İki buçuk yıllık ilişkim bana attığı tokatlar yüzünden bitecek.

Canım iyiki evlenmeden kendini belli etti , demekki kendinde eksik olan birşeyler dolduğunun oda farkında sana bu yüzden kaba kuvvette başvurmuş sakın acıma haline, yol ver defolsun gitsin...

cok sağol tatlım..kendine güveni olmayan insanın başkasına güveni hiç olmaz.komplekslerine yenik düştü.psikopat herif!

bir kere daha dayak yemeden sakince ayrıl. dikkatli ol.
bu adam ayrılmayı da hazmedemez saçmalayabilir.

ayrıca kuran'dan ayet göstermesi çok saçma tüm hayatını kuranın emirlerine göre yaşıyor mu? eksiksiz hatasız tüm Kuran-ı Kerimi yaşıyorsa tamam da işine geleni göstermesi saçma.

İlişkiniz ciddileşmeden sevgilinizin gerçek yüzünü görmeniz iyi olmuş bu konuda şanslısınız diyeceğim ama ironik olacak bu yüzden hiç demiyorum. Sevdiğiniz insanı kaybetmişsiniz bu üzücü olsa gerek keşke bu kadar acı bir şekilde öğrenmeseydiniz ama yanlışın neresinden dönersen kar anlayışıyla biraz teselli bulursunuz diye ümit ediyorum. Geçmiş olsun

öncelikle geçmiş olsun.eğer onu affederseniz bunun tekrarlarını daha ağırını yaşayacaksınız.ben yaşamıştım bir kere affettin mi o tokatların seni hırpalamalarının ardı arkası kesilmeyecek. hayatta hiçbir şey sizden daha değerli değil unutmayın bunu o anı unutmaya çalışıp hayatınıza onsuz devam edin. güçlü olun.

merhaba arkadaşım
durumuna üzüldüm açıkcası yapabileceğin şey uzaklaşmaktır o kişiden bunları yapan kişiyide yadırgamamak gerek neden derseniz yarın öbür gün bu durum bizlerinde başına gelebilir ki ne zaman ne olacağı belli olmaz sonuçta insanoğlu çiğ süt emmiş en olmaz yapamaz dediğimiz insanlar bile yapar olur neyse benim tavsiyem uzak durmandır kendin için her zaman mantıklı düşünmek gerek aşırı kıskanç yapısı olan kişilikler zamanla karşı taraftaki insanları aşağılama moduna kadar düşebiliyorlar

merhaba arkadaşım
durumuna üzüldüm açıkcası yapabileceğin şey uzaklaşmaktır o kişiden bunları yapan kişiyide yadırgamamak gerek neden derseniz yarın öbür gün bu durum bizlerinde başına gelebilir ki ne zaman ne olacağı belli olmaz sonuçta insanoğlu çiğ süt emmiş en olmaz yapamaz dediğimiz insanlar bile yapar olur neyse benim tavsiyem uzak durmandır kendin için her zaman mantıklı düşünmek gerek aşırı kıskanç yapısı olan kişilikler zamanla karşı taraftaki insanları aşağılama moduna kadar düşebiliyorlar

kesinlikle başka bi ihtimal olamaz uzaklaşmaktan başka.bundan sonra da evlenene kadar kimsenin hayatıma müdahele etmesine izin vermicem! bu da bana ders oldu.

çok üzüldüm inanki çok geçmiş olsun iyiki evlenmeden göstermiş gerçek yüzünü tekrardan geçmiş olsunn

kesinlikle başka bi ihtimal olamaz uzaklaşmaktan başka.bundan sonra da evlenene kadar kimsenin hayatıma müdahele etmesine izin vermicem! bu da bana ders oldu.

en doğru karar ve hayatımıza alacağımız kişileri ister arkadaş ister sevgili olsun çok çok iyi seçmek zorundayız Rabbim herkesi her zaman hayırlı kişilerle karşılaştırsın, hayırlı kapılar açsın inşallah

Evlenmeden önce gerçek yüzünü göstermesi ve mantıklı bir karar verebilmen durumun içinden kolay çıkmanı sağlayacaktır.Onu çok seviyorum ama karar veremiyorum düşüncesinde olsaydın belki barışık evlenecek ve sonrasında pişman olacaktınız.

acı da olsa bu yüzünü şimdiden görmen çok iyi olmuş. evli olsaydın belki de boşanmak istediğinde seni bırakmayacaktı. her gün gazetelerde ayrılmak istediği için kocası tarafından öldürülen kadınları okuyoruz.öyle bir hal aldı ki bu neredeyse kanıksanacak! çok iyi seçimler yapmalıyız. çok iyi gözlemlemeliyiz hayatımızdaki insanı. sevgi yetmiyor işte. bugün yüreğin acıyor ama yarın kurtulduğuna sevineceksin.

bilip bilmeden saçmalamayın! benim derdim bana yeter sonradan mesajda söyledi diyorum.
Bu ne şiddet celal :53: Önce bir seviyenizi takınıp daha düzgün cevap verin.

Kendiniz yazmışsınız şiddetli tokat attı. Sonra barıştım gibi yaptım ve Kurandan ayetler gösterdi diye. Ben uydurmuyorum.

Ben bana durduk yere, sinirle de olsa farketmez, tokadı yapıştıran adamla hiçbir şekilde görüşmem.

Bu ne şiddet celal :53: Önce bir seviyenizi takınıp daha düzgün cevap verin.

Kendiniz yazmışsınız şiddetli tokat attı. Sonra barıştım gibi yaptım ve Kurandan ayetler gösterdi diye. Ben uydurmuyorum.

Ben bana durduk yere, sinirle de olsa farketmez, tokadı yapıştıran adamla hiçbir şekilde görüşmem.

o adam orda beni sıkıştırıp daha kötü şeyler yapsaydı ne olacaktı peki.dışardan yorum yapmak kolay tabi.gitsin diye barışmış gibi yaptım.ve sonra mesajda söyledi ayet meselesini.

o adam orda beni sıkıştırıp daha kötü şeyler yapsaydı ne olacaktı peki.dışardan yorum yapmak kolay tabi.gitsin diye barışmış gibi yaptım.ve sonra mesajda söyledi ayet meselesini.
Bak böyle anlatınca daha anlaşılır oluyor. İlk anlatışında böyle anlaşılmadığı için yazdım ben o yorumu.
Konu başlığından da "tokat attı ayrılmak üzereyiz ama ben ayrılmak istemiyorum" gibi bir anlam çıkıyor. O yüzden ben de öyle algılayıp yorum yazdım.
Sana saygısı olmayan insan en cicim döneminde bunu yaparsa ilerde neler neler yapar.

Söylenmesi gereken herşey söylenmiş zaten ama umarım bunun onur meselesi olduğunun farkındasınızdır. Sevgilinizi bir kelimeyle terk edebilirsiniz, konuşmak istemezseniz telefonu açmazsınız, sen kimsin ki de dersiniz ama eşinizi terk etmek eminim ki bu kdr kolay değildir. Terk etmeniz bu kadar kolayken size bunu yapmaya cesaret gösteren bi adam işler zorlaştığında size neler yapacaktır acaba..?
Karşınızda evcilleştirilmesi gereken bir vahşi varmış, şükredin ki ona bağlılığınız ileri boyutlara gitmeden bunu yaşamışsınız.

Back
X