İki çocuk ve öğretmenliğe atanma

bilinmezlikk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
48
36
8
31
Merhabalar. Öncelikle ben öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım. Sonra evlilik oldu çocuklar oldu derken hep erteledim. Simdi 6 aylik hamileyim. Eşim çalisiyor ama dün çok borcu olduğunu öğrendim. Maddi olarak bir şeyleri yoluna koymam gerekiyor. Iki cocukla nasil olur kpssye çalışmak bilmiyorum. Ikinci çocuk dogmadan 3 4 ay sonra kpss sınavları var 3 4 ay akşamlari çalışsam olur mu acaba. Bölümüm İngilizce bu arada

Son düzenleme:
Sonuçta bunu görmek için bir yerden başlamak lazım. İngilizce diğer branşlara göre daha avantajlı. Kalan zaman da az değil. Denemekte fayda var. Sistemli bir çalışmayla işiniz kolaylaşır. Olursa ne ala olmazsa da seviyenizi görürsünüz ve bu durumda da önünüzde çalışmak için koskoca bir yılınız olur. Ama umarım ilk denemenizde başarılı olursunuz.

Evet doğru söylüyorsunuz ataması cok iyi ama 65 puan yeterli mi ki ? 70 üstü almam lazım diye düşünüyorum ben. Matematiğim yok 2 3 soru anca yapiyorum
65-70 arasında çok bir fark yok ki. Hani 80-90 olsa düşünürüm ama bu puanları almak için özel olarak çalışmaya bile gerek olmadığını düşünüyorum. Matematik yapmasanız bile ötekiler var

Niye yapamayasın ki hatta çocuklara kitaplar al seni elinde kitapla görürlerse onlara da faydası olur
Matematikten de bir matematikçiyle konuş az çalışmayla yapabileceğin konu başlıklarına çalış diğerleri ile kafa yorma
Allah zihin açıklığı versin bahtın açık olsun

Ben bölümlere göre puanları pek bilmem ama herkes atama zor diye konuşurken sanki yaptım oldu kafasinda gibisiniz. Takvimi taban puanları bile daha net bilmiyosunuz. Amciniz yalnızca kocanizin borcunu lapamaksa bı sure sonra yine ev hanimligina geri mi donuceksiniz? Şimdiden herkangi bir markete girseniz desteğe başlarsınız

15 yıllık öğretmenim sindi sınavlar nasıl bilmiyorum ama atanması kolay bir branş .
planli programlı olursan gayet rahat çalışırsın . Aile büyükleri yaninizdaysa sınava kadar yardım isteyin .
hakkinizda hayırlısı olsun umarım hersey gönlünüzce olur 🌸

65-70 arasında çok bir fark yok ki. Hani 80-90 olsa düşünürüm ama bu puanları almak için özel olarak çalışmaya bile gerek olmadığını düşünüyorum. Matematik yapmasanız bile ötekiler var
Yalnız yeni mezun genç bir bayan değil burada sözkonusu olan. Bu kadar da atmasak mı acaba... branş soruları da var artık sınav kapsamı eskisi gibi değil. temeliniz kuvvetliyse gördükçe hatırlayacaksınız konu sahibi. Sıkı çalışır zamanınızı iyi değerlendirirseniz neden olmasın. Başarılar şimdiden

Internette Gonder gelsin diyen bir matematik hocasi var cok iyi anlatiyor. Evden cikmadan internetten bile cok rahat calisilir. Sadece sinav basvurulari ne zamandi hatirlayamadim belki cok az kaldi. 2 3 ayda cok rahat yetisir ama. Hatta doping hafiza mi ne var boyle cok uyguna evde dershane ozel alan fln da var sanki.

Bende atandınız gidip gitmemeye karar vereceksiniz sandım başlığı okuyunca.

70 puan alımı zor bir puan değil 2 ay deneme çözseniz günde 1 tane. Yine de o puanı alırsınız.

İngilizce öğretmenliği atamaları çok iyi durumda diğerlerine göre.

Ama bu meslek koca borcu kapatmak için değil de öğretmenlik aşkıyla yanıp tutuşulunca daha anlamlı oluyor.

Keşke kaç yıldır borç ortada yokken çabalasaydınız. Yanlış anlamayın yargılamıyorum ama atanınca çok ceremesini çekersiniz.

Ben bölümlere göre puanları pek bilmem ama herkes atama zor diye konuşurken sanki yaptım oldu kafasinda gibisiniz. Takvimi taban puanları bile daha net bilmiyosunuz. Amciniz yalnızca kocanizin borcunu lapamaksa bı sure sonra yine ev hanimligina geri mi donuceksiniz? Şimdiden herkangi bir markete girseniz desteğe başlarsını
İleriye ertelediğim atanma konusunu daha yakın zamana çekmem gerektiğini anladım

Bende atandınız gidip gitmemeye karar vereceksiniz sandım başlığı okuyunca.

70 puan alımı zor bir puan değil 2 ay deneme çözseniz günde 1 tane. Yine de o puanı alırsınız.

İngilizce öğretmenliği atamaları çok iyi durumda diğerlerine göre.

Ama bu meslek koca borcu kapatmak için değil de öğretmenlik aşkıyla yanıp tutuşulunca daha anlamlı oluyor.

Keşke kaç yıldır borç ortada yokken çabalasaydınız. Yanlış anlamayın yargılamıyorum ama atanınca çok ceremesini çekersiniz.
Eşimin hiçbir şekilde atan çalış diye bir sey dediği yok. Çocuklarıma kendim bakıp sonra çalışmayı planlanmıştım ama daha erken bir şeyler yapma gerektiğini anladım

Yalnız yeni mezun genç bir bayan değil burada sözkonusu olan. Bu kadar da atmasak mı acaba... branş soruları da var artık sınav kapsamı eskisi gibi değil. temeliniz kuvvetliyse gördükçe hatırlayacaksınız konu sahibi. Sıkı çalışır zamanınızı iyi değerlendirirseniz neden olmasın. Başarılar şimdiden
Yanlış anlaşılmak istemem ama ortalama zekası olan herkes 70i alır. Kpssye girmiş biri olarak söylüyorum.

Yanlış anlamayın da 15 senelik ingilizce öğretmeniyim. Ordan biliyorum
İngilizce öğretmeni olmanız ile kpssden 70 puan alabilmenin arasındaki bağlantıyı ben çözemedim ama çözebilen birileri muhakkak çıkar. İyi forumlar 😆

Matematiği boş verin

Alan ve eğitim bilimleri önemli

Onların katsayıları yüksek

En sonra gk gy gelir

60 soru var gy de siz Türkçe yapın gk tarih coğrafya yapın yeter

Eğitim bilimleri önemli hadi alanı yapsanız bile bence eğitim çalışmanız lazım

Bu arada öğretmenlik mezunu falan değilim yani bu bilgilerim duyduklarınla siz biraz araştırın bana çok kopuk geldiniz konudan

Bir de atanırsanız da gidebilecek misiniz eşinizin işi ne 3-4 yıl çakılı atıyor en az

Şehrinizde varsa özel okul hatta öğretmen arayan kreş bence o tarz yerlerle de görüşün

Kreşte İngilizce öğretmeni olursunuz çocuklar da o arada büyür

İngilizce öğretmeni olmanız ile kpssden 70 puan alabilmenin arasındaki bağlantıyı ben çözemedim ama çözebilen birileri muhakkak çıkar. İyi forumlar 😆
benim özellikle öğretmenlik alanında kpss tecrübem olduğunu çıkarmak zor değildi ama size zor geldi sanırım. İyi günler 😂

Back
X