- 7 Eylül 2015
- 104
- 120
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bi etrafiniza bakin evlenmek istemeyip sirf cocuk sahibi olmak icin bile cinsel iliskiye giren bayanlar var sperm bankalari var bence siz cok dar dusunuyosunuz bence diyorum yani bu benjm bakis acim bu kadin belki bir daha aldigibyaralardan dolayi evlenmeyecek ve asla
ki Meryem Uzerli bile tepkilerden korkup kaçtı bebeği doğurduktan sonra ancak gelebildiMeryem Uzerli mi örnek verilmiş. Ay hiç güleceğim yoktu. 1.si ı kadın alman 2.si milyoner 3. sü 30 yaşını aşmış. Keyfi yerinde, sülalesi rahat yani. Şimdi devam edebilirsiniz.Komiksiniz.
niyeyse konu sahibinin anlattıkları hiç inandırıcı değil
önce okuyorum ikinci bebeğim aynı adamdan
ilkini aldırdım ikincisini istiyorum yazıyor
bu kız 23 yaşında üniversite son sınıf öğrencisi
sonra beş sene evlilik yaşadım o yüzden konu açtım çocuk için diyor ne ara evlendi beş sene çocuğu olmadı ne ara ayrıldı yeni bir sevgili buldu ilk çocuğa hamile kaldı aldırdı tekrar fırsat oldu ikinciye hamile kaldı
yeni sevgilisiyle bir senedir beraber desem beş sene öncesi 17 yaşında evlendirildi bu kızı onca dayak yediği kocası nasıl aynı anda liseye üniversiteye gönderdi
ayrıca beş sene çocuğu olmadıysa bu kız 17 sinde çocuğum olmuyor diye doktora gitse doktor sosyal hizmetlere polise haber verir küçük yaşta evlilik var diye
neyse önemli değil kendisi şu an çocuğu olacak doğurursa aile arkada değil baba çocuğu istemiyor iş yok ayrı ev yok okul var ve bebek var ya okulu bırakıp yada donduracak iş bulup para kazanma çarelerine bakacak ki hamile birinin işe girmesi ve devam etmesi çok zor
valla millet hızlı yaşıyor ben de 23 olucam daha başımdan bir nişanlılık bile geçmedi hayatın gerisindeyim depresyona soktu bura beni[/QUOTE
Aaa ne guzel sizi tebrik ediyorum tam bir namus emsalisiniz turkiyenin ornek vatandasisiniz herkes sizden imrenmeli allahim yarabbim ya ne bicim bir yorum bu millet hizli yasiyor falan siz kimsiniz ki insanlari bu sekil cirkinge kucumserce yargiliyosunuz ben 26 yasindayim ve ikinci evliligimdeyim merak ediyorum acaba benim katagorim nedir size gore? En kotusu muyum yoksa idare eder miyim? Yazik ya bu kadar da acimasiz olunmaz bu kadar da yargisiz infaz yapilmaz!!!
düş yakamdan ya hu düş yaptığım yorumları anlayacak kapasiten olduğunu sanmıyorum aynı frekansta değiliz her ironimi saçma sapan yerlere çekiyorsun
hadi magazin falan yok mu onu izle
Hanımefendi siz konuyu normalleştirmiyorum diyorsunuz ama gayet de normalleştiriyorsunuz.Daha önce bir hatadır yapmış konu sahibi arkadaş.İnanmış,güvenmiş,kandırılmış her neyse olmuş bitmiş.Bunu kabul edebiliriz.Fakat ikinci kez bile bile aynı hatayı yapmak sizce normal mi? Adam istemiş çocuğu da yok efendim ailesi istememişte bilmem ne böyle bir bahane olabilir mi yahu? Acelesi neydi bu kızın bu kadar? Evlenmeden bu yaşta bir kızın hamile kalmaya çalışması normal mi sizce? Okulunu bitirseydi,evliliğini yapsaydı daha sonra doktora mı gidecek,tüp bebek mi yapacak,normal yolla tedavi mi olacak ne halt ediyorsa etseydi.Allah aşkına sanki normal bir şeymiş gibi yorumlayıp durmayın,bu kızın başı yeterince yanmış zaten şurayı okuyan başka genç kızımız varsa onlara örnek olmasın şu yazdıklarınız.Okulunda,dersinin başında olması gereken genç,bekar bir kız doktor doktor gezip hamile kalmaya çalışıyor bunun nesini anlayışla karşılayalım ya? Burada ki insanlar sanki onun kötülüğüne mi konuşuyor? İş yok,güç yok,arkasında aile yok,para yok,karnında bir bebekle ortada kalmış kız neyle bakacak bu bebeğe? Arkadaşının yanında kalacakmış da onunda çocuğu varmış da.Bunlar çalışırken kim bakacak bu çocuklara? Arkadaşının yanında kalacağının garantisi var mı? Kendi ailesi bile kızı dışlamış,arkadaşa mı güvenecek? Bu devirde insanlar yanında kocasıyla,eviyle,çift maaşıyla zor çocuk bakıyor.Siz hala normal görüyorsunuz bu durumu hayret yani.Bence her yorumu oku ona gorw yorum yap adam pisman olmus ilk bebegi aldirdiklarina sonra ikincide sevinmis ailesinin yuzunden caymis bu adamin karesktersizligi bence bu kiz size gorw bu kadae hataliysa yanlissa o adam daha da hatali cocuk oyuncagi mi bu canim kurtajin psikolojisi nasil bisey bilmiyorum biliyo musunuz hadi bebel yapalim aa ne guzel ama annem istemiyo aldiralim gibibyapmis bu adam
Konu sahibi 22 yaşında.Ay konunun başı neydi sonu ne çıktı. Neler yaşandı bu arada![]()
Ay amaaan fake yani...Konu sahibi 22 yaşında.
5 yıllık evlilik yapmış.
5 yıl içinde çocuğu olmadığı için dövülmüş aşağılanmış ama ne hikmetse okumasına izin verilmiş.
2 yıldır bu kişiliksiz adamla beraber.
ilk bebeği aldırınca adam çok pişman olmuş ağlamış 2. bebeği beraber istemişler ama yine ne hikmetse adam kızı ortada bırakmış.
3 filmlik senaryo çıkar bu hikayeden.
Hastanede yatarken eşin ailen yanındaydı değil mi?Ben ne avukatim ne de tanidigiyim ben bu insana emptai yaptim burda bir can var ben korunmama ragmen hamile kaldim ge zor bir hamilelik geciriyorum iki gun once hastanede sabahladik kanamam var diye ben bir bebege daha kiyilmasina karsiyim bir plani bir guvencisi olmasa zaten kalkmaz bu ise kadin siginma evleri var bakim evleri var bu kizin basinda boyle bir dert var simdi en iyi sekilde napicani cozmesi lazim olan olmus yani keskelerle yadirgamalarla elden artik biseu gelmez kiz derdini acmis zaten hamileliginin en duygusal en hassas donemi ben uzuldum bu kizimiza ve kendimi onun yerine koydum sadece hic kimse bu sekilde kotu sozler duymaknistemez
Fake olmadığını söylüyor hatta bana beddua etmişAy amaaan fake yani...
Gerçekse de kendi düşen ağlamaz diyorum.