Eşimle bana cok manevi destegi oldu annem ile kardesimin. Ama dediğim gibi ben bile bekarken babam dan ailemden gizli birikim yaptım çünkü annemle babam benim üzerimden biri ev borcunu bitirmeyi diğeri arabayi yukseltmeyi düşünüyordu önce ki evliligimden altınlarımı alacagimi bildikleri icin avukati babam kaç defa aramis gidip birde komsulara anlatmis komsulardan öğrendimArabasını satınca versin peşinatı, problemli olduğun insana borç vermek mantıklı gelmedi bana kiii ödemezse eşin bunu hiç demeyecek bı insan olsa bile içten içe düşünür, gerilir falan, gerek var mı huzursuzluğa.
Bence hiç aileni yipratacak işlere kalkışma.
Milyonların varsa köşede, 80bini gözden çıkaracak durumun varsa sen bilirsin, aksi takdirde verilmez yani.
Inanin bende istemiyorum nefesim daralıyor dünden beri panik atak geçiriyorumvermezdim
E süreci biliyorsun huylarını biliyorsun, bunu bir saniye bile düşünme yani, huzurunu bozma bence. Kiii böyle birşeyde bozulur...Eşimle bana cok manevi destegi oldu annem ile kardesimin. Ama dediğim gibi ben bile bekarken babam dan ailemden gizli birikim yaptım çünkü annemle babam benim üzerimden biri ev borcunu bitirmeyi diğeri arabayi yukseltmeyi düşünüyordu önce ki evliligimden altınlarımı alacagimi bildikleri icin avukati babam kaç defa aramis gidip birde komsulara anlatmis komsulardan öğrendimsimdi parayi vermezde iyi giden evliligim de huzursuz olursa korkuyorum bir bahane bulmam lazim
en korltuğum şey esüm ve ailem arasında maddi bir ilişki kurulması.. bence hiç araya girmeyin. esinize de endişelerinizi söyleyin. insan ilk kendi kurdupu aileyi korumalı benceInanin bende istemiyorum nefesim daralıyor dünden beri panik atak geçiriyorum
Evet kendi ailem daha öncelikli kök ailem sonra geliyor zaten onlardan kacmak icin küçücük yasta görücü usulü biriyle evlenip ayrildim suan cok severek evlilik yaptim ve dünyalar tatlisi bir de kizim varen korltuğum şey esüm ve ailem arasında maddi bir ilişki kurulması.. bence hiç araya girmeyin. esinize de endişelerinizi söyleyin. insan ilk kendi kurdupu aileyi korumalı bence
hiiiç stres yapmayın. yok para diyin. harcadım ben diyin. bir yere yatırım yaptım diyin.Evet kendi ailem daha öncelikli kök ailem sonra geliyor zaten onlardan kacmak icin küçücük yasta görücü usulü biriyle evlenip ayrildim suan cok severek evlilik yaptim ve dünyalar tatlisi bir de kizim varhuzurum yerinde kafam rahat korkuyorum
Illa borc vermek zorunda degilsiniz vermeyin direkt.Lütfen acil cevaplayın annem kahvaltıya çağırıyor kesin bu konu açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?