İki buçuk yıllık ilişkim bana attığı tokatlar yüzünden bitecek.

İlişkiyi hemen bitir ve eski güzel günlerden minicik bir anıda gelse sakın üzülme o tokat gelsin hemececik aklına üzme kendını canımcımm ..

çok teşekkür ettim ,saygısını yitirmiş o .anıları yad etmek şu saatten sonra aptallık olur.

Son düzenleme:
davranışı ağır,yanlış yorumlamasıyla cüreti tokadından büyük,saygınlığı küçük insan...kararlılığınızda devam edin.kaybeden siz değil,o olmuş...

İlişkiyi bitireceğim diye değil, ilişkiyi bitirdim diye başlık atman lazımdı..Hala neyin düşüncesindesin..
hep öğüt verilmesi gereken, kusurlu olan, hata yapan, yola gelmesi gereken biz miyiz.. erkekler anne karnında mükemmel doğuyor da haberimiz mi yok...

İlişkiyi bitireceğim diye değil, ilişkiyi bitirdim diye başlık atman lazımdı..Hala neyin düşüncesindesin..
hep öğüt verilmesi gereken, kusurlu olan, hata yapan, yola gelmesi gereken biz miyiz.. erkekler anne karnında mükemmel doğuyor da haberimiz mi yok....

mükemmel doğmuyorlar. biz onları şişiriyoruz: oğluşum, aşkışım, kocişim v.s... der, şımartırsak olacağı bu

hep öğüt verilmesi gereken, kusurlu olan, hata yapan, yola gelmesi gereken biz miyiz.. erkekler anne karnında mükemmel doğuyor da haberimiz mi yok......

dikkatli okursanız hala fikir aşamasında olacak kadar ,ayrılmayı sorgulayacak kadar aptal olmadığımı anlarsınız, sadece bir iki güne yapacağım için bitireceğim ibaresini kullanıyorum.sogukkanlılıgımı korumasaydım daha kötü şeyler olabilirdi orda.

Son düzenleme:
çok doğru bi karar vermişsin canım....
kim ki o sana vurabiliyor....
lütfen vazgeçme kararından....

Nasıl bir cesaret bu.
Bu gücü nereden alıyor bu adamlar ya.Hayatta sadece aciz insanların başvuracağı bir şey bu, ama her şeyden aciz insanların,
düşünmekten,konuşmaktan,anlamaktan,sevmekten.

Merhaba ,
içimi dökmek istedim siz benim yaptığım hataları yapmayın diye,taviz vermeyin diye.
çok sevdik hayatımın aşkı dedim güvendim bağlandım herkes duydu aileler öğrendi.
hatta 1 yıl içinde söz düşünüyorduk.
o benden başka bi şehre gitmek zorunda kaldı okulu bittiği için.
sorunlar başladı.
güvensizlikler,ölmüş babamın üstüne yemin ettirmeler,aşırı kıskançlıklar.
sonra 2 gün önce buraya geldi,benim yaşadığım şehre.
eve geldik biraz konuşuruz düzeltiriz diye düşündük.benim gönlümü almaya geldi diye seviniyordum aslında ilk geldiğinde o da normaldi.
sonra benim facebook mail hesabımı telefonumu karıştırdı arkadaşıma sinirle mutsuzlukla bişeyler anlatmıştım "ayrılmak istiyorum güvensizliklerinden bıktım sırf eskinin hatrına sabrediyorum" tarzında.canım burnuma gelmişti şüphelerinden ağır laflarından.
hepsini okudu.
sakince durdu sırf gitmemem için.
sonra birden bana çok şiddetli bi şekilde ve aşırı bi kaba kuvvetle 4 5 kez vurdu. titriyordum resmen şok olmuştum.
sonra deli gibi ağlamaya başladı kaybetme korkusu bana bunları yaptırdı yazıklar olsun sana benden bukadar mı soğudun falan filan.

işte o an gözümde bitti sevgim nefrete dönüştü,sırf bi an önce gitsin diye affetmiş gibi yaptım.
su an onu affettim sanıyo.
o dehşet anları gözümün önünden gitmiyo ,kendimi hiçbukadar aciz hissetmedim.21 yaşındayım sen kimsin ki, ölmüş babam bi gün olsun bana kıyıp ta bir tokat dahi vurmadı.işte bu en çok zoruma giden.

utanmadan Kuran'ı Kerimi buna karıştırdı.Nisa süresinin 34.ayeti varmış "eşlerinize öğüt verin yola gelmiyorlarsa dövün" bunu öne sürdü.
Ne deyim ki yazıklar olsun.
emin olmayın kızlar yıllar geçti diye ilşkinizden emin olmayın..

hayat bana bunu yaptıracak şimdi bunu kişiliğim kabul etmez bitireceğim bu ilişkiyi...
son cümleye takıldım "bitireceğim" demişsiniz... keşke gelecek zaman yerine geçmiş zaman kipi görseydim ."ilk tokatın ardından bitirdim" yazsaydınız.

Son düzenleme:
son cümleye takıldı "bitireceğim demişsiniz... keşke gelecek zaman yerine geçmiş zaman kipi görseydim ."ilk tokatın ardından bitirdim" yazsaydınız.

lütfen hepsini okuyun.o an o şartta olduğum için öyle yapmak zorunda kaldım.karşımda hayvan gibi bi erkek var ne yapabilirdim başka.biraz o anı düşünerek yorum yapın lütfen.

evlenmeden belli etmesi çoook iyi olmuş Allahın sevdiği kuluymuşsun canm yat kalk dua et gerçekleri gördüğüne

Merhaba ,
içimi dökmek istedim siz benim yaptığım hataları yapmayın diye,taviz vermeyin diye.
çok sevdik hayatımın aşkı dedim güvendim bağlandım herkes duydu aileler öğrendi.
sorunlar başladı.
eve geldik biraz konuşuruz düzeltiriz diye düşündük.benim gönlümü almaya geldi diye seviniyordum aslında ilk geldiğinde o da normaldi.
sonra benim facebook mail hesabımı telefonumu karıştırdı arkadaşıma sinirle mutsuzlukla bişeyler anlatmıştım "ayrılmak istiyorum güvensizliklerinden bıktım sırf eskinin hatrına sabrediyorum" tarzında.canım burnuma gelmişti şüphelerinden ağır laflarından.
hepsini okudu.
sonra birden bana çok şiddetli bi şekilde ve aşırı bi kaba kuvvetle 4 5 kez vurdu. titriyordum resmen şok olmuştum.
sonra deli gibi ağlamaya başladı kaybetme korkusu bana bunları yaptırdı yazıklar olsun sana benden bukadar mı soğudun falan filan.

işte o an gözümde bitti sevgim nefrete dönüştü,sırf bi an önce gitsin diye affetmiş gibi yaptım.
o dehşet anları gözümün önünden gitmiyo ,kendimi hiçbukadar aciz hissetmedim.21 yaşındayım sen kimsin ki, ölmüş babam bi gün olsun bana kıyıp ta bir tokat dahi vurmadı.işte bu en çok zoruma giden.

utanmadan Kuran'ı Kerimi buna karıştırdı.Nisa süresinin 34.ayeti varmış "eşlerinize öğüt verin yola gelmiyorlarsa dövün" bunu öne sürdü.

hayat bana, bunu yaptıracak şimdi...Kişiliğimi daha fazla yerler altına almıcam.

Bir kere yüce kitabımızda "dövün" yazmıyor asıl o kelimenin anlamı "uzaklaştırın"dır. Ama şuan bunun tartışılcak yeri ve zamanı değil.
İkinci olarak da "kız arkadaşlarınız" geçmiyor "eşleriniz" geçiyor.
Zaten nikahlı kocan da olsa hiç kimsenin seni dövmeye hakkı yok.
Bir de kendini haklı çıkarmaya çalışayım derken Kuran'ı Kerim'i kullanmaya çalışmış yazık.
Kaba kuvvet uygulayan erkek "aciz erkek"tir.
Bir tokat atıldı mı devamı da gelir.

Merhaba ,
sorunlar başladı.
hepsini okudu.

hayat bana, bunu yaptıracak şimdi...Kişiliğimi daha fazla yerler altına almıcam.
en kısa zaman ayrıl nisa suresi öyle diyor ama o dövme onun dediği tarzda değil bi kere işte böyle insanların yorumlama şekilleri böyle dinide yanlış gösteriyor her neyse bence bittir ilişkini ilerdede yapar aynısını boşver 2 buçuk seneyi ya daha fazla olsaydı işte insanları hiç tanıyamıyoruz gerçek yüzleri yinede en sonunda gösteriyorlar iyi evlenmeden göstermiş kendisni bence şanslı olduğunu bil evlenince değişen döven insanlarsa var sonuçta

Evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsünüz, şanslısınız.
Bitiricem diyorsunuz, umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Eğer sizi ikna etmesine izin verirseniz bundan sonra yaşayacaklarınızı şimdiden kabullenmiş olursunuz.

Canım iyiki evlenmeden kendini belli etti , demekki kendinde eksik olan birşeyler dolduğunun oda farkında sana bu yüzden kaba kuvvette başvurmuş sakın acıma haline, yol ver defolsun gitsin...

anladığım kadarıyla o tartışma esnasında bitti kelimesini kullanmaya çekinmişsin peki şimdi bu kararını nasıl söylemeyi düşünüyorsun

ooo şimdiden bunu yapan evlenince seni sokaga atar hemen ayrıl o pislikten allahın belası

anladığım kadarıyla o tartışma esnasında bitti kelimesini kullanmaya çekinmişsin peki şimdi bu kararını nasıl söylemeyi düşünüyorsun

tartışma demek hafif kalır resmen kabakuvvetti.İçimde sevgi mi bıraktı söylemek için hiçbir çekincem yok.O acize daha fazla meyil veremem.

Back
X