iki ayda 5 kg hatta daha fazla vermek isteyenler burada toplanalım mı

Arastirmadim hayatim boyunca asiri asiri zayig biriydim. Yese de yaramayan turlerden. Ama bu yaz ne hikmetse bes kilo aldim hicbir pantolonum olmuyo aynalara küstüm

Merhaba 5 kilo aslında 1 ayda gidebilecek bir fazlalık ve bu konuda sana dukan express cok yardımcı olabilir. 7 gunluk döngü şeklinde uyguluyorsun normal dukan diyeti gibi katı değil 1 hafta içinde her seyden yiyebiliyorsun merdivene uyarak. Linki vereyim sen incele.

http://www.dukandiyetitariflerim.com/p/dukan-express.html

Günaydon kızlar
dün sabah domates salatalık simit üç zeytin azcık peynir
öğleyin yarım tabak etsote ve bikaç kaşık pilav
arada bir şeftali bir dilim karpuz
akşam bir kase tarhana çorbası bir dili ekmek

Selam hayatinda ilk defa diyet yapicak biri olarak ben de geldim Ve vermek istedigim tam olarak 5 kg ama nasil yapicam hicbir fikrim yok
Zaten ideal kilonda olduğun için kilo vermen zor olacaktır.Diyet uygulamana gerek yok.Spor yap karbonhidrat alımını azalt sebze ve protein ağırlıklı beslen bol su iç.Ara öğün yapmayı unutma.Her ana öğün arasında 4 saat olsun.Ana yemekten 2 saat sonra ara öğünlerini yap böylelikle sağlıklı bir şekilde zayıflarsın.Sakın isveç diyeti tarzı şeyler uygulama.Metobolizmanı hızlandırmana bak.Ben bu yöntemle 25 günün sonunda 68.3'ten 65.5'e düştüm.

Dün 66.1 bugün 65.6. :) Neden bu kadar hızlı kilo verdiğimi araştırdım.Aç kalmadan böyle hızı kilo vermemin nedeni diyetin birinci haftasında vücut farklı beslenme şekli ile karşılaştığı için metabolizmayı hızlandırıyormuş bilginize. :)

Selamlar
Ben de dünkü listemi paylaşayım. Burada en bi şişko benim galiba Ama 2 ay sonra ben de 70 olucam sonraa 60
Dün
Sabah kalkınca 1 bardak su ve 1 ceviz
Kahvaltı : 1 simit, salata,şekersiz çay,1 üçgen peynir
Ara öğün : 1 elma ve 2 kaşık yoğurt
Öğlen : 1 but, 2 kaşık pilav, yoğurt, 1 kase çorba
Ara öğün : 1 elma ve 2 kaşık yoğurt
Akşam : Yarım but,2 kaşık pilav, 1 kase çorba
Ara öğün : 1 elma
Toplam içilen su: 2 litre
Egzersiz : 50 ip atlama,70 mekik yorgundum biraz

Günaydın kızlar dün sabah domates salatalık 4tane kabak mücver azcık zeytin peynir
arada bir meyveli yoğutt
öğkeyin bir kase kadar kuru fasulye azcık pilav yedim
arada karpuz ve bir muz
akşam bir kase tarhana çorba ve bir dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…