5 kg hatta daha fazla vermek isteyenler burada toplanalım mı

jeschiem yarın görüşmek üzere cnm ben çıkıyorum bugün nasıl diyet uyguladın acaba paylaşırsan sevinirim

bugün sabah kahvaltıda bir yumurta birkaç zeytin çok az patates kızartması biraz peynir bir dilim ekmek yedim
öğlen iki fındık lahmacun
ara öğün bir porsiyon meyve
akşam pulbiberli yoğurt yedim canım
misafir olduğundan spor yapamadım

Valla ne yalan söyliiiiim Regl'den dolayı pek dikkat edemedim.
Ama sabah tartıldım tam 60 geldim. Geçen haftalarda 61, 61 i, geçme durumları da vardı o yüzden 60 a sevindim.

Nasılsın dumaaam nerelerdesin

İyiyim, işler sezondan dolayı yoğun. (Atanamadığım için eşimle çalışıyorum) (Klima kombi yetkili servisiz).
Elemanlar işi bırakıyor.
Oğlum kaka yapma korkusu yaşıyor.
İyi diyeyim, iyi olayım ama bilmiyorum ya.

Cnm ben seni ing.öğretmeniydin ücretlimi çalışıyordun.oğlun tuvalet eğitiminde galiba kolay gelsincnm

Cnm ben seni ing.öğretmeniydin ücretlimi çalışıyordun.oğlun tuvalet eğitiminde galiba kolay gelsincnm

Almanca Öğretmeniyim canım, evet doğumdan önce hep ücretli çalıştım. Oğlum yaşını doldurunca da eşimin de birine ihtiyacı var diye yanına geldim.
Haziran sonunda tuvalet eğitimine başladık. Cişini 2 günde öğrendi zaten. Ama kaka tutmaya başladı. Gelişme yok hala kakada. Duphalac kullanıyoruz çok sert olmaması için. Hala çok korkuyor. Yaparken ki halini bi görsen.
Ne hissettiğimi nasıl olduğumu tahmin edebiliyorsundur. Hiç anlatmayayım o yüzden. Böyle işte. Sabırla düzelmesini bekliyorum.

Mapustan aramıza hoşgeldin cnm :) geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim. 1 kilo gitmiş sizlerin tebrik ederim Benim de tartılma günüm çarşamba umarım aynı sevinci yaşarım :)
Dün
1 bardak su ve 1 ceviz
Sabah : 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin salata şekersiz çay
Ara öğün : 1 elma
Öğlen: 2 lahmacun 1 kase çorba
Ara öğün: 1 kase sütlü tatlı
Akşam: 1 kase çorba 3 yemek kaşığı kabak yemeği 1 dilim ekmek
Ara öğün: 1 şeftali
Toplam içilen su: 2,5 litre
Egzersiz yapamadım reglimin ilk günüydü

Çarş günü bildirimini bekliyoruz

Azmedersek ayda veririz bu kiloyu biz 3 hafta oldu ben başlayalı 4.3 kilo verdim bu hafta da eğer 1 gitmişse bu ay 5 ile bitirmiş olacağım Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…