- 13 Mayıs 2021
- 48
- 36
- 8
- 31
- Konu Sahibi bilinmezlikk
-
Evet doğru söylüyorsunuz ataması cok iyi ama 65 puan yeterli mi ki ? 70 üstü almam lazım diye düşünüyorum ben. Matematiğim yok 2 3 soru anca yapiyorumİngilizce ataması kolay bir bölüm. 65 puan alamamak için okuma yazma bilmiyor olmak lazım. Atanırsınız yani
65-70 arasında çok bir fark yok ki. Hani 80-90 olsa düşünürüm ama bu puanları almak için özel olarak çalışmaya bile gerek olmadığını düşünüyorum. Matematik yapmasanız bile ötekiler varEvet doğru söylüyorsunuz ataması cok iyi ama 65 puan yeterli mi ki ? 70 üstü almam lazım diye düşünüyorum ben. Matematiğim yok 2 3 soru anca yapiyorum
Yalnız yeni mezun genç bir bayan değil burada sözkonusu olan. Bu kadar da atmasak mı acaba... branş soruları da var artık sınav kapsamı eskisi gibi değil. temeliniz kuvvetliyse gördükçe hatırlayacaksınız konu sahibi. Sıkı çalışır zamanınızı iyi değerlendirirseniz neden olmasın. Başarılar şimdiden65-70 arasında çok bir fark yok ki. Hani 80-90 olsa düşünürüm ama bu puanları almak için özel olarak çalışmaya bile gerek olmadığını düşünüyorum. Matematik yapmasanız bile ötekiler var
İleriye ertelediğim atanma konusunu daha yakın zamana çekmem gerektiğini anladımBen bölümlere göre puanları pek bilmem ama herkes atama zor diye konuşurken sanki yaptım oldu kafasinda gibisiniz. Takvimi taban puanları bile daha net bilmiyosunuz. Amciniz yalnızca kocanizin borcunu lapamaksa bı sure sonra yine ev hanimligina geri mi donuceksiniz? Şimdiden herkangi bir markete girseniz desteğe başlarsını
Eşimin hiçbir şekilde atan çalış diye bir sey dediği yok. Çocuklarıma kendim bakıp sonra çalışmayı planlanmıştım ama daha erken bir şeyler yapma gerektiğini anladımBende atandınız gidip gitmemeye karar vereceksiniz sandım başlığı okuyunca.
70 puan alımı zor bir puan değil 2 ay deneme çözseniz günde 1 tane. Yine de o puanı alırsınız.
İngilizce öğretmenliği atamaları çok iyi durumda diğerlerine göre.
Ama bu meslek koca borcu kapatmak için değil de öğretmenlik aşkıyla yanıp tutuşulunca daha anlamlı oluyor.
Keşke kaç yıldır borç ortada yokken çabalasaydınız. Yanlış anlamayın yargılamıyorum ama atanınca çok ceremesini çekersiniz.
Yanlış anlaşılmak istemem ama ortalama zekası olan herkes 70i alır. Kpssye girmiş biri olarak söylüyorum.Yalnız yeni mezun genç bir bayan değil burada sözkonusu olan. Bu kadar da atmasak mı acaba... branş soruları da var artık sınav kapsamı eskisi gibi değil. temeliniz kuvvetliyse gördükçe hatırlayacaksınız konu sahibi. Sıkı çalışır zamanınızı iyi değerlendirirseniz neden olmasın. Başarılar şimdiden
Yanlış anlamayın da 15 senelik ingilizce öğretmeniyim. Ordan biliyorumYanlış anlaşılmak istemem ama ortalama zekası olan herkes 70i alır. Kpssye girmiş biri olarak söylüyorum.
İngilizce öğretmeni olmanız ile kpssden 70 puan alabilmenin arasındaki bağlantıyı ben çözemedim ama çözebilen birileri muhakkak çıkar. İyi forumlarYanlış anlamayın da 15 senelik ingilizce öğretmeniyim. Ordan biliyorum
benim özellikle öğretmenlik alanında kpss tecrübem olduğunu çıkarmak zor değildi ama size zor geldi sanırım. İyi günlerİngilizce öğretmeni olmanız ile kpssden 70 puan alabilmenin arasındaki bağlantıyı ben çözemedim ama çözebilen birileri muhakkak çıkar. İyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?