- 9 Aralık 2009
- 17.182
- 54.764
- 1.123
- Konu Sahibi bilinmezlikk
Ben 1 yaşında olmayan bebegimle 3 ay çalışıp 89 yakın aldım. Oturup çalışmadığım dersler vardı rehberlik gibi. Bazılarından da eksik konularım vardı. Zaman sorunu olunca böyle oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mantığa göre kalan 60 soruyu hiç çözemediniz mı anlamadım.Ben ilk oğlum doğduktan sonra YDS’ye girdim . Gece kolik ve meme bağımlısı bir bebekle uğraşmıştım . Sabah sınava mecburen uykulu ve yorgun girdim . 2 yıl önce girdiğim sınavdan 94 almıştımo sınavda 20 sorudan sonra bir uyumuşum bir uyumuşum , gözetmen sınav bitti uyan artık dediğinde ; daha yeni emzirdim aç değildir o demişim . Kadın nasıl gülüyor. Allah razı olsun , aylardır böyle güzel uyumamıştım demişim .
Bebekle de sınava girilmiyor ki .
Anladım bir öncekinden 94 almışsınız ben uyudugunuzdan aldınız sandimBu mantığa göre kalan 60 soruyu hiç çözemediniz mı anlamadım.
Zamanınız az , ilgi isteyen bir çocuğunuz daha var. Benim tavsiyem hızlandırılmış kurs gibi biseye kayıt olmanız onlar en azından kısa sürede ne kadar çok soru çözüleceğinin yollarını gösteriyor. Almanız gereken puan da çok değilmiş ortalama zekada olan bir insan 75 e kadar rahat alır bence düzenli çalışma ileEvet doğru söylüyorsunuz ataması cok iyi ama 65 puan yeterli mi ki ? 70 üstü almam lazım diye düşünüyorum ben. Matematiğim yok 2 3 soru anca yapiyorum
Ben ne alinacagim:) Gecmis atanmamin uzerinden 12 -13 sene.Mezun olup sinava girmem ve atanmam ayni sene oldu ama burda seneler boyu bolumunun taban puani 60-65 olup senelerce sinava girip atanamayan varken hatta cevremde bile varken, adini soyadini yazsan,ortalama zekan varsa ki hala devam edip alık alık bakmiyorsan minvalinde laflar hoş degil.Insanlar bu surecte yıpraniyorlar.Fazlaca yipraniyorlar.Bu konuya son yorumum. Fazlaca alıngansınız, evet ataması kolay, evet fazla soru yapmaya gerek yok atanabilmek için. 80+ puan alan branşı söylese gerçekçi bakar ilk sene zor derdik ama şu an zor değil atanır gayet. Atanmaması için çok ciddi aşamaları yok. Gerizekalı da demiyorum, burda da alınganlık yapmışsınız.
Kendim de hemşireyim, bana soranlara okuma yazman varsa atanırsınız diyorum. Çünkü atanır, puanlar düşük. Atanamıyorsa isteği ve hırsı yoktur, sınava girip alık alık bakıyordur. Başka da birşey demiyorum.
kendinize güvenin ve çalışmaya başlayın, atama puanı düşük zaten yaparsınızMerhabalar. Öncelikle ben öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım. Sonra evlilik oldu çocuklar oldu derken hep erteledim. Simdi 6 aylik hamileyim. Eşim çalisiyor ama dün çok borcu olduğunu öğrendim. Maddi olarak bir şeyleri yoluna koymam gerekiyor. Iki cocukla nasil olur kpssye çalışmak bilmiyorum. Ikinci çocuk dogmadan 3 4 ay sonra kpss sınavları var 3 4 ay akşamlari çalışsam olur mu acaba. Bölümüm İngilizce bu arada
cocuklara destek olmaya bi yakininiz gelse..siz de ders calisirsinizMerhabalar. Öncelikle ben öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım. Sonra evlilik oldu çocuklar oldu derken hep erteledim. Simdi 6 aylik hamileyim. Eşim çalisiyor ama dün çok borcu olduğunu öğrendim. Maddi olarak bir şeyleri yoluna koymam gerekiyor. Iki cocukla nasil olur kpssye çalışmak bilmiyorum. Ikinci çocuk dogmadan 3 4 ay sonra kpss sınavları var 3 4 ay akşamlari çalışsam olur mu acaba. Bölümüm İngilizce bu arada
Yok nerdeee , resmen uyudum diye , zevkten dört köşe olmuştum , sarhoş gibiydim çıktığımdaBu mantığa göre kalan 60 soruyu hiç çözemediniz mı anlamadım.
KesinlikleAnladım bir öncekinden 94 almışsınız ben uyudugunuzdan aldınız sandimbebekle öyle oluyor. Calisabildiysen sınavdan önceki gece bebeği başkasına kitleyip uykuyu alıp öyle gitmek gerekiyor.
Maşallah size. Nasıl yaptınız peki 10 sene sonra ne yaptınız 2 ay?
Sadece genel yetenek genel kültürle alınmıyor artık. Eğitim bilimleri ve branş derslerinden de ayrı ayrı sınavlara giriliyor. Mezuniyetten sonra o konuları unutmuş olma ihtimali yüksek sadece gk gy sınavından 70 alması gerekse evet haklısın ama branş sınavları da o kadar hafife alınacak gibi değilBu konuya son yorumum. Fazlaca alıngansınız, evet ataması kolay, evet fazla soru yapmaya gerek yok atanabilmek için. 80+ puan alan branşı söylese gerçekçi bakar ilk sene zor derdik ama şu an zor değil atanır gayet. Atanmaması için çok ciddi aşamaları yok. Gerizekalı da demiyorum, burda da alınganlık yapmışsınız.
Kendim de hemşireyim, bana soranlara okuma yazman varsa atanırsınız diyorum. Çünkü atanır, puanlar düşük. Atanamıyorsa isteği ve hırsı yoktur, sınava girip alık alık bakıyordur. Başka da birşey demiyorum.
Benim de lise matematik bilgim yok hep ortaokul bilgilerimle girdim sinava temel bilgilerle 8 10 soru çözebiliyorum yaparsınız kendinize güveninEvet doğru söylüyorsunuz ataması cok iyi ama 65 puan yeterli mi ki ? 70 üstü almam lazım diye düşünüyorum ben. Matematiğim yok 2 3 soru anca yapiyorum
Meslektaşız,hatta braştaş.Ben 2003 te atandım o yıllarda bile alım baraja kadar inmiyordu şimdi ne halde bir fikrim yok. Çocukla sınava hazırlanırsınız o sorun değil ama atama sonrası çok kolay olmayacaktır.Ama denemeden bilemezsiniz bence denemeye değer .Merhabalar. Öncelikle ben öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım. Sonra evlilik oldu çocuklar oldu derken hep erteledim. Simdi 6 aylik hamileyim. Eşim çalisiyor ama dün çok borcu olduğunu öğrendim. Maddi olarak bir şeyleri yoluna koymam gerekiyor. Iki cocukla nasil olur kpssye çalışmak bilmiyorum. Ikinci çocuk dogmadan 3 4 ay sonra kpss sınavları var 3 4 ay akşamlari çalışsam olur mu acaba. Bölümüm İngilizce bu arada
Mülakat sıkıntı.Merhabalar. Öncelikle ben öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım. Sonra evlilik oldu çocuklar oldu derken hep erteledim. Simdi 6 aylik hamileyim. Eşim çalisiyor ama dün çok borcu olduğunu öğrendim. Maddi olarak bir şeyleri yoluna koymam gerekiyor. Iki cocukla nasil olur kpssye çalışmak bilmiyorum. Ikinci çocuk dogmadan 3 4 ay sonra kpss sınavları var 3 4 ay akşamlari çalışsam olur mu acaba. Bölümüm İngilizce bu arada
tabikide yapabilirsiniz ev işi çocuklara ayırdığınız süreyi feda edeceksiniz biraz... youtubeda derece yapan 2 çocukla 90 küsür puan alan bir kadın var izleyin . herkesi motive eder videosu . çocuğunuzla 3 4 ay az ilgileneceksiniz masanıza geçin yanınıza çocuğunuzu da alın oyuncak ne varsa koyun 1 saat kesin oyalanır oynar sonra uyku saati yemek derken 2 saat daha çalışırsınız uyurken . 3 saat gündüz en az cepte ... sabah erken kalkarak 2 saat çalışsanız 5 saat eder hamilelik çok zor evet ama akşamda eşiniz çocukla ilgilense oturduğunuz yerde 2 saat daha çalışırsınız 70 üstü garanti alırsınız direk konulara başlayın youtube üzerinden videoları izleyin . istediğiniz sürece yapamayacağınız birşey yok . 3 4 ay sonra buraya yazarsınız mutlu haberi bebişinizde sağlıkla gelir inşallah .Merhabalar. Öncelikle ben öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım. Sonra evlilik oldu çocuklar oldu derken hep erteledim. Simdi 6 aylik hamileyim. Eşim çalisiyor ama dün çok borcu olduğunu öğrendim. Maddi olarak bir şeyleri yoluna koymam gerekiyor. Iki cocukla nasil olur kpssye çalışmak bilmiyorum. Ikinci çocuk dogmadan 3 4 ay sonra kpss sınavları var 3 4 ay akşamlari çalışsam olur mu acaba. Bölümüm İngilizce bu arada
mülakat nasıl oluyor ?Mülakat sıkıntı.
Kpss hallolur atama puaniniz düşük de
Merhabalar. Öncelikle ben öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım. Sonra evlilik oldu çocuklar oldu derken hep erteledim. Simdi 6 aylik hamileyim. Eşim çalisiyor ama dün çok borcu olduğunu öğrendim. Maddi olarak bir şeyleri yoluna koymam gerekiyor. Iki cocukla nasil olur kpssye çalışmak bilmiyorum. Ikinci çocuk dogmadan 3 4 ay sonra kpss sınavları var 3 4 ay akşamlari çalışsam olur mu acaba. Bölümüm İngilizce bu arada