Kizlar cok kötüyüm
maddi durumumuz ailemden daha iyi annemin cok emeği var benim üzerimde ve yeni dogmus bebegimin uzerinde sürekli koşturur
ama konu oldummu babami haksız da olsa savunup bize cephe alir babamla hic anlasamam küçükken durduk yere beni döver söver iğrenç davranirdi cok kötü iğrenç bi çocukluk geçirdim zaten amcam olacak sahis da beni küçükken sürekli taciz etti o ayri inanmazlar diye aileme de anlatamamıstim anca bu sene anneme söyledim
daha önce söyleseydin ortalığı yıkardım diyor annrm ama yalan babam onu aldattiginda söylediğimde çocuğu yasinda ki kizlara yaziyor diye o zaman bile kocasıni savundu babam yalanci bir cok kisiye borcunu ödememiş bir adam kendisiyle kelime etmek dahi istemiyorum eşimden 80 bin civari borc istemis esim yurt dışında iki uc aya bizi de götürmek istiyor köşede var paramiz eşim ver dedi para benim hesapta Offf kizlar benim eşim cok saf ve söylemedim ailem nasil insanlar yakin oturuyoruz ama aramizda hiç maddi konular olmadi olacak olsada engellemiştim yani aşırı merhametli de olsa parayi versek babam ödemese yine de laf yapabilir ailene para verdim falan diye arada kalmak huzursuz olmak istemiyorum babamin arabasi 80 li modellerde hic sanayiden çıkmıyor araba almak icin bir yere yazilmis oraya pesinat istiyolar o yüzden istiyor parayi arabayi satinca da size vereyim parayi diyor arabayi saticam diyor
kızlar yemin ederim nefesim daraliyor esimle ailemin arasi iyi bozulsun istemiyorum annemi cok seviyorum ama babama hic güvenmiyorum arada kalmak istemiyorum ne yapmam lazım acil
Cok karışık anlattim biliyorum ama ailem yaşadıklarım cok karisik hepsini detayli anlatamam ama babamla asla iletişimim yok sevmiyorum kendisini de hiçbir zamanda sevmedim sirf baba diye sesimi cikarmiyorum ama annem olmasa görüşmem bile, esim ile güzel giden bir evliligim var babamin onu da etkilemesini istemiyorum gitmeden önce de annemle kardeşlerimle kötü gitmek istemiyorum surda bir iki ay sonra gidicem ne yapmaliyim sizce