İki aylık evliyim kocamın ailesi bizde yatılı kalmak istiyor

Gelsinler ne olacak sanki.Siz zaten uzun yıllar evli kalacaksınız

Yazık onlara da muhtemelen etraf gittiniz mi diye sorup duruyor diye geliyordur. Güzelce agirlayin. Sonra seyrek gelirler zaten. Kötü agirlarsaniz ömür boyu gerginlik olur. Ama bir artı bir olmasını bilemiyorum. Bir yatak odası bir salon bir mutfak mı. Öyleyse salonda yatarlar. Kaç kişiler ve de.

Ne ara bu kadar cozdunuz aileyi. Daha bir kez bile agirlamamisken üstelik. Bana biraz önyargılı geldiniz. Kendinizi doldurmussunuz. Bakış açınız değiştirin. Eşinizi doğuran büyüten size veren aile bu insanlar. Kaç günlüğüne geliyorlarki

eşinizle sorununuz yoksa inşallah uzun yıllar evli kalmaya devam edeceksiniz. eğer çok uzun süreli gelmeyeceklerse cok sorun etmeyin, eşinizin de gönlü olsun. ilerde çocuğunuz olursa biri gelsin kalsın yardım etsin diye gözlerinin icine bakıyorsunuz. kendi ailenize nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın. o eline saglık demis dememis bunları bu kadar düsünmeyin.

Canım bende bayaa uzak yerde yasiyorum eşimle. 70 metre karelik evde 8 kişi yatılı bile ağırladım.Bakın o kadar yeni evlisiniz ve önyargılısınız ki. Şimde iki kanepeniz vardir. Ikisi orda uyurlar. Yani sizin şimdi hevesle mutfağa girip hazırlık yapmanız lazım. Birakin ellerine saglik demesin. Siz kayinalilesini eşiniz icin ağirlayacaksiniz. Bu kadar dert etmeyin. Inanin akisina biraktiginiz hersey daha guzel olur. Benjmde suan evimde esimin babannesi ile dedesi yatili geldi. Babannr 1 yillik yiyecek getirmiş evime. Bir ihtiyaciniz var mi diye sordum uyumadan bana diyor ki lutfen kendini yorma sabah cok erken uyanma biz yaşliyiz cok yiyemeyiz diyor . Yani ben bu insanlara hizmet etmeyim de ne yapayim. Herkes kendi gorgusunu gosterir. Lutfen artik bekar degilsin. Esinde yardim eder allah ne verdiyse yersiniz. Yarin bir gun bayramda seyranda sizde onlara gideceksiniz. Evet eviniz kucuk bende yaşadim biliyorum. Ama isteyen insan yapar. Sikayet sikayeti getirir siz cozum odakli olun . Belki kayinvalizeniz evi gorunce bir daha gelmezler. Onlarda rahat edemez ama siz vazifenizi yapın seyredin. Bir yolu bulunur.

Sen düzenini bozmazsın normalde nasılsan öyle davranırsın, gelmeyi kafaya koymuşlar belli ki çok kalmayacaklarsa dert etme

yani aynısını yaşamış biri olarak boşuna gerginlik yapmayın derim, olur biter gelir giderler sadece eşinizin anlayacağı yoldan kendisine söylemeniz gerekir. bakın o da istemiyormuş ama siz istemiyor gibi görününce kıymete binmiş boşverin. ha sonra tekrar olur yine kalmak isterler vs vs bu sefer ciddi olarak konuşursunuz. her akıl bir olmuyor malesef benim öyle bi durumum olsa gidip kalmam mesela çocuğumun evinde yeni evliyken ve evi müsait değilken ama işte malesef diyebiliyoruz sadece...

Tam çıldırmalık bir konu. Benim kb ve kp biz iki aylık evliyken 1 aylığına! sormadan danışmadan gelmişlerdi bize. Anlayışsız görgüsüz insanlar delirtmişlerdi beni. Kv banyodaki özel eşyalarımı getirip kayınpederimin yanında gösterip bu ne ne işe yarıyor falan diyen bir tip düşünün Ertesi sene yine geldiler 1 aylığına. Denklik için üniversiteye gidip geliyordum o dönem hiç durmadım yanlarında. Üniversite çıkışı kütüphaneye gidip akşam saatlerinde geliyordum eve odama çekilip tezime calışıyordum. Bir sonraki sene yine aradılar geleceğiz! diye ve ben geç kalınmış bir cinnet geçirdim. Ortalığı yaktım yıktım eşime hemen arayacaksın iki haftadan fazla (şimdiki aklım olsa değil iki hafta değil iki gün bile müsade etmezdimde neyse) kalmayacaklarını söyleyeceksin dedim. Eşim aradı ve aynen öyle söyledi. Ben sınırlarımı çok geç çizdim ve buna çok pişmanım. Size tavsiyem sınırınızı ne kadar erken ve ne kadar net çizseniz o kadar iyi edersiniz. Bu tip insanlar insanı sinir hastası eder yoksa.

Hahaha eski konuymuş neyse yazdıklarım bir kenarda dursun yinede, malum bu konu çoğumuzun kanayan yarası.

eşiniz acık acık desim anne biz yeni evliyiz şuan yatılı gelmeniz dogru olmaz diye sonra gelsinler ayol. onlar utansın

Gelsinler ne olacak ya neden bu kadar zorladı sizi bu durum keşke bizim de ailemiz yaşasaydı da gelselerfi misafirle annem öldü onunda annesi öldü

Basta tavrını koy simdi gelmek isteyen her gün aynısını yapar 2 aylık evli birine yatıya gelmekmi üstelik siz birsey demeden bilet bakmakmı onlarla konussan iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…