- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
-
bende senin gibiyim. haklıysam sonuna kadar savunurum. haksızsam kabul ederim. yani haklıysam asla susmam.ama karşındaki inatcıysa ve baskınsa iki baskın karakter anlaşamıyor maalesef. yaşadığım için biliyorum. umarım sizinkisi düzelir. haklıyken konuşana birşey demem ama bide haksızken sırf inat uğruna konuşanlar alttan almayanlar var o sinir bozucu oluyor işte.
benm erkek arkadaşımda aslan burcu.sadece burçtan yola çıkarak diyorumki aslan erkeğiyle bi ilişki yürütmek kadar zor bişey yokkesinlikle alttan almaz.bizim ilişkimizde ben alttan aldığım için yürüyo..alttan almasam olacak iş değil
kızlar benimde eşim aslan...bende teraziyim...
aslan burçları o kadar anlaşılır burçlarki aslında...çok kolay elinizin içinde avucunuzda oynatabilirsiniz:))))
şimdilik bende alttan alıyorum üstünde durmuyorum ama uzakız diye.Normalde sürekli alttan alamamm.bende inatçıyım ama o bin kat daha inatçı:44: ilişkiniz ne kadar süredir devam ediyor ?
mrb kızlar aslan burcu erkeği kadar zor bir burç bilmiyorum aslanın eşi biraz pasif yumuşak huylu olmalı ki yürüsün yoksa çok zor aslan erkeği çok gururludur çünkü :s aslan erkeği sevgilisi yada eşi olanalr kolay gelsinbenim eşim yengeç ben akrep çok uyumluyuz şükürler olsun :) bunlar benim fikrim amaaa ben o aslanı kedi yapmayı bilirim derseniz de bravo derim :)
bizede ver canımm o taktikleriine yapmalıyız meselaa :26:
peki:))
kedi gibidir aslanlar,yani hangi yaşta olursa olsun içindeki çocuğu yakaladığınız an isterseniz saklambaç bile oynatırsınız koca adamlara:))
vur kaç tekniği vardırya hani öyle yapın sık sık,kendinizi özletin,aynı evdede olsanız aynı ortamdada olsanız özletin...bazen yanındayken mahsus başka şeyler düşünüyor gibi yapın dalın gitsin..o da sizi merak etsin ama sesini çıkarmaz merak etsede..sadece izlerler sinsi sinsi..ne zaman çatlarlar meraktan o zaman sorarlar hayırdır daldın ne düşünüyorsun falan diye kurmaya başlarlar...tam o anda öpün sarılın ellerine yapışın...adam şapşal olur...tüm kontrolü ellerine verin,daha doğrusu ona öyle hissettirin bırakın sevinsin:))) ama siz yine bildiğinizi okuyun sesini bile çıkaramaz...aslanlar aşırı duygusallar aslında bunu çoğu kimse anlamaz..yani pohpohlayın sürekli,afedersiniz mıçınızdan ayrılmaz:)))))
peki:))
kedi gibidir aslanlar,yani hangi yaşta olursa olsun içindeki çocuğu yakaladığınız an isterseniz saklambaç bile oynatırsınız koca adamlara:))
vur kaç tekniği vardırya hani öyle yapın sık sık,kendinizi özletin,aynı evdede olsanız aynı ortamdada olsanız özletin...bazen yanındayken mahsus başka şeyler düşünüyor gibi yapın dalın gitsin..o da sizi merak etsin ama sesini çıkarmaz merak etsede..sadece izlerler sinsi sinsi..ne zaman çatlarlar meraktan o zaman sorarlar hayırdır daldın ne düşünüyorsun falan diye kurmaya başlarlar...tam o anda öpün sarılın ellerine yapışın...adam şapşal olur...tüm kontrolü ellerine verin,daha doğrusu ona öyle hissettirin bırakın sevinsin:))) ama siz yine bildiğinizi okuyun sesini bile çıkaramaz...aslanlar aşırı duygusallar aslında bunu çoğu kimse anlamaz..yani pohpohlayın sürekli,afedersiniz mıçınızdan ayrılmaz:)))))
canım işte sen onu becerebiliyrsun sabırlısın onun gururnu yenip merak etmesini bekleyebiliyrsyn ama her kadın öyle değil hele baskın karakterle hiç deiğil mesela koç akrep aslanla asla yapamaz çünkü aceleci olunca aslanı bekleki kedi olsun gururnu kırıp duygusunu göstersin dominant kadın bekler ayyyyyyyyh bu ne be der bekleyemez aslanın keyfinimaşallah ama sende sabır var becermişsin rabbim ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin :)
deneyeceğim bunları haklısın ilgi konusunda.Bnm erkek arkadaşım onunla konuşurken başka birşeyle ilgilendiiğimi görünce veya biraz ilgisiz davranınca çok sinir oluyor
aminn canım çok sağol iyi dualarına cümlemizin öyle olsun inşallah...
canım söylediklerinin tam aksine ben inanılmaz sabırsız biriyim..haksızlığa asla tahammülüm yok..benim kırılacağım yada kızacağım bişey olduğu an ilk 5 dk içinde özür dilenecek bi durumsa diler gelir öper koklar dibimden ayrılmaz...başka birine veya başka bişeye kızgınsam bile sırf relax olayım sakinleşeyim diye etmediği şaklabanlık yok:)))şimdi diceksiniz senin eşin aslan değildir diye ama aslan gerçektende:)) 20 ağustos doğumlu..mesela çok yakın arkadaşımında eşi aslan ama kız illallah ediyor kocasından..7 yıllık evliler eşinin ondan özür dileyip dilemediğini bile sor hatırlamıyor..o derece yani:))
ve ben sıkı bir Aslan terbiyecisi olduğumu düşünüyorum çok şanslıyım çook:))))
tamda değildir die düşünecekken baktımki günü bile aynı.20 ağustos benmkinnde..demekki iş nasıl davranacağını bilmekte.ben alttan alarak başediyorum,ayr evet dediğin gibi pohpohluyorumda kedi gibi olduğu doğru ama .bazen yapmıyorum budefada yapmadı oluyorum..bunun ayarını bilmekte önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?