- 15 Aralık 2013
- 15.765
- 36.259
- 798
- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
Arastirmadim hayatim boyunca asiri asiri zayig biriydim. Yese de yaramayan turlerden. Ama bu yaz ne hikmetse bes kilo aldim hicbir pantolonum olmuyo aynalara küstüm
Cok tesekkurlerMerhaba 5 kilo aslında 1 ayda gidebilecek bir fazlalık ve bu konuda sana dukan express cok yardımcı olabilir. 7 gunluk döngü şeklinde uyguluyorsun normal dukan diyeti gibi katı değil 1 hafta içinde her seyden yiyebiliyorsun merdivene uyarak. Linki vereyim sen incele.
http://www.dukandiyetitariflerim.com/p/dukan-express.html
Zaten ideal kilonda olduğun için kilo vermen zor olacaktır.Diyet uygulamana gerek yok.Spor yap karbonhidrat alımını azalt sebze ve protein ağırlıklı beslen bol su iç.Ara öğün yapmayı unutma.Her ana öğün arasında 4 saat olsun.Ana yemekten 2 saat sonra ara öğünlerini yap böylelikle sağlıklı bir şekilde zayıflarsın.Sakın isveç diyeti tarzı şeyler uygulama.Metobolizmanı hızlandırmana bak.Ben bu yöntemle 25 günün sonunda 68.3'ten 65.5'e düştüm.Selam hayatinda ilk defa diyet yapicak biri olarak ben de geldimVe vermek istedigim tam olarak 5 kg ama nasil yapicam hicbir fikrim yok
Nasılsınız
İnanamıyorum 500 gram süperDün:65.6
Bugün:65.1
Aç kalmadan hızlı kilo verip almak çok güzel. :)
Sağol sen de çok iyi vermişsin.İnanamıyorum 500 gram süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?