- Konu Sahibi bilinmezlikk
Benim de aklima bu kiz geldi yazmaya gelmistim siz paylasmissiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İngilizce ataması kolay bir bölüm. 65 puan alamamak için okuma yazma bilmiyor olmak lazım. Atanırsınız yani
Galiba sadece gkgy girip ataniyoruz sanıyorlar.İngilizce Öğretmeni misiniz? 3 yıldır girdiğim sınavdan 68 alıp atanamıyorum da,o yüzden belirtmek istedim.
Sınavlar eskisi gibi kolay değil ne yazık ki. ÖABT sınavı başı çekiyor zaten.Üniversiteden mezun olmadan çalışmaya başladım,bilgilerim tazeyken yeni fakat henüz o kolaylık bana vurmadı maalesef.
Konu sahibinin sorusuna gelince,çok sıkı ve düzenli çalışma gerektiriyor bu sınavlar. Bu sene olmasa bile gelecek yıla temel hazırlarsınız..
Benim de matematiğim çok yoktuEvet doğru söylüyorsunuz ataması cok iyi ama 65 puan yeterli mi ki ? 70 üstü almam lazım diye düşünüyorum ben. Matematiğim yok 2 3 soru anca yapiyorum
Şuna da cevap vermek istedimÖğretmenliğin gönül işi olduğunu düşünüyorum amma bilemedimPara kazanmak için ideal meslek mi ki?
ahahaBen ilk oğlum doğduktan sonra YDS’ye girdim . Gece kolik ve meme bağımlısı bir bebekle uğraşmıştım . Sabah sınava mecburen uykulu ve yorgun girdim . 2 yıl önce girdiğim sınavdan 94 almıştımo sınavda 20 sorudan sonra bir uyumuşum bir uyumuşum , gözetmen sınav bitti uyan artık dediğinde ; daha yeni emzirdim aç değildir o demişim . Kadın nasıl gülüyor. Allah razı olsun , aylardır böyle güzel uyumamıştım demişim .
Bebekle de sınava girilmiyor ki .
öyle mi?Kimse kusura bakmasın ama ingilizce bölümünden atanmak kolay . Evet oabt ye evet eğitim bilimlerine evet gy gk sınavına rağmen kolay . Nerden mı biliyorum tam bu sınavların hepsinden geçip ataması az olan bir bölümden derece yaparak hem de şehir merkezine atandigimdan biliyorum.
Galiba sadece gkgy girip ataniyoruz sanıyorlar.
Dikkat ettiyseniz kimsenin emeğini küçümsemedim ayrıca her bölümün oabt sınavı kendine zor e şunu da kabul etmek lazım bir yerde ingilizce bölümüne ayrılan kontenjan birçok bölüme göre daha avantajlı bunu kabul etmek bu kadar zor olmamalı.öyle mi?
Lütfen İngilizce bölümü okuyup aynı şeyleri bir daha söyler misiniz? Ya da google dan kısa bir ingilizce öabt soruları araması yapın,bence daha iyi anlaşırız.
Kimsenin emeğini küçümsemeye hakkınız yok kusura bakmayın. Sizin başarınız size kalsın!
Ben aynı yoldan geçerek söylüyorumöyle mi?
Lütfen İngilizce bölümü okuyup aynı şeyleri bir daha söyler misiniz? Ya da google dan kısa bir ingilizce öabt soruları araması yapın,bence daha iyi anlaşırız.
Kimsenin emeğini küçümsemeye hakkınız yok kusura bakmayın. Sizin başarınız size kalsın!
Zor değil. Ne yazık ki o sistem göründüğü gibi ilerlemiyor hanımefendi. 68 alıp atanamıyorum. Hadi kendimi geçtim 70 alıp atanamayan arkadaşım var.Dikkat ettiyseniz kimsenin emeğini küçümsemedim ayrıca her bölümün oabt sınavı kendine zor e şunu da kabul etmek lazım bir yerde ingilizce bölümüne ayrılan kontenjan birçok bölüme göre daha avantajlı bunu kabul etmek bu kadar zor olmamalı.
Ya siz şunu anlamıyorsunuz o dediğiniz zorluk her bölüm için geçerli. Sayısal bir bölümden derece yaparak atandım kolaymiydi ? Hayir değildi eğitimi alanı gy gk sı sabah sekizde başlayıp gece 11 de zor atardım yatağa kendimi . Biz kolay diye ayrılan kontenjandan bahsediyoruz lütfen başka tarafa çekmeyin.Zor değil. Ne yazık ki o sistem göründüğü gibi ilerlemiyor hanımefendi. 68 alıp atanamıyorum. Hadi kendimi geçtim 70 alıp atanamayan arkadaşım var.
Hiçbir şey söylemiyorum artık.
Kesinlikle katılıyorum.Ya siz şunu anlamıyorsunuz o dediğiniz zorluk her bölüm için geçerli. Sayısal bir bölümden derece yaparak atandım kolaymiydi ? Hayir değildi eğitimi alanı gy gk sı sabah sekizde başlayıp gece 11 de zor atardım yatağa kendimi . Biz kolay diye ayrılan kontenjandan bahsediyoruz lütfen başka tarafa çekmeyin.
benim ailem çevrem kalabalık ve yüzlerce atanmış öğretmen tanıyorum buna en son seneler de dahil her sene en az 10 giren z var her sene en az 7 tanesi atanıyor. ha bu atanamayanlar da müzmin şekilde atanmıyor. neden sınav çalışmadığından, önemsemediğinden ya da kapasitesi olamadığından...herkesin sınav için kapasitesi olmak zorunda değil ki. yok yani ...türkçeci yengem var yapamıyor bu sınavı kadın, yapamıyor bu kadar basit. yapan gayet atandı. herkes her sınavı yapamaz ki.Dikkat ettiyseniz kimsenin emeğini küçümsemedim ayrıca her bölümün oabt sınavı kendine zor e şunu da kabul etmek lazım bir yerde ingilizce bölümüne ayrılan kontenjan birçok bölüme göre daha avantajlı bunu kabul etmek bu kadar zor olmamalı.
Ben hiç matematik olmadan 78aldım ve atandım.. Atandığımda ikinci bebeğime altı aylık hamileydmEvet doğru söylüyorsunuz ataması cok iyi ama 65 puan yeterli mi ki ? 70 üstü almam lazım diye düşünüyorum ben. Matematiğim yok 2 3 soru anca yapiyorum