iki baskın karakterin ilşkisiii?

ben aslan burcuyum sevgilim yay.
ama sırf aramız düzelsin diye bazen özür bile diliyorum
daha doğrusu düşünüp hata buluyorum kendimde.
ama o hatasını asla kabul etmez.
aslında ben de baskınımdır ama hatamı kabul edebiliyorum.
böyle olunca da sanki sırf ben suçluymuşum durumuna düşüyorum onun suçu olsa da.
bu daha zor bir durum

aya yy çok ğüldüm sana ben yaaa aynı beni anlatnmısın hataa aa dedim bu benmi yazmışımm:))))))) bende teraziyim 13.ekim ve benle koç burcu eşim baş edemedii garibim çenemden adam susuyor yada bebeşim evet haklısın :)diyorr

yay burcunu sevmem çok zor karakterr ve kolay kolay kabul etmez hatasınıı

tatlım bence sizinki birazda uzaklıktan kaynaklanıyor ama hallolunmayacak bi mesele değil ki bu zamanla oturaklaşacak ilişkiniz daha çok yeni

Son düzenleme:

en uyumlu çiftlermiş...

ahaha evett en kolay kurtulma yöntemleri buu..:))
evet yawrum tıpkı dediğin gibi diyor benimki..ayy kıyamam ama:)))

ahaha evett en kolay kurtulma yöntemleri buu..:))
evet yawrum tıpkı dediğin gibi diyor benimki..ayy kıyamam ama:)))

nepcaz bizz yaa bizden bitane daha olsaa düz tabanvay kaçarlarr bebek çalışmalra başladık off senden bitanede olsaa ne olurr diyorr:))) kocişim

teraziler çok candan iyimser zeki hazır cevap ama karşındaki herkezi kendiş gibi görüyolarr bena rtık bir ikii şeyden sonraa insanlra bakış açım degişti

Aslında farkında değilsiniz ama o sizden daha baskın.. :) Bayan olmanın vereecği fedakarlıkta ekleniyor sizin üzerinize yani.

İki baskın karekterin anlaşması zor ama eğer ortak yol bulunursa diğer birlikteliklerden daha mutlu olunuyor..

İnşaallah hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…