Benim korkum elim ve ailesi çok çirkef ilede mahkemenin verdiği hakla babada kalmaya gittiklerinde onları dolduracaklar ve benden soğutmaya çalışacaklar ... ben beslenmeleri olsun uykuları olsun her şeylerine dikkat ederken onlar tüm alışkanlıklarını bozucaklar. Çalıştığım içim bana gerek yok ama çocuklarına olurEvet dava acabılır cocuklar isterse onla yasamayı giderler, ama sanmıyorum ki gitsinler Sadece o yasta kendi kararlarını soruyor hakım, hayırlı olsun cocukların henuz cok kucuk maddi ne alıyorsan al dava muhtemelen 3 4 sene surer buarada hem kendine hem cocuklara ıstırak nafaka si koydurmayı unutma
2-3aylık fizik tedavi sonrası hareket ettirmeye başladım ve çok şükür kalıcı hasar olmadı ama o süreç çok zordu bide peş peşe hamilelik ikincide Doğum paranı bile kendin karşıla dedi. Evden giderken anasının aldığı büyük kızımın altın künyesini bile götürmüş. İnşallah Allah hayırlı olanı versin hakkımızdaUmarım kiziniz iyilesmistir.
Böyle hayvan bir adama baba diyeceklerine kız kıza, pijema partisi gibi bir evde buyusunler daha iyi.
Ayrica siz merak etmeyin. Hangi hakim küçücük çocukları babaya verir? Kaldı ki 'al kızlarını git' diyen adam neden evlatlarım der de velayet peşine düşer?
O beş seneye zaten kurar anasının dizinde düzenini, belki başkasını alır hayatına. Hiç de çocuk sorumluluğu vs almaz. Boşuna üzülüp dert etmeyin.
Erkek milleti, sizi vuracağı yeri biliyor Sadece.
Bi halt yiyemez, nafaka ve tazminat haklarinizi almak icin ne gerekiyorsa yapin.
Ek olarak konunuza bi cevap anahtarı eklemissiniz, onu da kaldirin isterseniz[/QUOTE
Gerçekten takmayın bu insanları hatta şükredin kurtulduğunuza.Kızınızn iyileşti ğine çok sevindim.Ne güzel 2 evladınız var mesleğiniz var bol bol Sevin onları çünkü çocuklar sadece sevgiden anlar.Siz zaten güzel annelik yapınca kimse bir hak idda edemez kızlarınızda gitmez.Yolunuz açık olsun sağlıkla büyütün evlatlarınızı2-3aylık fizik tedavi sonrası hareket ettirmeye başladım ve çok şükür kalıcı hasar olmadı ama o süreç çok zordu bide peş peşe hamilelik ikincide Doğum paranı bile kendin karşıla dedi. Evden giderken anasının aldığı büyük kızımın altın künyesini bile götürmüş. İnşallah Allah hayırlı olanı versin hakkımızda
Ohooooo daha ne senaryolar döner bir ara ağlar yalvarır sonra tehditler iftiralar ardı arkası kesilmez .. sevgili hocam bence siz kulak asmayın yolunuza işinize bakın . Cevapta vermeyin muhattapta almayın hani it ürür kervan yürür derler ya o hesap .. kolaydı öyle anneden çocuk almak.. kaldı ki alsa napacak size karşı koz olarak kullanacak sadece oda işe yaramazsa getirip kapınıza atacak bunu çok gördüm çevremde .. dilerim işler o kadar çirkinleşmez ve siz meleklerinizle huzuru bulursunuz ..Merhaba 3 yıllık evliyim ve ilki planlı ikincisi plansız 2 tane meleğim var. 2yıldız geçinemiyoruz eşimle ve artık boşanma arefesindeyiz . Başlangıcı kayınvalide teroruyle oldu her şeye karışan devamlı oğlunu görmek isteyen en özel zamanlarımı mahveden ve devamlı başta oğulları sonra etrafa gelinlerini kötüleyen terbiyesizler bs diyen bi kaynana.ilk Doğumun omuz takılmasıyla oldu doktorun geç gelmesiyle sol kolu felçli doğdu kızım . O üzüntümde bile kaynanam karşımda oturup arayana sakat doğdu dedi çocuk eşime dedim ne var durumu olanı anlatıyor defi! Eve gittik kendi annem önceden gelmişti hem Doğum hemde kırkımı çıkartmaya bende kaynanamın dilini huyunu bildiğim için onu istemedim(başkalarının yanında mahrem yerlerimi gösteremem) yinede geldi evine yardım bahanesiyle anca karıştırdı gitti(çocuk ağlıyor diye odama daldı bende emziriyırdum çıkın dedim gidip oğluna karın hayvan gibi odadan kovdu diye şikayet etmiş. Hem zor Doğum hem lohusalık hemde onun kışkırtmaları ile eşimle yaşadığım ve beni çok yoran tartışmalar...) hep beni haksız çıkardı hep anasını korudu beni aşağıladı ezdi karılık mı yaptın bana;nankördür; Anamısın gibi iğnelemeler de bulundu. Sonuç olarak kavgalı ortamda artık kızlarımı büyütmek istemiyorum(iki yıldır benim annemler biliyordu durumumuzu ama hep evliliğimizi devam ettirme taraflı konuştu. Bununkiler 3 aydır biliyor ve son kavgamızda üstüme yürüdü kızlarıda al evden defol git deyince bende uzaklaştırma kararıyla evden gönderim va avukatla görüştüm. ) ikimizde öğretmeniz ama hep anam hep gardaşlarım dedi beni hep yalnız bıraktı ve yıprattı bu süreçte. Şimdide hakkım olanı istiyorum oda sana bi b.. yok deyince çekilmeliye gittim. Benim derdim daha çok kızlar 6-7yaşına gelince velayet davası açıp alıcakmıış kızları!!!(normalde yine evlenirim yine çocuklarım olur demekten utanmayan bi şahıs bu ve daha nice şey) Buna benzer şeyler yaşayan var mı? Bu süreçte suçlu durumuna düşmemek için me yapmalıyım? Burası benim memleketim değil eşimin memleketi ve şahit noktasındadır sıkıntı yaşıycam muhtemelen
Merhaba 3 yıllık evliyim ve ilki planlı ikincisi plansız 2 tane meleğim var. 2yıldız geçinemiyoruz eşimle ve artık boşanma arefesindeyiz . Başlangıcı kayınvalide teroruyle oldu her şeye karışan devamlı oğlunu görmek isteyen en özel zamanlarımı mahveden ve devamlı başta oğulları sonra etrafa gelinlerini kötüleyen terbiyesizler bs diyen bi kaynana.ilk Doğumun omuz takılmasıyla oldu doktorun geç gelmesiyle sol kolu felçli doğdu kızım . O üzüntümde bile kaynanam karşımda oturup arayana sakat doğdu dedi çocuk eşime dedim ne var durumu olanı anlatıyor defi! Eve gittik kendi annem önceden gelmişti hem Doğum hemde kırkımı çıkartmaya bende kaynanamın dilini huyunu bildiğim için onu istemedim(başkalarının yanında mahrem yerlerimi gösteremem) yinede geldi evine yardım bahanesiyle anca karıştırdı gitti(çocuk ağlıyor diye odama daldı bende emziriyırdum çıkın dedim gidip oğluna karın hayvan gibi odadan kovdu diye şikayet etmiş. Hem zor Doğum hem lohusalık hemde onun kışkırtmaları ile eşimle yaşadığım ve beni çok yoran tartışmalar...) hep beni haksız çıkardı hep anasını korudu beni aşağıladı ezdi karılık mı yaptın bana;nankördür; Anamısın gibi iğnelemeler de bulundu. Sonuç olarak kavgalı ortamda artık kızlarımı büyütmek istemiyorum(iki yıldır benim annemler biliyordu durumumuzu ama hep evliliğimizi devam ettirme taraflı konuştu. Bununkiler 3 aydır biliyor ve son kavgamızda üstüme yürüdü kızlarıda al evden defol git deyince bende uzaklaştırma kararıyla evden gönderim va avukatla görüştüm. ) ikimizde öğretmeniz ama hep anam hep gardaşlarım dedi beni hep yalnız bıraktı ve yıprattı bu süreçte. Şimdide hakkım olanı istiyorum oda sana bi b.. yok deyince çekilmeliye gittim. Benim derdim daha çok kızlar 6-7yaşına gelince velayet davası açıp alıcakmıış kızları!!!(normalde yine evlenirim yine çocuklarım olur demekten utanmayan bi şahıs bu ve daha nice şey) Buna benzer şeyler yaşayan var mı? Bu süreçte suçlu durumuna düşmemek için me yapmalıyım? Burası benim memleketim değil eşimin memleketi ve şahit noktasındadır sıkıntı yaşıycam muhtemelen
Gecmis olsun canim,guzel günler gorun insallah..2-3aylık fizik tedavi sonrası hareket ettirmeye başladım ve çok şükür kalıcı hasar olmadı ama o süreç çok zordu bide peş peşe hamilelik ikincide Doğum paranı bile kendin karşıla dedi. Evden giderken anasının aldığı büyük kızımın altın künyesini bile götürmüş. İnşallah Allah hayırlı olanı versin hakkımızda
Ikıncı evlılıgınızı ne zaman yaptınıx? Mutlu mısınızMerak etme benim eski esimde once emmeyi biraksin alicam sonra 3 yasina gelsin alicam ilkokul bitsin alicam diyip durdu.aldi mi tesebbus etti mi hayir anca tehdit etti durdu yillarca.
Normalde gormeye bile senede 1 defa aliyordu da ben evlenince ayda 1 almaya basladi.
Bekar hayatina alisinca gozleri cocuk falan gormuyor
Ben boşandıktan kisa sure sonra tanistim simdiki esimle ama hem evlenmeyi dusunmuyordum hemde kizim 9 10 yasina gelsin kizim onaylarsa belki diyordum saolsun o da bir 8 yil kadar bekledi 10 aydirda evliyiz : )Ikıncı evlılıgınızı ne zaman yaptınıx? Mutlu mısınız
Olanı biteni anlatıcaksın devletin avukatı çokta ilgilenmez çekişmeli davalarda özel avukatla görüş herşeyi anlat şimdiki aile mahkemesi kararları çok sert o lafların hepsini yer o adamMerhaba 3 yıllık evliyim ve ilki planlı ikincisi plansız 2 tane meleğim var. 2yıldız geçinemiyoruz eşimle ve artık boşanma arefesindeyiz . Başlangıcı kayınvalide teroruyle oldu her şeye karışan devamlı oğlunu görmek isteyen en özel zamanlarımı mahveden ve devamlı başta oğulları sonra etrafa gelinlerini kötüleyen terbiyesizler bs diyen bi kaynana.ilk Doğumun omuz takılmasıyla oldu doktorun geç gelmesiyle sol kolu felçli doğdu kızım . O üzüntümde bile kaynanam karşımda oturup arayana sakat doğdu dedi çocuk eşime dedim ne var durumu olanı anlatıyor defi! Eve gittik kendi annem önceden gelmişti hem Doğum hemde kırkımı çıkartmaya bende kaynanamın dilini huyunu bildiğim için onu istemedim(başkalarının yanında mahrem yerlerimi gösteremem) yinede geldi evine yardım bahanesiyle anca karıştırdı gitti(çocuk ağlıyor diye odama daldı bende emziriyırdum çıkın dedim gidip oğluna karın hayvan gibi odadan kovdu diye şikayet etmiş. Hem zor Doğum hem lohusalık hemde onun kışkırtmaları ile eşimle yaşadığım ve beni çok yoran tartışmalar...) hep beni haksız çıkardı hep anasını korudu beni aşağıladı ezdi karılık mı yaptın bana;nankördür; Anamısın gibi iğnelemeler de bulundu. Sonuç olarak kavgalı ortamda artık kızlarımı büyütmek istemiyorum(iki yıldır benim annemler biliyordu durumumuzu ama hep evliliğimizi devam ettirme taraflı konuştu. Bununkiler 3 aydır biliyor ve son kavgamızda üstüme yürüdü kızlarıda al evden defol git deyince bende uzaklaştırma kararıyla evden gönderim va avukatla görüştüm. ) ikimizde öğretmeniz ama hep anam hep gardaşlarım dedi beni hep yalnız bıraktı ve yıprattı bu süreçte. Şimdide hakkım olanı istiyorum oda sana bi b.. yok deyince çekilmeliye gittim. Benim derdim daha çok kızlar 6-7yaşına gelince velayet davası açıp alıcakmıış kızları!!!(normalde yine evlenirim yine çocuklarım olur demekten utanmayan bi şahıs bu ve daha nice şey) Buna benzer şeyler yaşayan var mı? Bu süreçte suçlu durumuna düşmemek için me yapmalıyım? Burası benim memleketim değil eşimin memleketi ve şahit noktasındadır sıkıntı yaşıycam muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?