Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ,
içimi dökmek istedim siz benim yaptığım hataları yapmayın diye,taviz vermeyin diye.
çok sevdik hayatımın aşkı dedim güvendim bağlandım herkes duydu aileler öğrendi.
hatta 1 yıl içinde söz düşünüyorduk.
o benden başka bi şehre gitmek zorunda kaldı okulu bittiği için.
sorunlar başladı.
güvensizlikler,ölmüş babamın üstüne yemin ettirmeler,aşırı kıskançlıklar.
sonra 2 gün önce buraya geldi,benim yaşadığım şehre.
eve geldik biraz konuşuruz düzeltiriz diye düşündük.benim gönlümü almaya geldi diye seviniyordum aslında ilk geldiğinde o da normaldi.
sonra benim facebook mail hesabımı telefonumu karıştırdı arkadaşıma sinirle mutsuzlukla bişeyler anlatmıştım "ayrılmak istiyorum güvensizliklerinden bıktım sırf eskinin hatrına sabrediyorum" tarzında.canım burnuma gelmişti şüphelerinden ağır laflarından.
hepsini okudu.
sakince durdu sırf gitmemem için.
sonra birden bana çok şiddetli bi şekilde ve aşırı bi kaba kuvvetle 4 5 kez vurdu. titriyordum resmen şok olmuştum.
sonra deli gibi ağlamaya başladı kaybetme korkusu bana bunları yaptırdı yazıklar olsun sana benden bukadar mı soğudun falan filan.
işte o an gözümde bitti sevgim nefrete dönüştü,sırf bi an önce gitsin diye affetmiş gibi yaptım.
su an onu affettim sanıyo.
o dehşet anları gözümün önünden gitmiyo ,kendimi hiçbukadar aciz hissetmedim.21 yaşındayım sen kimsin ki, ölmüş babam bi gün olsun bana kıyıp ta bir tokat dahi vurmadı.işte bu en çok zoruma giden.
utanmadan Kuran'ı Kerimi buna karıştırdı.Nisa süresinin 34.ayeti varmış "eşlerinize öğüt verin yola gelmiyorlarsa dövün" bunu öne sürdü.
Ne deyim ki yazıklar olsun.
emin olmayın kızlar yıllar geçti diye ilşkinizden emin olmayın..
hayat bana bunu yaptıracak şimdi bunu kişiliğim kabul etmez bitireceğim bu ilişkiyi...
Merhaba ,
içimi dökmek istedim siz benim yaptığım hataları yapmayın diye,taviz vermeyin diye.
çok sevdik hayatımın aşkı dedim güvendim bağlandım herkes duydu aileler öğrendi.
hatta 1 yıl içinde söz düşünüyorduk.
o benden başka bi şehre gitmek zorunda kaldı okulu bittiği için.
sorunlar başladı.
güvensizlikler,ölmüş babamın üstüne yemin ettirmeler,aşırı kıskançlıklar.
sonra 2 gün önce buraya geldi,benim yaşadığım şehre.
eve geldik biraz konuşuruz düzeltiriz diye düşündük.benim gönlümü almaya geldi diye seviniyordum aslında ilk geldiğinde o da normaldi.
sonra benim facebook mail hesabımı telefonumu karıştırdı arkadaşıma sinirle mutsuzlukla bişeyler anlatmıştım "ayrılmak istiyorum güvensizliklerinden bıktım sırf eskinin hatrına sabrediyorum" tarzında.canım burnuma gelmişti şüphelerinden ağır laflarından.
hepsini okudu.
sakince durdu sırf gitmemem için.
sonra birden bana çok şiddetli bi şekilde ve aşırı bi kaba kuvvetle 4 5 kez vurdu. titriyordum resmen şok olmuştum.
sonra deli gibi ağlamaya başladı kaybetme korkusu bana bunları yaptırdı yazıklar olsun sana benden bukadar mı soğudun falan filan.
işte o an gözümde bitti sevgim nefrete dönüştü,sırf bi an önce gitsin diye affetmiş gibi yaptım.
su an onu affettim sanıyo.
o dehşet anları gözümün önünden gitmiyo ,kendimi hiçbukadar aciz hissetmedim.21 yaşındayım sen kimsin ki, ölmüş babam bi gün olsun bana kıyıp ta bir tokat dahi vurmadı.işte bu en çok zoruma giden.
utanmadan Kuran'ı Kerimi buna karıştırdı.Nisa süresinin 34.ayeti varmış "eşlerinize öğüt verin yola gelmiyorlarsa dövün" bunu öne sürdü.
Ne deyim ki yazıklar olsun.
emin olmayın kızlar yıllar geçti diye ilşkinizden emin olmayın..
hayat bana bunu yaptıracak şimdi bunu kişiliğim kabul etmez bitireceğim bu ilişkiyi...
barışmış gibi nasıl yapabildin ki?
Allahım sinirden deliye döndüm
kusura bakma ama kendinden güçsüze el kaldırabilcek kadar zavallı biriymiş o kendini bilmez!
hala da barıştın sanıyomuş
bence arkadaşım sen onun sözlerine kanıp affedeceksin gibi geliyo
lütfen bunu yapma
ayrıca 4,5 şiddetli tokattan sonra kuranın şu suresi, şu ayeti gibi uzun uzadığa konuşmuş olmanızda enteresan geldi, ezberlemiştemi gelmiş, önce tokatlayayıp sonrada bunları söylerim diye kafasında kurmuştamı gelmiş, o kısmı çok muğlak geldi bana. neden o an çekip gitmedin, anlam veremedim, oturdun uzun uzun konuştun
yapıyolar bi pislik sonrada kuranı ayetleri öne sürüyolar allahın her dediğini yaptında dövdüğüne kulp takıyo öküz
sana vurmaya nasıl cesaret edebildi, onu pişman et süründür, sonra da bırak git..
anlamıyorsunuz galiba size dışardan konuşmak ne kolay geliyor.o muhabbeti ben değil o yaptı.aciz değilim olmadım ama kaba kuvvete başvuran hayvan gibi bi erkeğin yanında çekip gitmesini bekledim ancak gitti zaten bu ayet mevzusunu mesaj olarak söyledi.