- 5 Mayıs 2023
- 50
- 18
- 3
- Konu Sahibi whiteemochaaa
-
Orta yolu nasıl buldunuz acabaBenim eşimin aileside çok kalabalık bende başlarda mesafeliydim eşimde bu tepkileri veriyordu. Sonra orta yolu buldum. Yani eşimin ailesi hâlâ çok sık görüşmem (anne babası hariç onlara haftada bir kere gideriz) görümceler kayinlar onlara çok sık birbirimize gelip gitmeyiz ama telde sürekli konuşuruz. Eşim toplu halde bişey yapılacağı zaman bana mutlaka sorar gidelim mi diye bende bazen tamam derim bazen yorgunum derim. O da anlar.
Ama evliliğin ilk ayları böyle değildi tartışırdık bu konular yüzünden.
Evdeki tek keskin kuralımızdır ya. Kanlı bıçaklı da kavga etsek o gece aynı yatakta uyuyacağız. Sırtımızı döner uyuruz ama yine aynı yatakta uyuruz. Çok sıkıntı başka eve gitmek yatak ayırmak. Daha çok taze evliliklerAl iste. Her seyden once kadin zaten evde kalsin bi kadin olarak asla kendimi sokaklara vurmam. Kovarim evden djdjd ama o da yanlis. Gercekten yapmayin etmeyin evliler yan odaya cekilin kendinizj banyoya falan kitleyin
Güzel bir yemek hazırlayıp deneyeceğim bunu sağolun çok iyi anlaşıyoruz bu konular olmasa tek sorun bu aile konusuçok güzel zamanlarınız. böyle şeyler için bir birinizi üzmeyin. anlaşma yoluna bakın. evi terk etmeyin. ailesine de biraz politik olup zaman ayırın erkekler bunu seviyor. sorunları karşılıklı bir kahve demleyip konuşup çözün mesela bu akşam bunun için bir adım atın. sorunlar çözülmedikçe büyür
Daha yolun başındayken senin ailen benim ailem olayına girerseniz sonrası çok daha zor ve kötü olur. Sadece senin ailen yok o da ağaç kovuğundan çıkmadı sonuçta onunda bir ailesi var. Senin annen baban senin için neyse eşin içinde aynı şekilde bunu unutma. Onlar olmasaydı senin sevdiğin adam da olmayacaktı. O senin aileni çağırıp senin için bir şeyler yapıyorsa sende yapmalısın hiçbir şey tek taraflı olmaz.Merhaba hanımlar. Evlendik iki ay oldu bugüne kadar çok güzeldi her şey hiç kavga etmedik geçenlerde güzel bir sürpriz yapmıştı bana ailemi de çağırmıştı uzakta yaşıyoruz çok mutlu oldum. Bugün tartıştık sebebi de kendi ailesini sevmediğimi düşünmesi. O nasıl benimkilere iyi davranıyorsa benim için katlaniyorsa ben de öyle yapmaliymisim. Geçenlerde aradılar hep birlikte bir yere gitmek icin ben de arkadan eşime hayır dedim buna bile alınmış. Onlar bir yere gittiklerinde tüm aile gidiyorlar ve kafam kaldırmıyor bazen ben de istemiyorum doğal olarak. Kendi ailem olsa koşarak gidermisim öyle dedi. Benim çekirdek bir ailem var bu arada babam zaten vefat etti dağıldık hep bir yana. Kayınvalidem iyidir severim ama bazen emrivaki yapar, bazen laf sokar, iş bekler yıllardır aramızda mesafe var ben de onu sürdürmeyi düşünüyorum açıkçası. Balayından dönünce bile köye gittik işleri vardı tek kaldı diye yardımcı olmaya. Ben daha ne yapayım bilmiyorum. Köyde bile ağzıma ettin benim her gün enerjimi çektin dedi. Ben de bu kadar aileciysen benimle niye evlendin dedim en son aldım başımı çıktım evden dolaşmaya beni aradı baya. Ben mi hata yapıyorum o mu çok üstüme geliyor anlamıyorum artık çok kırıldım.
öyle bir zamandayız ki bir birini seven iki insanın buluşabilmesi çok zor. bunu korumanızı ve değerini bilmenizi tavsiye ederimGüzel bir yemek hazırlayıp deneyeceğim bunu sağolun çok iyi anlaşıyoruz bu konular olmasa tek sorun bu aile konusu
Merhaba hanımlar. Evlendik iki ay oldu bugüne kadar çok güzeldi her şey hiç kavga etmedik geçenlerde güzel bir sürpriz yapmıştı bana ailemi de çağırmıştı uzakta yaşıyoruz çok mutlu oldum. Bugün tartıştık sebebi de kendi ailesini sevmediğimi düşünmesi. O nasıl benimkilere iyi davranıyorsa benim için katlaniyorsa ben de öyle yapmaliymisim. Geçenlerde aradılar hep birlikte bir yere gitmek icin ben de arkadan eşime hayır dedim buna bile alınmış. Onlar bir yere gittiklerinde tüm aile gidiyorlar ve kafam kaldırmıyor bazen ben de istemiyorum doğal olarak. Kendi ailem olsa koşarak gidermisim öyle dedi. Benim çekirdek bir ailem var bu arada babam zaten vefat etti dağıldık hep bir yana. Kayınvalidem iyidir severim ama bazen emrivaki yapar, bazen laf sokar, iş bekler yıllardır aramızda mesafe var ben de onu sürdürmeyi düşünüyorum açıkçası. Balayından dönünce bile köye gittik işleri vardı tek kaldı diye yardımcı olmaya. Ben daha ne yapayım bilmiyorum. Köyde bile ağzıma ettin benim her gün enerjimi çektin dedi. Ben de bu kadar aileciysen benimle niye evlendin dedim en son aldım başımı çıktım evden dolaşmaya beni aradı baya. Ben mi hata yapıyorum o mu çok üstüme geliyor anlamıyorum artık çok kırıldım.
YaKuzenim en ufak kavgada ev terketti. Eylülde 1.seneleri dolacak anlaşmalı boşanma için bekliyolar
Aileler çoktan işin içine girdi bile. İletişime geçmelerine izin vermezler. Bugün boşanmasalar önümüzdeki ay boşanmaya kalkarlar. Evlilikleri çoktan rayından çıktıYapeki eşi adım atmadı mı dön vs gel çözelim gibisinden ?
Ne güzel dünya..Hep bana rabbena..Merhaba hanımlar. Evlendik iki ay oldu bugüne kadar çok güzeldi her şey hiç kavga etmedik geçenlerde güzel bir sürpriz yapmıştı bana ailemi de çağırmıştı uzakta yaşıyoruz çok mutlu oldum. Bugün tartıştık sebebi de kendi ailesini sevmediğimi düşünmesi. O nasıl benimkilere iyi davranıyorsa benim için katlaniyorsa ben de öyle yapmaliymisim. Geçenlerde aradılar hep birlikte bir yere gitmek icin ben de arkadan eşime hayır dedim buna bile alınmış. Onlar bir yere gittiklerinde tüm aile gidiyorlar ve kafam kaldırmıyor bazen ben de istemiyorum doğal olarak. Kendi ailem olsa koşarak gidermisim öyle dedi. Benim çekirdek bir ailem var bu arada babam zaten vefat etti dağıldık hep bir yana. Kayınvalidem iyidir severim ama bazen emrivaki yapar, bazen laf sokar, iş bekler yıllardır aramızda mesafe var ben de onu sürdürmeyi düşünüyorum açıkçası. Balayından dönünce bile köye gittik işleri vardı tek kaldı diye yardımcı olmaya. Ben daha ne yapayım bilmiyorum. Köyde bile ağzıma ettin benim her gün enerjimi çektin dedi. Ben de bu kadar aileciysen benimle niye evlendin dedim en son aldım başımı çıktım evden dolaşmaya beni aradı baya. Ben mi hata yapıyorum o mu çok üstüme geliyor anlamıyorum artık çok kırıldım.
Peki koca neden sizin ailesini pışpışlasın. Kocanızda karşılık olarak bir şey yapmadığında üzülmeyin.Birazdan sizden daha fazla linc yiyecegim ama koca ailesini pispislamaya ne merakli kadin varmis bu sayfada da. Kadin her cagrildigina hayir diyorum dememis bazen gitmek istemiyorum demis. Biri demis ki senin ailen benim ailem hesabina girmissin erkek girince sorun yok kadin girince mi sorun? Es ailesinde iki uc gun kalma plani yapip onlarin keyfi icin kadin ailesinden mahrum kalinca alttan alma oluyor ama kadin erkek ailesine gitmek istemeyince kadin neden hic alttan alinmiyor? Evet herkes birbirinin ailesine saygi duyacak ama eger kadin gitmek istemiyorsa erkek de buna saygi duyacak. Her cagrildiginda evet demek zorunda mi bahane bulmak zorunda mi? Tabiki de herkes kendi ailesi ile vakit gecirmek ister neticede anne evlat iliskisi baska. Ayrica aileyle vakit gecirecekse niye evlenir bu insanlar. Konu sahibi tavrini bastan koy. Asla da kendi ailenle kiyaslattirma. Esin suprizini de karsilik beklemek icin yaptiysa soyle bir daha yapmasin. Iyilik yaparken menfaat pesinde olan tefecidir demis unlu bir kisi. Ayrica simdi elini verirsen kolunu kaptirirsin. Evi terk edip gitme ama asla esine de bu konuda hakliymis imaji cizme. Net ol yeter. Istemedigin hicbir zaman fa gitme sonradan gorevin olur on gider bir gitmezsin onu bile basina kakarlar. Hele de belli ki kaynanan standart laf sokucu bir tip.
Evden gitmek falan bunlar hoş değil, ben de sizin gibiyim asla kalabalık sevmem , eş ailesine bunu kabul ettirene kadar 2 yılım gitti, size tavsiyem net olun eşinize gerekirse kendi ailenizle sıkı fıkı olmak zorunda olmadığını bu tarz kalabalık ortamları sevmediğinizi belirtin, en baştan taviz vermeyin ve güzelce konuşun , sakın istemediğiniz şeyleri kabul etmeyin en başta taviz vermeyin ama bunu evden giderek değil güzelce konuşarak yapın baktınız güzellikten anlamıyor kavganızı eder restinizi cekersiniz zaten , benimkiler şimdi asla beni darlamaz çünkü hepsi huyumu öğrendi, siz de yapmaya yapmaya hepsine öğreteceksiniz, eşiniz ailenizi öne sürüyorsa bundan sonra ailemle görüşmezsin olur biter deyin , kimse kimsenin ailesini memnun etmek zorunda değil...Merhaba hanımlar. Evlendik iki ay oldu bugüne kadar çok güzeldi her şey hiç kavga etmedik geçenlerde güzel bir sürpriz yapmıştı bana ailemi de çağırmıştı uzakta yaşıyoruz çok mutlu oldum. Bugün tartıştık sebebi de kendi ailesini sevmediğimi düşünmesi. O nasıl benimkilere iyi davranıyorsa benim için katlaniyorsa ben de öyle yapmaliymisim. Geçenlerde aradılar hep birlikte bir yere gitmek icin ben de arkadan eşime hayır dedim buna bile alınmış. Onlar bir yere gittiklerinde tüm aile gidiyorlar ve kafam kaldırmıyor bazen ben de istemiyorum doğal olarak. Kendi ailem olsa koşarak gidermisim öyle dedi. Benim çekirdek bir ailem var bu arada babam zaten vefat etti dağıldık hep bir yana. Kayınvalidem iyidir severim ama bazen emrivaki yapar, bazen laf sokar, iş bekler yıllardır aramızda mesafe var ben de onu sürdürmeyi düşünüyorum açıkçası. Balayından dönünce bile köye gittik işleri vardı tek kaldı diye yardımcı olmaya. Ben daha ne yapayım bilmiyorum. Köyde bile ağzıma ettin benim her gün enerjimi çektin dedi. Ben de bu kadar aileciysen benimle niye evlendin dedim en son aldım başımı çıktım evden dolaşmaya beni aradı baya. Ben mi hata yapıyorum o mu çok üstüme geliyor anlamıyorum artık çok kırıldım.
senin ailen benim ailem demeyi bırakmalısınız o sizin ailenize guler yüz gosteriyorsa sizde onun ailesine göstereceksiniz benim ailem şöyle onun ailesi böyle kiyaslamaktan vazgeçin yoksa evlilik olmazMerhaba hanımlar. Evlendik iki ay oldu bugüne kadar çok güzeldi her şey hiç kavga etmedik geçenlerde güzel bir sürpriz yapmıştı bana ailemi de çağırmıştı uzakta yaşıyoruz çok mutlu oldum. Bugün tartıştık sebebi de kendi ailesini sevmediğimi düşünmesi. O nasıl benimkilere iyi davranıyorsa benim için katlaniyorsa ben de öyle yapmaliymisim. Geçenlerde aradılar hep birlikte bir yere gitmek icin ben de arkadan eşime hayır dedim buna bile alınmış. Onlar bir yere gittiklerinde tüm aile gidiyorlar ve kafam kaldırmıyor bazen ben de istemiyorum doğal olarak. Kendi ailem olsa koşarak gidermisim öyle dedi. Benim çekirdek bir ailem var bu arada babam zaten vefat etti dağıldık hep bir yana. Kayınvalidem iyidir severim ama bazen emrivaki yapar, bazen laf sokar, iş bekler yıllardır aramızda mesafe var ben de onu sürdürmeyi düşünüyorum açıkçası. Balayından dönünce bile köye gittik işleri vardı tek kaldı diye yardımcı olmaya. Ben daha ne yapayım bilmiyorum. Köyde bile ağzıma ettin benim her gün enerjimi çektin dedi. Ben de bu kadar aileciysen benimle niye evlendin dedim en son aldım başımı çıktım evden dolaşmaya beni aradı baya. Ben mi hata yapıyorum o mu çok üstüme geliyor anlamıyorum artık çok kırıldım.
Eşiniz haklı o nasıl sizin ailenize katlaniyorsa sizde katlanacaksiniz yapacak birşey yok gidi verin ne olacak yani olmezsiniz ya her gün bir arada olmak istiyorsa eşiniz evet bu durumdan bende sitem edebilirim ama iki haftada bir falan ailesiyle birşey yapmak istemesi gayet dogal nasıl size yapılan sürprizle siz mutlu olmussunuz ailenizi getirdi diye ailesiyle paylaştığıniz birşeyde esinizde mutlu olur buda ailesine düşkün olduğunu değil aile bağına önem verdiğini gösterir bence hayat o kadarda tek düze değil yaa kimse sizin istediğiniz gibi olamaz orta yolları sineye çekmeyi bilmeli insan yoksa evlilikler biti veriyor hemenMerhaba hanımlar. Evlendik iki ay oldu bugüne kadar çok güzeldi her şey hiç kavga etmedik geçenlerde güzel bir sürpriz yapmıştı bana ailemi de çağırmıştı uzakta yaşıyoruz çok mutlu oldum. Bugün tartıştık sebebi de kendi ailesini sevmediğimi düşünmesi. O nasıl benimkilere iyi davranıyorsa benim için katlaniyorsa ben de öyle yapmaliymisim. Geçenlerde aradılar hep birlikte bir yere gitmek icin ben de arkadan eşime hayır dedim buna bile alınmış. Onlar bir yere gittiklerinde tüm aile gidiyorlar ve kafam kaldırmıyor bazen ben de istemiyorum doğal olarak. Kendi ailem olsa koşarak gidermisim öyle dedi. Benim çekirdek bir ailem var bu arada babam zaten vefat etti dağıldık hep bir yana. Kayınvalidem iyidir severim ama bazen emrivaki yapar, bazen laf sokar, iş bekler yıllardır aramızda mesafe var ben de onu sürdürmeyi düşünüyorum açıkçası. Balayından dönünce bile köye gittik işleri vardı tek kaldı diye yardımcı olmaya. Ben daha ne yapayım bilmiyorum. Köyde bile ağzıma ettin benim her gün enerjimi çektin dedi. Ben de bu kadar aileciysen benimle niye evlendin dedim en son aldım başımı çıktım evden dolaşmaya beni aradı baya. Ben mi hata yapıyorum o mu çok üstüme geliyor anlamıyorum artık çok kırıldım.
Kocaniz sizin ailenizi niye pispislasin peki adam bayiliyor mu kadinin ailesine hic sanmiyorum . kendi ailenle karsilastirma demissiniz kadinin ailesi aile, adamin ailesi dis kapi mandali mi ?Birazdan sizden daha fazla linc yiyecegim ama koca ailesini pispislamaya ne merakli kadin varmis bu sayfada da. Kadin her cagrildigina hayir diyorum dememis bazen gitmek istemiyorum demis. Biri demis ki senin ailen benim ailem hesabina girmissin erkek girince sorun yok kadin girince mi sorun? Es ailesinde iki uc gun kalma plani yapip onlarin keyfi icin kadin ailesinden mahrum kalinca alttan alma oluyor ama kadin erkek ailesine gitmek istemeyince kadin neden hic alttan alinmiyor? Evet herkes birbirinin ailesine saygi duyacak ama eger kadin gitmek istemiyorsa erkek de buna saygi duyacak. Her cagrildiginda evet demek zorunda mi bahane bulmak zorunda mi? Tabiki de herkes kendi ailesi ile vakit gecirmek ister neticede anne evlat iliskisi baska. Ayrica aileyle vakit gecirecekse niye evlenir bu insanlar. Konu sahibi tavrini bastan koy. Asla da kendi ailenle kiyaslattirma. Esin suprizini de karsilik beklemek icin yaptiysa soyle bir daha yapmasin. Iyilik yaparken menfaat pesinde olan tefecidir demis unlu bir kisi. Ayrica simdi elini verirsen kolunu kaptirirsin. Evi terk edip gitme ama asla esine de bu konuda hakliymis imaji cizme. Net ol yeter. Istemedigin hicbir zaman fa gitme sonradan gorevin olur on gider bir gitmezsin onu bile basina kakarlar. Hele de belli ki kaynanan standart laf sokucu bir tip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?