Iki cendere of deliriyorum acillll

Benhurrem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.369
4.221
53
Kizlar cok kötüyüm maddi durumumuz ailemden daha iyi annemin cok emeği var benim üzerimde ve yeni dogmus bebegimin uzerinde sürekli koşturur ama konu oldummu babami haksız da olsa savunup bize cephe alir babamla hic anlasamam küçükken durduk yere beni döver söver iğrenç davranirdi cok kötü iğrenç bi çocukluk geçirdim zaten amcam olacak sahis da beni küçükken sürekli taciz etti o ayri inanmazlar diye aileme de anlatamamıstim anca bu sene anneme söyledim daha önce söyleseydin ortalığı yıkardım diyor annrm ama yalan babam onu aldattiginda söylediğimde çocuğu yasinda ki kizlara yaziyor diye o zaman bile kocasıni savundu babam yalanci bir cok kisiye borcunu ödememiş bir adam kendisiyle kelime etmek dahi istemiyorum eşimden 80 bin civari borc istemis esim yurt dışında iki uc aya bizi de götürmek istiyor köşede var paramiz eşim ver dedi para benim hesapta Offf kizlar benim eşim cok saf ve söylemedim ailem nasil insanlar yakin oturuyoruz ama aramizda hiç maddi konular olmadi olacak olsada engellemiştim yani aşırı merhametli de olsa parayi versek babam ödemese yine de laf yapabilir ailene para verdim falan diye arada kalmak huzursuz olmak istemiyorum babamin arabasi 80 li modellerde hic sanayiden çıkmıyor araba almak icin bir yere yazilmis oraya pesinat istiyolar o yüzden istiyor parayi arabayi satinca da size vereyim parayi diyor arabayi saticam diyor kızlar yemin ederim nefesim daraliyor esimle ailemin arasi iyi bozulsun istemiyorum annemi cok seviyorum ama babama hic güvenmiyorum arada kalmak istemiyorum ne yapmam lazım acil

Cok karışık anlattim biliyorum ama ailem yaşadıklarım cok karisik hepsini detayli anlatamam ama babamla asla iletişimim yok sevmiyorum kendisini de hiçbir zamanda sevmedim sirf baba diye sesimi cikarmiyorum ama annem olmasa görüşmem bile, esim ile güzel giden bir evliligim var babamin onu da etkilemesini istemiyorum gitmeden önce de annemle kardeşlerimle kötü gitmek istemiyorum surda bir iki ay sonra gidicem ne yapmaliyim sizce

Son düzenleme:
Lütfen acil cevaplayın annem kahvaltıya çağırıyor kesin bu konu açılır

Arabasını satınca versin peşinatı, problemli olduğun insana borç vermek mantıklı gelmedi bana kiii ödemezse eşin bunu hiç demeyecek bı insan olsa bile içten içe düşünür, gerilir falan, gerek var mı huzursuzluğa.
Bence hiç aileni yipratacak işlere kalkışma.
Milyonların varsa köşede, 80bini gözden çıkaracak durumun varsa sen bilirsin, aksi takdirde verilmez yani.

Eşimle bana cok manevi destegi oldu annem ile kardesimin. Ama dediğim gibi ben bile bekarken babam dan ailemden gizli birikim yaptım çünkü annemle babam benim üzerimden biri ev borcunu bitirmeyi diğeri arabayi yukseltmeyi düşünüyordu önce ki evliligimden altınlarımı alacagimi bildikleri icin avukati babam kaç defa aramis gidip birde komsulara anlatmis komsulardan öğrendim simdi parayi vermezde iyi giden evliligim de huzursuz olursa korkuyorum bir bahane bulmam lazim

E süreci biliyorsun huylarını biliyorsun, bunu bir saniye bile düşünme yani, huzurunu bozma bence. Kiii böyle birşeyde bozulur...

Inanin bende istemiyorum nefesim daralıyor dünden beri panik atak geçiriyorum
en korltuğum şey esüm ve ailem arasında maddi bir ilişki kurulması.. bence hiç araya girmeyin. esinize de endişelerinizi söyleyin. insan ilk kendi kurdupu aileyi korumalı bence

en korltuğum şey esüm ve ailem arasında maddi bir ilişki kurulması.. bence hiç araya girmeyin. esinize de endişelerinizi söyleyin. insan ilk kendi kurdupu aileyi korumalı bence
Evet kendi ailem daha öncelikli kök ailem sonra geliyor zaten onlardan kacmak icin küçücük yasta görücü usulü biriyle evlenip ayrildim suan cok severek evlilik yaptim ve dünyalar tatlisi bir de kizim var huzurum yerinde kafam rahat korkuyorum

hiiiç stres yapmayın. yok para diyin. harcadım ben diyin. bir yere yatırım yaptım diyin.

O amca ne oldu şimdi? Başka çocukları da taciz ediyordur. Keşke herkes öğrense onun nasıl bir pislik olduğunu.

Eşinizin parayı vermek istediğini ama tabiki sizin o parayi vermeyeceginizi belirtin ki oklarin hedefi eşiniz olmasın.
Hatta konuyu bizzat siz açın, sebeplerinizide sıralayın.
Eşiniz de illa vereceğim der ise ben hiç bir şekilde kefil değilim dersiniz

80 bin az para değil ben olsam vermezdim. Hııı illa boş de çevirmek istemiyorsan 10 veya 20 verip bu kadar var der geçerdim en azından geri gelmediğinde içim yanmazdı.

Lütfen acil cevaplayın annem kahvaltıya çağırıyor kesin bu konu açılır
Illa borc vermek zorunda degilsiniz vermeyin direkt.

Vermek zorundayim diyorsaniz direkt gidin sirkete kendiniz odeme yapin, babanizda size elindeki arabanin satisini yapsin. Siz satinca babaniza geriye kalanini odersiniz.

Vermezdim. Yurtdışına taşınacakmışsınız, o paraya illa ki ihtiyacınız olacaktır. Önce can sonra canan.
Ki öyle muhteşem bir baba da değilmiş. Ben olsam bir kuruş vermezdim, bana mı güvenmiş araba alırken?

Aileniz sizin yatırımınızı paranızı nerden bilecek ya yok diyip geçin

Amcayı şikayet etmeyi düşünüyor musunuz ? Ben buraya çok takıldım

ailenize eşimin haberi yok parayı bi fonda kaybettim hiç üstüne basmayın diyip arayı bozmadan kendınız sıkıntılıymıs gibi söyleyin bazen yalan söylemek sizin yuvanız için hayırlısı olabilir. En azından eşinize tepki yada size küslük yapmasınlar .

Eşinize de geri ödemez babam huyu bu diyip geçin herseyı derin anlatmak zorunda değilsiniz . Verirsen de ben asla karışmam diyin yani evden çıkmadan önce eşinizle konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…