- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
Çok teşekkürler verdiğin cevap için.ben yaptım canım bu hafta da tekrar başlayacağım yapması kolay ve düzenli yapıldığında incelme sağlıyor kaç kalori verdirdiğini tam bilmiyorum canım
Çok teşekkürler verdiğin cevap için.
HarikasınDün 66.7 çıkmıştım bugün 66.1 :) Yarına hedefim 65'leri görmek. :)
Bu Sabah:
1-2 dilim domates
50 gr çeçil peyniri
1/2 dilim kepek ekmeği
Hadi bakalım.Kolay gelsin. :)
Buradayız.Kaçtan 79'a indiniz tebrik ederim. :)Kimseler yok mu ki
Buradayız.Kaçtan 79'a indiniz tebrik ederim. :)
Dukan diyetini araştırdın mı @2KediAnnesi arkadaşa yol gösterir misinSelam hayatinda ilk defa diyet yapicak biri olarak ben de geldimVe vermek istedigim tam olarak 5 kg ama nasil yapicam hicbir fikrim yok
Arastirmadim hayatim boyunca asiri asiri zayig biriydim. Yese de yaramayan turlerden. Ama bu yaz ne hikmetse bes kilo aldim hicbir pantolonum olmuyo aynalara küstümDukan diyetini araştırdın mı @2KediAnnesi arkadaşa yol gösterir misin
Beş kilo çabuk verirsin cnm bir arkadaşım da isveç diyetiyle zayıflamıştı boy kilo kaç cnmArastirmadim hayatim boyunca asiri asiri zayig biriydim. Yese de yaramayan turlerden. Ama bu yaz ne hikmetse bes kilo aldim hicbir pantolonum olmuyo aynalara küstüm
Boyum 168 kilom 58 bugun itibariyle spora basladim. Isvec diyetini duymadim hic. Aslinda cok yabanciyim bu konulara napilir hic bilmiyoru. Bi canan karatayi biliyorum malum medyatik ama ekmeksiz yapamam cevizle falan olmazkiBeş kilo çabuk verirsin cnm bir arkadaşım da isveç diyetiyle zayıflamıştı boy kilo kaç cnm
Ama ben hic bu kiloda olmadim 52ydim hep ve basenden aldim sadece hani orantili alsam sorun yok ama karim basen falan aldi gitti inanin kiyafetlerime sigamiyorum eski halime donmem lazimBoyuna göre kilon çok iyi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?